Мікрохвильова піч Siemens BF 634 LGW1 (BF634LGW1)

Код товару: 743079
Немає в наявності
  • Інформація по Siemens BF634LGW1
  • Виробник: Siemens
  • Країна-виробник: Великобританія
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: BF 634 LGW1
  • Код виробника: BF634LGW1
  • Вага: 19 кг.
  • Габарити: 45x47x67 см.
  • Короткий опис:

    Тип - звичайна (соло), вбудована, об'єм - 21 літр, тип гриля - відсутній, потужність НВЧ - 900 Вт, тип керування - сенсорний, дисплей - дисплей, підсвічування камери, таймер, звуковий сигнал, захист від дітей, Ширина - 594 мм, Глибина - 318 мм, Висота - 382 мм, вага - 19 кг, чорний, нержавіюча сталь

Опис Siemens BF 634 LGW1


Мікрохвильові печі Siemens збагатять вашу кухню і перетворять приготування їжі в справжнє задоволення. Завдяки інноваційним функціям мікрохвильових печей Siemens ви зможете швидко відтворити свої улюблені страви, абсолютно не докладаючи для цього зусиль. На додаток до чудових функцій і програм, мікрохвильові печі Siemens мають надзвичайно привабливий дизайн. Високоякісні матеріали, чисті лінії та елегантні елементи управління відмінно впишуться в інтер'єр вашої кухні. Вони будуть чудово виглядати з іншими приладами Siemens, надаючи вашій кухні гармонійний загальний вигляд. Планування кухні з мікрохвильовими печами Siemens – справжня радість.

Вбудовувана мікрохвильова піч
Siemens BF 634 LGW1 (BF634LGW1)
допоможе без зайвих клопотів приготувати самі складні страви, швидко розігріти вже готові, а також делікатно розморозити різні продукти. При цьому біле скло, прямі лінії, матова нержавіюча сталь і елегантний поворотний регулятор не тільки чудово поєднуються один з одним, але і вдало доповнять і прикрасять будь-який сучасний кухонний інтер'єр, ставши його невід'ємною частиною.

Внутрішня камера, мікрохвильової печі
Siemens BF 634 LGW1
виготовлена з високоякісної нержавіючої сталі, яка легко чиститься, високостійка до корозії і високих температур, механічних подряпин і інших пошкоджень. Внутрішній об'єм становить 21 л, чого цілком достатньо для великих порцій. Максимальна потужність мікрохвиль: 900 Вт. 5 рівнів потужності дозволяють вибирати оптимальні налаштування для різного застосування і різних продуктів.

В мікрохвильовій печі
Siemens BF 634 LGW1
реалізована технологія  cookControl з 7 автоматичними програмами: 3 режими розморожування продуктів за типом і за вагою - Хліб, М'ясо, Риба; 4 програми приготування за типом продукту і за вагоюі - Свіжі овочі, Заморожені овочі, Страви з картоплі і Рис. Внутрішнє світлодіодне освітлення дозволяє спостерігати за процесом приготування. Управляється дана модель за допомогою електронної панелі, на якій розміщені зручні кнопки, стильний поворотний регулятор, що обертається в обидві сторони і сенсорні кнопки для налаштування режимів роботи і приготування. Уся необхідна інформація відображається на великому кольоровому TFT-дисплеї розміром 2,8 дюймів.

Характеристики Siemens BF 634 LGW1

Основні
Об`єм 21 л
Потужність 900 Вт
Рівнів потужності 5 (90, 180, 360, 600 та 900 Вт)
Внутрішнє покриття нержавіюча сталь
Панель управління
Управління тактовое / кнопкове
поворотні перемикачі
Дисплей ✔ кольоровий TFT (2,5“) з сенсорними кнопками
Програми
Кількість встановлених програм 7
Функції Система AutoPilot
Інформаційна клавіша
Додатково
Відкриття дверцят бічне
кнопкою
Підсвічування камери
Фізичні
Матеріал дверцят скло
Колір білий
Розміри для вбудовування ( ВхШхГ ) 362 - 382 x 560 - 568 x 300
Габарити ( ВxШxГ ) 38.2 x 59.4 x 31.8