Мікрохвильова піч Electrolux EMM21000S

Код товару: 976206
Немає в наявності
  • Інформація по ELECTROLUX EMM21000S
  • Виробник: ELECTROLUX
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: EMM21000S
  • Вага: 14.84 кг.
  • Габарити: 43x33x53 см.
  • Короткий опис:

    Тип - мікрохвилі, окремостояча, об'єм - 18.5 літрів, потужність НВЧ - 800 Вт, тип керування - механічний, діаметр поворотного піддону - 270 мм, підсвічування камери, таймер, піднос що обертається, Ширина - 485 мм, Глибина - 422 мм, Висота - 287 мм, вага - 10.5 кг, сріблястий, чорний

Опис ELECTROLUX EMM21000S

Мікрохвильова піч ELECTROLUX EMM21000S

Мікрохвильова піч дозволить Вам прискорити і спростити виконання багатьох завдань, пов'язаних з приготуванням, розігрівом і розморожуванням продуктів. Electrolux EMM21000S, при потужності в 800 Вт, дозволить працювати з 5 рівнями потужності, використовуючи режими гриля, потужністю в 1000 Вт, і мікрохвиль, а також їх комбінації. Є в ній також і автоматичні програми для розморожування і приготування за вагою. Не буде зайвим і передбачений дисплей з електронним годинником і таймером, а також акустичний сигнал, що повідомляє про закінчення роботи.

Мікрохвильова піч - це побутовий електроприлад, призначений для швидкого приготування або швидкого підігріву або приготування їжі, розморожування продуктів, а також використовується у виробничих цілях для розігріву деяких матеріалів, наприклад - клею. На відміну від класичних печей, розігрів продуктів в мікрохвильовій печі відбувається не з поверхні, а по всьому об'єму продукту, який містить полярні молекули (наприклад води), так як радіохвилі проникають досить глибоко майже в усі харчові продукти. Це скорочує час розігріву продукту.

Продукти нагріваються під дією мікрохвиль приблизно так само, як нагріваються наші долоні, коли ми швидко трьом їх одна об одну. Подібність полягає і ще в одному: коли ми трьом шкіру однієї руки об шкіру інший, тепло проникає в глиб м'язової тканини. Так і мікрохвилі: вони працюють тільки у відносно невеликому поверхневому шарі їжі, не проникаючи всередину глибше, ніж на 1-3 см. Тому нагрівання продуктів відбувається за рахунок двох фізичних механізмів - прогріву мікрохвилями поверхневого шару і подальшого проникнення тепла в глибину продукту за рахунок теплопровідності .

Німецька компанія Liberton присутній на українському ринку з 2005 року. Під цією торговою маркою здійснюється випуск великої, дрібної, що вбудовується й кліматичної техніки, а також, рідкокристалічних і плазмових телевізорів. Успіх компанії на ринку обумовлений постійним веденням маркетингових досліджень і прагненням виробника до повної відповідності найвищим європейським стандартам. Техніка, що випускається під торговою маркою Liberton, характеризується першокласним якістю, широким функціоналом, надійністю і реалізується за доступними для широкого кола споживачів цінами.

Характеристики ELECTROLUX EMM21000S

Основні
Об`єм 21 л
Потужність 800 Вт
Рівнів потужності 5
Внутрішнє покриття емальована сталь
Панель управління
Управління механічне
Додатково
Підсвічування камери
Звуковий сигнал
Напруга 230 В
Потужність підключення 1.25 кВт
Фізичні
Колір сріблястий
Довжина кабеля 100 см
Габарити ( ВxШxГ ) 28.7x48.5x42.2