Мікрохвильова піч VENTOLUX MW 20 H2 (WH) (MW20H2(WH))

Код товару: 1029191
Немає в наявності
  • Інформація по VENTOLUX MW20H2(WH)
  • Виробник: VENTOLUX
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: MW 20 H2 (WH)
  • Код виробника: MW20H2(WH)
  • Вага: 13.83 кг.
  • Габарити: 2x120x25 см.
  • Короткий опис:

    Тип - мікрохвилі, окремостояча, об'єм - 20 літрів, потужність НВЧ - 1200 Вт, тип керування - механічний, діаметр поворотного піддону - 245 мм, габарити - 452 х 343 х 262 мм, вага - 11 кг, білий

Опис VENTOLUX MW 20 H2 (WH)

Правильний вибір
Ventolux MW 20 H2 є вбудовану мікрохвильову піч з відмінними характеристиками. Пристрій поєднує в собі надійність, довговічність і простоту у використанні. Гарний зовнішній вигляд мікрохвильовій печі вигідно буде виглядати на будь-якій кухні. Ціна Ventolux MW 20 H2 порадує Вас своєю доступністю.

Основні характеристики
Максимальна потужність приладу становить 1200 Вт, цього цілком вистачає, щоб використовувати мікрохвильову піч за призначенням. Загальний обсяг пристрою 20 літрів. У даній моделі налічується 5 режимів потужності.

Надійна конструкція
Мікрохвильова піч бренду Ventolux відрізняється надійністю і довговічністю. Виробники використовують тільки якісні компоненти для збірки техніки. Внутрішнім покриттям мікрохвильовій печі служить емаль, яка легко піддається чищенню. Сучасний дизайн корпусу гармонійно впишеться в будь-який інтер'єр кухні.

Функціональні можливості

Ви оціните переваги даної моделі. За допомогою Ventolux MW 20 H2 можна не тільки розігріти їжу, але і приготувати кілька страв. Також мікрохвильова друк має функцію автоматичного розморожування. Щоб убезпечити дітей від негативного впливу, прилад оснащений функцією блокування від дітей.

Простота в управління
Мікрохвильова піч оснащена електронним управлінням. На дисплеї відображається час. Для регулювання потужності і включення таймера використовуються поворотні перемикачі і кнопки на передній частині приладу. Все для Вашої зручності.

Комфорт в експлуатації

Якщо Ви шукайте якісну і недорогу техніку для кухні, тоді бренд Ventolux ідеально підходить для Вашого будинку. Мікрохвильова піч не вимагає особливо догляду, і надовго збереже гарний зовнішній вигляд. Невеликі розміри приладу не займуть багато місця на робочій поверхні. При цьому мікрохвильова піч стане незамінним помічником в повсякденному житті. Купити Ventolux MW 20 H2 можна за прийнятною ціною, яка відповідає якості.

Характеристики VENTOLUX MW 20 H2 (WH)

Виробник VENTOLUX
Модель MW 20 H2 (WH)
Артикул MW20H2(WH)
Тип мікрохвилі
Спосіб установки окремостояча
Об'єм 20 літрів
Тип внутрішнього покриття емаль
Потужність НВЧ 1200 Вт
Тип керування механічний
Тип відкриття дверцят ручка
Функції та спеціальні програми Размораживание по времени
Особливості таймер
Діаметр поворотного піддону 245 мм
Габарити 452 х 343 х 262 мм
Вага 11 кг
Колір білий