Мікрохвильова піч Whirlpool AMW731/NB

Код товару: 1545971
Є в наявності
20805 Грн
  • Доставка
  • Самовивіз м.Київ вул.Стрийська 3
  • Відправка Новою поштою
  • Відправка Укрпоштою
  • Умови оплати
  • Для фіз.осіб: готівковий розрахунок, оплата на картку, накладений платіж
  • Безготівковий для юр.осіб: 20805грн.
  • Гарантія
  • Гарантійний термін: 12 міс.
  • Повернення товару протягом 14 днів. Детальніше
  • Інформація по Whirlpool AMW731/NB
  • Виробник: Whirlpool
  • Країна-виробник: Італія
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: AMW731/NB
  • Вага: 27 кг.
  • Габарити: 65x49x63 см.
  • Короткий опис:

    Тип - з грилем, вбудована, об'єм - 31 л, тип гриля - кварцовий, потужність НВЧ - 1000 Вт, потужність гриля - 800 Вт, тип керування - електронний, дисплей - дисплей, блокування від дітей, діаметр поворотного піддону - 325 мм, підсвічування камери, таймер, піднос що обертається, Ширина - 595 мм, Глибина - 468 мм, Висота - 385 мм, вага - 27 кг, чорний

Опис Whirlpool AMW731/NB

Кулінарні шедеври

Наша інноваційна пластина Crisp, виготовлена з високоякісного фериту, гарантує хрумку скоринку. Завдяки потужності мікрохвиль тарілка Crisp швидко нагрівається, а верхній гриль у внутрішній частині комбінованої мікрохвильової печі надає вашій страві хрумкої золотисто-коричневої скоринки. Тарілка Crisp працює як універсальний посуд для духової шафи, тому температура ніколи не перевищує 210 °C. Це гарантує, що страви не пересмажуються, а результат буде таким же смачним і таким же хрустким, як у традиційній духовці. Ця функція заощаджує багато дорогоцінного часу. Ідеально підходить для піци, запіканок, смаженого м'яса та риби. Завдяки технології Crisp страви готуються набагато швидше і завжди добре просмажуються із рівномірною скоринкою. Досягайте досконалості на кухні з нашою новаторською плитою Crisp та відкрийте для себе новий кулінарний світ.

Функція Crisp

Неперевершено хрумка скоринка. Функція Crisp Whirlpool доповнена спеціальною тарілкою гарантує вам приготування піци або пирога.

Функція Jet Start

Надзвичайно швидке нагрівання. Функція JetStart прискорює нагрівання до максимуму за 30 секунд, забезпечуючи ідеальний температурний режим для розігріву їжі з високим вмістом води, як-от бульйони або напої.

Технологія 6TH SENSE

Завжди найкращі результати. Завдяки інтуїтивному програматору 6thSense Ви зможете легко та швидко налаштувати параметри приготування за кілька простих кроків. Виберіть один із 15 циклів приготування та мікрохвильова піч самостійно вибере найкращу функцію, потужність та час приготування, гарантуючи найкращі результати.

Гриль

Швидке приготування на грилі, швидке очищення. Потужний гриль забезпечить результати як у духовці. Оскільки гриль відкидного очищення стане надзвичайно простим.

Функція JetDefrost – турбо розморожування

Швидке розморожування. Використовуйте унікальну функцію JetDefrost 3D-систему для ефективного та швидкого розморожування.

Об'єм 31 літр

Більше місця для виготовлення кулінарних творінь. Ця мікрохвильова піч Whirlpool має об'єм 31л, надаючи Вам достатньо місця для втілення в життя нових рецептів.

Jet Menu

Надточні налаштування. Jet Menu пропонує ряд попередньо запрограмованих налаштувань для швидкого приготування замороженої готової їжі. Просто виберіть тип продукту, введіть вагу та мікрохвильова піч зробить все за Вас.

Кварцовий гриль

Багатогранний досвід приготування. Кварцовий гриль підігріває та готує їжу швидше, ніж традиційні інфрачервоні грилі. Він має високу ефективність, зменшує витрати енергії та має автоматичне очищення.

3D-технологія

Виготовлено до досконалості. Революційна система 3D забезпечує циркуляцію та тривимірний розподіл тепла, тому Ви завжди можете насолоджуватися рівномірно приготовленими стравами лише в один дотик.

Функція розігріву

Швидке розігрів. Ця функція забезпечить розігрів за лічені хвилини.

Блокування панелі керування Child lock

Безпека насамперед. Ця модель мікрохвильової печі Whirlpool має систему блокування від дітей, щоб запобігти використанню приладу без нагляду дорослих.

Характеристики Whirlpool AMW731/NB

Управління сенсорне
електронне
Таймер
Оснащення
Гриль ✔ 800 Вт
Тип гриля кварцовий
Програми
Функції Розморожування
Автоматичний розігрів
Захист від дітей
Автоприготування
Розморожування і жарка
Прискорений розігрів
Спеціальні програми приготування
Затримка пуску
Звуковий сигнал
Програми приготування 15 спеціальних режимів
Додатково
Відкриття дверцят Ручка
Звуковий сигнал
Захист від дітей
Фізичні
Колір чорний
Діаметр піддону 325 мм
Габарити ( ВxШxГ ) 38.5 х 59.5 х 51.5
Основні
Об`єм 31 л
Потужність 1000 Вт
Рівнів потужності 7
Максимальна потужність 2300 Вт
Внутрішнє покриття емаль
Панель управління