Мікрохвильова піч Samsung ME88SUB/UA

Код товару: 1172513
Немає в наявності
  • Інформація по Samsung ME88SUB/UA
  • Виробник: Samsung
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 3 міс.
  • Модель: ME88SUB/UA
  • Вага: 12.56 кг.
  • Габарити: 57x42x34 см.
  • Короткий опис:

    Тип - звичайна (соло), окремостояча, об'єм - 23 літрів, тип гриля - відсутній, потужність НВЧ - 800 Вт, тип керування - електронний, дисплей - дисплей LED, блокування від дітей, годинник, діаметр поворотного піддону - 288 мм, підсвічування камери, таймер, звуковий сигнал, піднос що обертається, Ширина - 489 мм, Глибина - 344 мм, Висота - 275 мм, вага - 12 кг, чорний

Опис Samsung ME88SUB/UA

Легка і компактна мікрохвильова піч Samsung ME88SUB/UA зробить життя сучасних господинь простіше, розігріваючи готові страви або створюючи кулінарні шедеври, виключаючи необхідність вдаватися до допомоги духових шаф або варильних поверхонь. Сучасний дизайн вдало доповнить інтер'єр сучасної або класичної кухні, а також відмінно підійде для кімнати відпочинку в офісі.

Три точки мікрохвиль

Рівномірний прогрів забезпечується розподілом мікрохвиль в трьох точках, час обробки продуктів скорочується, а корисні речовини зберігаються в максимальній кількості. Градація за рівнями потужності від 100 до 800 Вт забезпечує індивідуальний підхід до кожного з видів страв. Об'єм 23 л дозволяє готувати великі страви, включаючи птицю цілком.

Делікатний підхід до разморожування

Зробіть непередбачуваний підхід до розморожування повністю контрольованим. Мокре по краях і заморожене всередині м'ясо надалі приготується нерівномірно, буде пересушеним і втратить свої смакові характеристики. Покладіть м'ясо, рибу або овочі в камеру Samsung ME88SUB/UA, оберіть програму і весь обсяг продукту буде розморожуватися одночасно, відновлюючи його первозданні якості.

Різноманітність кожен день

Не шукайте кулінарну книгу, вбудовані автоматичні програми мікрохвильової печі Samsung ME88SUB/UA подбають про те, що приготувати на вечерю або урочистий обід. Набір з 40 програм на автоматичному рівні виставляє оптимальну температуру і час приготування. З меню Various Cooking Mode ваші друзі і родичі будуть в захваті від перших страв, м'ясних делікатесів, і навіть звичайних гарячих бутербродів.

Завжди в ідеальному вигляді

Керамічна поверхня внутрішньої камери мікрохвильової печі Samsung ME88SUB/UA – найкраще рішення для підтримки чистоти і безпечної роботи. Захисний шар не поглинає запахи, не схильний до подряпин і не вбирає жир, полегшуючи догляд. Скористайтеся функцією дезодорації і повністю позбудьтеся від неприємних запахів навіть після приготування риби.

Характеристики Samsung ME88SUB/UA

Тип звичайна (соло)
Спосіб установки окремостояча
Об'єм 23 літрів
Тип гриля відсутній
Тип внутрішнього покриття біокераміка
Потужність НВЧ 800 Вт
Тип керування електронний
Дисплей дисплей LED
Тип відкриття дверцят кнопка
Функції та спеціальні програми швидкий нагрів
Оснащення поворотний стіл
Особливості годинник
Діаметр поворотного піддону 288 мм
Додатково таймер
Ширина 489 мм
Глибина 344 мм
Висота 275 мм
Вага 12 кг
Колір чорний