Мікрохвильова піч Samsung GE88SUB/UA

Код товару: 1172510
Немає в наявності
  • Інформація по Samsung GE88SUB/UA
  • Виробник: Samsung
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 3 міс.
  • Модель: GE88SUB/UA
  • Вага: 15 кг.
  • Габарити: 55x35x30 см.
  • Короткий опис:

    Тип - з грилем, окремостояча, об'єм - 23 літрів, тип гриля - ТЕН, потужність НВЧ - 800 Вт, потужність гриля - 1100 Вт, тип керування - сенсорний, дисплей - дисплей, дезодоратор, регулювання гучності сигналів, діаметр поворотного піддону - 288 мм, підсвічування камери, таймер, звуковий сигнал, захист від дітей, піднос що обертається, Ширина - 489 мм, Глибина - 360 мм, Висота - 275 мм, вага - 13 кг, чорний

Опис Samsung GE88SUB/UA

Мікрохвильова піч Samsung GE88SUB/UA - обов'язковий атрибут на сучасній кухні. Розігрівайте готові страви, готуйте обід з нуля або підготуйте заморожені продукти до роботи, завантажте камеру, натисніть кнопку і насолоджуйтеся процесом. З об'ємом печі 23 л можна гріти їжу не тільки в тарілках, але і завантажувати великі страви або супниці, щоб піддавати термічній обробці відразу весь обсяг.

Потрійна сила хвиль

Вдосконалений продукт від знаменитого виробника – мікрохвильова піч Samsung GE88SUB/UA пропонує інноваційну технологію мікрохвиль. Система потрійного розподілу заснована на трьох точках впливу, з якими всі страви від склянки молока до найскладніших кулінарних шедеврів готуються швидше, зберігають більше вітамінів і корисних речовин.

Рівномірне розморожування

Найпоширеніший спосіб розморожування м'яса або риби – просто викласти їх на повітря. Таким чином продукт відтає нерівномірно і поки середина ще заморожена, края можуть почати псуватися. З мікрохвильовою піччю Samsung GE88SUB/UA такий ризик повністю виключений, підбираючи режим заморозки автоматично в залежності від ваги продукту прилад розморожує одночасно весь обсяг. Поворотний столик діаметром 288 мм сприяє більш плавній і рівномірній обробці.

Автоматичне меню

Набридло кожен день думати, що ж приготувати на вечерю? Мікрохвильовка Samsung GE88SUB/UA зробить це за вас, автоматичне меню пропонує набір з 41 програми, просто оберіть режим і підтвердіть дію кнопкою. Вбудований гриль потужністю 1100 Вт дозволить приготувати курку, овочі або м'ясо не гірше, ніж в класичній духовій шафі. Приготування на 6 рівнях потужності забезпечує індивідуальні настройки під обсяг і тип продуктів.

Чистота і безпека

Внутрішня частина камери покрита біокерамічним покриттям. Крім безпеки в роботі, кераміка стійка до подряпин і не вбирає жир в процесі приготування. Для її бездоганної чистоти досить просто протерти поверхню вологою губкою і Samsung GE88SUB/UA знову готова до роботи. Активуйте функцію блокування і убезпечте піч від випадкового включення маленькими дітьми.

Характеристики Samsung GE88SUB/UA

Оснащення поворотний стіл
Тип з грилем
Спосіб установки окремостояча
Об'єм 23 літрів
Тип гриля ТЕН
Тип внутрішнього покриття біокераміка
Потужність НВЧ 800 Вт
Потужність гриля 1100 Вт
Тип керування сенсорний
Дисплей дисплей
Тип відкриття дверцят кнопка
Функції та спеціальні програми швидкий нагрів
Особливості регулювання гучності сигналів
Діаметр поворотного піддону 288 мм
Додатково таймер
Ширина 489 мм
Глибина 360 мм
Висота 275 мм
Вага 13 кг
Колір чорний