Мікрохвильова піч Hotpoint-Ariston MN 512 IX HA (MN512IXHA)

Код товару: 944128
Немає в наявності
  • Інформація по Hotpoint-Ariston MN512IXHA
  • Виробник: Hotpoint-Ariston
  • Країна-виробник: Італія
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: MN 512 IX HA
  • Код виробника: MN512IXHA
  • Вага: 10 кг.
  • Габарити: 60x38x32 см.
  • Короткий опис:

    Тип - мікрохвилі, гриль, вбудована, об'єм - 22 літра, тип гриля - кварцовий, потужність НВЧ - 1000 Вт, потужність гриля - 800 Вт, тип керування - електронний, дисплей - дисплей, підсвічування камери, таймер, Ширина - 595 мм, Глибина - 320 мм, Висота - 382 мм, чорний, нержавіюча сталь

Опис Hotpoint-Ariston MN 512 IX HA

Мікрохвильова піч Hotpoint-Ariston MN 512 IX HA (MN512IXHA)

Вбудована мікрохвильова піч потужністю 1000 Вт допоможе вам значно скоротити час розігріву і приготування їжі. Завдяки об'єму робочої камери 22 л вона відмінно підійде для сім'ї з 3-4 чоловік. Наявність гриля дозволить готувати соковиті стейки, рибу та овочі з найменшою кількістю рослинного масла.

HOTPOINT ARISTON MN 512 IX HA дозволить оптимальним чином організувати кухонний простір і прикрасить ваш сучасний інтер'єр. Дверцята пристрою відкривається легким натисканням на кнопку. Внутрішні стінки робочої камери мають покриття з нержавіючої сталі, яка відрізняється високою міцністю. З метою безпеки в мікрохвильовій печі реалізований захист від дітей.

Мікрохвильова піч або  СВЧ-піч (англ. Microwave oven) - побутовий електроприлад, призначений для швидкого приготування або швидкого підігріву або приготування їжі, розморожування продуктів, а також використовується у виробничих цілях для розігріву деяких матеріалів, наприклад - клею.

На відміну від класичних печей (наприклад, духовки або російської печі), розігрів продуктів в мікрохвильовій печі відбувається не з поверхні, а по всьому об'єму продукту, який містить полярні молекули (наприклад, води), так як радіохвилі проникають досить глибоко майже в усі харчові продукти . Це скорочує час розігріву продукту.

Досвід застосування мільйонів мікрохвильових печей в багатьох країнах протягом останніх десятиліть довів незаперечні зручності цього способу приготування їжі - швидкість, економічність, простоту користування.

Характеристики Hotpoint-Ariston MN 512 IX HA

Тип гриль
Спосіб установки вбудована
Об'єм 22 літра
Тип гриля кварцовий
Потужність НВЧ 1000 Вт
Потужність гриля 800 Вт
Тип керування електронний
Дисплей дисплей
Тип відкриття дверцят клавіша
Функції та спеціальні програми розморожування
Оснащення решітка для гриля
Додатково таймер
Ширина 595 мм
Глибина 320 мм
Висота 382 мм
Колір чорний