Мікрохвильова піч Gorenje BM251S7XG

Код товару: 936762
Немає в наявності
  • Інформація по Gorenje BM251S7XG
  • Виробник: Gorenje
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: BM251S7XG
  • Вага: 24.5 кг.
  • Габарити: 65x53x53 см.
  • Короткий опис:

    Тип - мікрохвилі, гриль, конвекція, вбудована, об'єм - 25 літрів, тип гриля - кварцовий, потужність НВЧ - 900 Вт, потужність гриля - 1100 Вт, потужність конвекції - 2500 Вт, тип керування - електронний, дисплей - дисплей, діаметр поворотного піддону - 275 мм, підсвічування камери, таймер, захист від дітей, швидкий старт, піднос що обертається, Ширина - 595 мм, Глибина - 450 мм, Висота - 388 мм, вага - 21 кг, чорний, нержавіюча сталь

Опис Gorenje BM251S7XG

Суцільне скління дверцят. Немає місця для бруду. Внутрішня сторона дверцят має суцільне заскління без рамки і отворів, де міг б накопичуватися бруд. Внутрішнє скло, як і самі дверцята, можна легко зняти, очистити і без зусиль встановити на місце. Все це істотно спрощує очищення.

Автоменю. Ряд моделей мікрохвильових печей має автоматичні програми для простого приготування деяких видів страв. Ви вводите тип і вагу продукту, а піч сама вибирає оптимальну потужність і час приготування.

Для тих, хто часто користується певною програмою для приготування улюбленої страви, стане в нагоді функція запам'ятовування. З її допомогою можна зберегти настройки та встановлювати їх в подальшому натисненням однієї кнопки. Режим конвекції. Можливість традиційного приготування. Вентиляційний нагрів можна використовувати без мікрохвиль. У такому режимі піч працює, як звичайна електрична духовка.

Ви встановлюєте температуру нагрівання (від 100 ° до 230 ° С), а вентилятор, розташований за нагрівачем на задній стінці, сприяє циркуляції гарячого повітря в робочій камері. Найкращі результати при конвекційному режимі можна досягти в поєднанні з мікрохвилями і грилем: ця комбінація дозволяє приготувати навіть найскладніші страви.

Гриль. Найшвидший спосіб отримання хрусткої скоринки. Наявність гриля дозволяє домогтися особливо рум'яної скоринки на стравах. Комбінуючи гриль з мікрохвилями, можна прискорити приготування. Після закінчення половини часу піч попереджає звуковим сигналом, що продукти необхідно перевернути для більш рівномірного приготування.

InoxTerior. Робоча камера з нержавіючої сталі. Внутрішня камера мікрохвильових печей виготовлена ​​з нержавіючої сталі, що гарантує бездоганні результати приготування.

Багатофункціональні печі: мікрохвилі, конвекція і гриль. Універсальне використання. Вбудовувані мікрохвильові печі Gorenje надають всі переваги мікрохвиль, конвекції і грилю, а їх комбінації відкриють вам безліч нових кулінарних можливостей.

Комбінація гриля і конвекційного нагріву зручна для приготування печені, а одночасне використання гриля і мікрохвиль відмінно підходить для приготування невеликих шматків м'яса, піцу і інших страв.

Характеристики Gorenje BM251S7XG

Основні
Об`єм 25 л
Потужність 2500 Вт конвекція, 1100 Вт гриль
Рівнів потужності 6
Внутрішнє покриття нержавіюча сталь
Потужність підключення 1.45 Вт
Панель управління
Управління сенсорне
електронне
Дисплей
Таймер
Оснащення
Гриль
Тип гриля кварцовий
Конвекція
Програми
Функції Гриль
Конвекція
Мікрохвилі
Мікрохвилі + гриль
Автоменю
Двойное застекление дверцы
Блокировка работы при открытой дверце
решітка для гриля
Рамка для встраивания
Мікрохвилі + конвекція
Мікрохвилі + гриль + конвекція
Додатково
Відкриття дверцят кнопкой
Номінальний струм запобіжника 6 А
Фізичні
Матеріал дверцят скло
Колір чорний
Діаметр піддону 275 мм
Розміри для вбудовування ( ВхШхГ ) 380 x 567 × 430
Габарити ( ВxШxГ ) 38.8 x 59.5 × 47
Вага 21 кг