Мікрохвильова піч Gunter&Hauer EOK 25 IVR

Код товару: 1037925
Немає в наявності
  • Інформація по GUNTER&HAUER EOK 25 IVR
  • Виробник: GUNTER&HAUER
  • Країна-виробник: Південна Корея
  • Модель: EOK 25 IVR
  • Вага: 22 кг.
  • Габарити: 69x57x48 см.
  • Короткий опис:

    Тип - з грилем, вбудована, об'єм - 25 літрів, потужність НВЧ - 900 Вт, потужність гриля - 1000 Вт, тип керування - сенсорний, дисплей - дисплей LED, блокування від дітей, діаметр поворотного піддону - 315 мм, підсвічування камери, таймер, звуковий сигнал, захист від дітей, піднос що обертається, Ширина - 595 мм, Глибина - 400 мм, Висота - 390 мм, вага - 19.5 кг, слонова кістка

Опис GUNTER&HAUER EOK 25 IVR

Мікрохвильова піч GUNTER & HAUER EOK 25 IVR

Вбудована техніка Günter & Hauer прикрасить будь-яку кухню і стане в нагоді кулінарові будь-якого рівня і напрямку. Інтелектуальні технології дозволяють вільно вибирати підхід до приготування страв: від повністю ручного до передачі всієї відповідальності автоматиці. Чисті, раціональні і геометрично правильні контури корпусу; просте і ясне управління забезпечують незмінно чудовий результат при мінімальних зусиллях.

Мікрохвильова піч GUNTER & HAUER EOK 25 IVR від німецької компанії Gunter & Hauer об'ємом 25 літрів і потужністю НВЧ в 900 Вт, оснащується зручним сенсорним управлінням Touch Control з діаметром столу в 31.5 см. Для відображення інформації, модель має вбудований LCD-дисплей з таймером на 95 хвилин. Внутрішнє покриття камери виконано з нержавіючої сталі.

Мікрохвильова піч GUNTER & HAUER EOK 25 IVR оснащена функціями розморожування за вагою і за часом, опціями багатоетапного, комбінованого і експрес режимів нагріву. Додаткові функції - відстрочка старту, захист від дітей, швидкий старт, автоматичне розморожування, автоматичний розігрів, автоматичне приготування.

Gunter Hauer - бренд, який характеризується інноваційним підходом в області технологій, дизайну, енергозбереження та вартості продукції. Популярність бренду Günter & Hauer, незмінно пропонує споживачам продукцію лише найвищої, німецького рівня якості, зростає і в нашій країні! Підстав для цього побутова техніка GUNTER & HAUER має чимало.

До проектування кожної модельної лінійки залучаються кращі фахівці в області інновацій, функціоналу та дизайну. Виробництво вбудованої техніки Gunter & Hauer раздіслоціровано по всьому світу (Німеччина, Польща, Південна Корея, Китай і Туреччина), що дозволяє виробникові пропонувати кінцевому споживачеві продукцію по найбільш конкурентною ціною.

Вся побутова та професійна техніка GUNTER & HAUER розробляється з урахуванням вимог Євросоюзу щодо екологічності, енергозбереження та комфорту для користувача. Кожна модель супроводжується сертифікатом відповідності, безпеки та якості, прийнятим на території країн Європи, СНД і Балтії.

Характеристики GUNTER&HAUER EOK 25 IVR

Тип з грилем
Спосіб установки вбудована
Об'єм 25 літрів
Тип внутрішнього покриття нержавіюча сталь
Потужність НВЧ 900 Вт
Потужність гриля 1000 Вт
Тип керування сенсорний
Дисплей дисплей LED
Тип відкриття дверцят ручка
Функції та спеціальні програми швидкий нагрів
Оснащення решітка для гриля
Особливості блокування від дітей
Діаметр поворотного піддону 315 мм
Додатково таймер
Ширина 595 мм
Глибина 400 мм
Висота 390 мм
Вага 19.5 кг
Колір слонова кістка