Мікрохвильова піч Gorenje BM300X

Код товару: 936761
Немає в наявності
  • Інформація по Gorenje BM300X
  • Виробник: Gorenje
  • Країна-виробник: Словенія
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: BM300X
  • Вага: 17.62 кг.
  • Габарити: 64x44x40 см.
  • Короткий опис:

    Тип - з грилем, вбудована, об'єм - 20 літрів, тип гриля - кварцовий, потужність НВЧ - 800 Вт, потужність гриля - 1000 Вт, тип керування - електронний, дисплей - дисплей, блокування від дітей, годинник, діаметр поворотного піддону - 245 мм, підсвічування камери, таймер, звуковий сигнал, захист від дітей, піднос що обертається, Ширина - 595 мм, Глибина - 325 мм, Висота - 388 мм, вага - 15 кг, сріблястий

Опис Gorenje BM300X

Вбудована мікрохвильова піч Gorenje BM300X – акуратна модель затребуваною на будь-якій кухні техніки, якої завдяки особливостям монтажу просто знайти місце. Виріб функціональне і просте в застосуванні.

Дизайн
Користувач бачить при застосуванні цієї техніки тільки дверцята і фасадну частину. Ці елементи виконані з нержавіючої сталі, тому гармонійно впишуться в сучасний інтер'єр кухні. Дверцята, в яку вмонтовано віконце для контролю за процесом роботи мікрохвильової печі, відкривається в сторону. Нержавейка, що застосовується для виробництва цієї моделі, має гладку поверхню і з легкістю очищається вологою губкою, тому мікрохвильовка буде виглядати стримано, стильно і акуратно.

Робоча камера
Внутрішня камера також виконана з нержавіючої сталі. Це гарантує тривалий термін експлуатації приладу, адже при роботі мікрохвильовки обов'язково утворюється волога у вигляді випарів і менш надійний метал вразить корозія.
Діаметр обертового піддона в цій мікрохвильовій печі – 245 мм, а об'єм робочої камери – 20 літрів. У більшості випадків цього об'єму достатньо для розігріву або приготування страв, а також розморожування продуктів.

Управління
Розташована збоку від дверцят панель керування кнопкова, а перемикання режимів здійснюється за допомогою механічної ручки. Для спрощення вибору налаштувань на панелі розташований дисплей з годинником.

Функціонал
Запропонована в нашому каталозі вбудована мікрохвильова піч Гореньє BM300X відноситься до бюджетних моделей з високою продуктивністю, ціна яких доступна більшості споживачів. При цьому вона має вражаючий спектр функцій:

  • розморожування продуктів;
  • програми приготування різних страв;
  • підігрів готових страв (режим підігріву необхідно встановлювати вручну);
  • гриль (обробка мікрохвилями і тепловими хвилями одночасно забезпечить швидке приготування продуктів на грилі).

Характеристики Gorenje BM300X

Тип гриля кварцовий
Потужність комбі 1250 Вт
Особливості годинник
Тип з грилем
Спосіб установки вбудована
Об'єм 20 літрів
Тип внутрішнього покриття нержавіюча сталь
Потужність НВЧ 800 Вт
Потужність гриля 1000 Вт
Тип керування електронний
Дисплей дисплей
Тип відкриття дверцят кнопка
Функції та спеціальні програми автоматичне меню
Оснащення решітка для гриля
Діаметр поворотного піддону 245 мм
Додатково таймер
Ширина 595 мм
Глибина 325 мм
Висота 388 мм
Вага 15 кг
Колір сріблястий