Мікрохвильова піч Ventolux MWBI 20 G IVORY TC

Код товару: 1077918
Немає в наявності
  • Інформація по VENTOLUX MWBI 20 G IVORY TC
  • Виробник: VENTOLUX
  • Країна-виробник: Туреччина
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: MWBI 20 G IVORY TC
  • Вага: 15 кг.
  • Короткий опис:

    Тип - мікрохвилі, гриль, вбудована, об'єм - 20 літрів, тип гриля - кварцовий, потужність НВЧ - 700 Вт, потужність гриля - 800 Вт, тип керування - сенсорний, дисплей - дисплей, діаметр поворотного піддону - 245 мм, підсвічування камери, таймер, захист від дітей, швидкий старт, піднос що обертається, Ширина - 595 мм, Глибина - 310 мм, Висота - 390 мм, вага - 13.5 кг, кремовий

Опис VENTOLUX MWBI 20 G IVORY TC

Стильна кухня
Повновбудовувана модель мікрохвильової печі Ventolux MWBI 20 G IVORY TC стане корисним доповненням будь-якої сучасної кухні. Розкішний ергономічний дизайн в ефектному бежевому кольорі дозволить гармонійно доповнити інтер'єр в стилі модерн або хай-тек, а солідний функціональний набір апарату дає можливість істотно скоротити кількість побутової техніки на кухні. Це зручно, надійно і практично.

Раціональний підхід
Модель забезпечили сенсорною панеллю керування, що дозволяє з високою точністю вибирати необхідні параметри роботи і істотно полегшує обслуговування пристрою. Очистити поверхню печі зовні труднощів не складе, адже панель абсолютно рівна і гладка. Внутрішнє покриття з нержавіючої сталі крім солідного зовнішнього вигляду, відрізняється хорошою міцністю і здатністю переносити високі температури, і також просто в догляді.

Широкі можливості
Апарат з продуктивністю 700 Вт може працювати за кількома напрямками. Крім традиційного розігріву готової їжі, в камері на 20 л передбачена можливість готувати безліч різноманітних страв на режимі автомат. Досить вибрати потрібну програму і масу продукту, і система самостійно виставить необхідні параметри готування. Це зручно, і до того ж набагато швидше, ніж звичайна приготування на плиті. Також можливо починати приготування з етапу розморожування, для чого є спеціальний режим.

Приємний бонус
Гарним доповненням функціонала виступає наявність дезодоратора, який сприяє швидкому усуненню в робочій камері мікрохвильовки небажаних запахів. Вони можуть вплинути на смак страв, що готуються, що особливо актуально при готуванні риби та інших подібних сильно пахнуть продуктів.

Корисні доповнення
Можливість заблокувати панель керування доступна завдяки спеціальній функції «захист від дітей». А таймер відстрочки старту дозволить почати приготування в потрібний час.

Характеристики VENTOLUX MWBI 20 G IVORY TC

Виробник VENTOLUX
Модель MWBI 20 G IVORY TC
Артикул MWBI 20 G IVORY TC
Тип мікрохвилі \n гриль
Спосіб установки вбудована
Об'єм 20 літрів
Тип гриля кварцовий
Тип внутрішнього покриття нержавіюча сталь
Потужність НВЧ 700 Вт
Потужність гриля 800 Вт
Тип керування сенсорний
Дисплей дисплей
Тип відкриття дверцят клавіша
Функції та спеціальні програми Размораживание по времени \n Годинники \n авторозморожування \n швидкий старт \n авторозігрів \n швидкий нагрів
Особливості захист від дітей \n таймер
Діаметр поворотного піддону 245 мм
Габарити 595 х 390 х 370 мм
Вага 13.5 кг
Колір кремовий