Мікрохвильова піч Xiaomi MiJia (MWBLXE1ACM)

Код товару: 1106858
Немає в наявності
  • Інформація по Xiaomi MWBLXE1ACM
  • Виробник: Xiaomi
  • Гарантія: 12 міс.
  • Код виробника: MWBLXE1ACM
  • Вага: 11.5 кг.

Опис Мікрохвильова піч Xiaomi MiJia (MWBLXE1ACM)

Xiaomi MWBLXE1ACM
Сучасні технології на вашій кухні
Мікрохвильова піч Xiaomi MWBLXE1ACM укладена в стильний елегантний корпус. Просте управління, функціональні режими, високий рівень експлуатаційної безпеки перетворюють мікрохвильовку Xiaomi в центральний елемент вашої кухні. Замість тарілки, що обертається, продукти поміщаються на склокерамічну панель. У вашому розпорядженні 11 попередньо встановлених програм і до 9 додаткових меню в мобільному додатку Mijia.

З турботою про малюків
Спеціальні програми з дитячого меню допоможуть швидко приготувати яйця, овочеве або фруктове пюре, підігріти молоко до потрібної температури, щоб весь вільний час мама проводила з малюком, а не на кухні. У режимі стерилізації мікрохвильова піч Xiaomi MWBLXE1ACM забезпечить гігієнічну чистоту дитячих пляшечок і іграшок.

Швидкий підігрів. Розумне розморожування
Мікрохвильова піч Xiaomi MWBLXE1ACM рівномірно прогріє блюдо по всьому об’єму (з шагом +/-30сек), поверне йому багатий і насичений смак і аромат. Насолоджуйтесь смачним свіжим обідом, навіть якщо він був приготований вчора. Для забезпечення правильного процесу розморожування мікрохвильова піч враховує вид продуктів. Xiaomi має три режими розморожування: м’ясо / птиця / морепродукти. Після обраного режиму мікрохвильовка автоматично встановлює оптимальні параметри, щоб продукти рівномірно прогрілися зсередини, зберегли в процесі розморожування всі корисні властивості, структуру, щільність і свіжий аромат.

Безпека і надійність
У Xiaomi MWBLXE1ACM використовуються магнетрони Toshiba з вдосконаленими робочими характеристиками. Чотиришарові дверцята з термостійкого матеріалу, спеціальна сітчаста конструкція і поліпшена ізоляція корпусу повністю запобігають витоку мікрохвиль і забезпечують ефективну роботу приладу протягом всього терміну експлуатації.

Зручне дистанційне керування
Після синхронізації з мобільним додатком Mijia, встановленим на вашому смартфоні, мікрохвильова піч Xiaomi MWBLXE1ACM забезпечить доступ до розширених можливостей дистанційного керування. Ви зможете корегувати час, вибирати режими і програми, регулювати потужність і навіть встановлювати блокування від дітей дистанційно.

Характеристики Мікрохвильова піч Xiaomi MiJia (MWBLXE1ACM)

Тип соло
Тип управления сенсорное
Дисплей есть
Объем (л) 20 л
Максимальная мощность микроволн (Вт) 800 Вт
Тип гриля нет
Максимальная мощность гриля (Вт) нет
Тип открытия дверцы кнопка
Внутреннее покрытие эмаль
Диаметр поддона нет данных
Цвет корпуса белый