Мікрохвильова піч Samsung ME83XR/UA

Код товару: 1172512
Немає в наявності
  • Інформація по Samsung ME83XR/UA
  • Виробник: Samsung
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 3 міс.
  • Модель: ME83XR/UA
  • Вага: 16 кг.
  • Габарити: 55x42x34 см.
  • Короткий опис:

    Тип - звичайна (соло), окремостояча, об'єм - 23 літрів, тип гриля - відсутній, потужність НВЧ - 800 Вт, тип керування - сенсорний, дисплей - дисплей LED, дезодоратор, датчик готовності, діаметр поворотного піддону - 288 мм, підсвічування камери, таймер, звуковий сигнал, захист від дітей, піднос що обертається, Ширина - 489 мм, Глибина - 380 мм, Висота - 275 мм, вага - 12.5 кг, сріблястий, чорний

Опис Samsung ME83XR/UA

БІО-керамічне покриття
БІО-керамічна емаль-це унікальна розробка компанії Samsung, що використовується для покриття внутрішньої камери печі. Надзвичайно гладке покриття з БІО-керамічної емалі дозволяє легко відмивати жир і бруд від внутрішніх стінок. Дуже висока міцність і захисні якості покриття роблять його набагато більш стійким до подряпин, ніж будь-яке інше покриття мікрохвильової печі. БІО-кераміка в 5 разів менш схильна до появи подряпин в порівнянні з нержавіючої сталі.

Автоменю думає за Вас
Немає часу копатися в кулінарній книзі? Не можете знайти потрібний рецепт? Мало часу, щоб проявити свою креативність? Тоді надайте системі Автоменю СВЧ печі Samsung замовити для вас смачну страву. Замість того, щоб гадати, який час і температуру, просто пройдіть по системі меню і натисніть кнопку, щоб ініціювати процес приготування обраної страви. Після закінчення процесу ваші друзі і близькі будуть просто приголомшені вашими кулінарними здібностями. Але не зізнавайтеся, що вам допомогла функція Авто Меню. Нехай це буде наш маленький секрет.

Антибактерильні властивості
БІО-керамічне покриття запобігає зростанню бактерій так як актибактеріальні властивості забезпечує подрібнений ельван, що входить до складу БІО-керамічкської емалі.

Легкість очищення
Гладке покриття з БІО-керамічної емалі та антипригарного покриття дозволяє легко відмити жир і бруд від внутрішніх стінок. Просто протріть вологою тканиною після використання.

Характеристики Samsung ME83XR/UA

Тип гриля відсутній
Тип внутрішнього покриття керамічне
Оснащення поворотний стіл
Тип звичайна (соло)
Спосіб установки окремостояча
Об'єм 23 літрів
Потужність НВЧ 800 Вт
Тип керування сенсорний
Дисплей дисплей LED
Тип відкриття дверцят кнопка
Функції та спеціальні програми швидкий нагрів
Особливості дезодоратор
Діаметр поворотного піддону 288 мм
Додатково таймер
Ширина 489 мм
Глибина 380 мм
Висота 275 мм
Вага 12.5 кг
Колір чорний