Мікрохвильова піч Whirlpool W9 MD260 BSS

Код товару: 1127736
Немає в наявності
  • Інформація по Whirlpool W9 MD260 BSS
  • Виробник: Whirlpool
  • Країна-виробник: Італія
  • Модель: W9 MD260 BSS
  • Вага: 10 кг.
  • Габарити: 40x40x38 см.
  • Короткий опис:

    Тип - з грилем, вбудована, об'єм - 31 літр, тип гриля - кварцовий, потужність НВЧ - 1000 Вт, потужність гриля - 800 Вт, тип керування - електронний, дисплей - дисплей, 3D система розподілу мікрохвиль, діаметр поворотного піддону - 325 мм, підсвічування камери, таймер, захист від дітей, піднос що обертається, Ширина - 595 мм, Глибина - 628 мм, Висота - 385 мм, вага - 27 кг, чорний

Опис Whirlpool W9 MD260 BSS

Вбудована конструкція
Мікрохвильова піч Whirlpool W9MD260BSS представлена ​​в форматі вбудованого приладу, який можна розташувати в кухні без втрати в просторі. Такий варіант хороший з позицій ергономічного використання і стильного оформлення. Мінімалізм в деталях, цікаві фактури і тільки найнеобхідніше - основа даної техніки, що робить її затребуваною у всіх кухонних інтер'єрах.


Додаток «6th Sense Live»

Дана програма розроблена з урахуванням ваших уподобань при приготуванні різних страв. Вона допоможе порадами і покрокові інструкції, допомагаючи досягти такого результату, який гарантують професійні кухарі. При цьому враховуються ваші потреби і смаки. 

Сенсорний дисплей Smart Display
Управління технікою спрощено до краю: на зовнішній стороні розміщений сенсорний кольоровий дисплей Smart Display, який дозволить в зручному форматі задати будь-які параметри. Інтерфейс досить зрозумілий, а звуковий супровід додасть новизни в процес налаштування мікрохвильовки. Ви можете використовувати з'єднання Wi-Fi, щоб транслювати меню в зручному форматі у вигляді презентації. 

Опція True Fan Cooking
Збережіть початковий аромат, властивий улюбленій страві! Готуйте його таким чином, щоб отримати максимум смаку і запаху, при цьому забезпечуючи їжі всебічний тривимірний нагрів. Це дуже зручно і дає можливість не перевертати ємність, змінюючи положення їжі всередині - вона і без того отримає достатній вплив. 

Блокування від включення
Однією з опцій управління стала система блокування натискань. Тепер випадкова активація неможлива, а це значить, що безпека оточуючих під надійним захистом. 

Швидке нагрівання з JetStart
Всього 30 секунд - і піч розігріває внутрішні стінки камери. Такий вплив дозволить розігрівати їжу із збільшеною кількістю води набагато швидше звичайного. 

Характеристики Whirlpool W9 MD260 BSS

Додатково таймер
Ширина 595 мм
Глибина 628 мм
Висота 385 мм
Тип з грилем
Спосіб установки вбудована
Об'єм 31 літр
Тип гриля кварцовий
Тип внутрішнього покриття нержавіюча сталь
Потужність НВЧ 1000 Вт
Потужність гриля 800 Вт
Потужність комбі 1400 Вт
Тип керування електронний
Дисплей дисплей
Тип відкриття дверцят кнопка
Функції та спеціальні програми авторозморожування
Оснащення решітка для гриля
Особливості 3D система розподілу мікрохвиль
Діаметр поворотного піддону 325 мм
Вага 27 кг
Колір чорний