Блендер Braun MQ 5235 WH (MQ5235WH)

Код товару: 1055307
Під замовлення
2494 Грн
  • Інформація по BRAUN MQ5235WH
  • Виробник: BRAUN
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: MQ 5235 WH
  • Код виробника: MQ5235WH
  • Вага: 2 кг.
  • Короткий опис:

    занурювальний, 1000 Вт, з подрібнювачем, Ємність міні-подрібнювача - 500 мл, кількість швидкостей - 21, білий

Опис BRAUN MQ 5235 WH

Помічник, який завжди під рукою
Надайте зробити всю рутинну роботу на кухні, блендеру Braun MQ 5235 WH, звільнивши багато часу для себе і близьких. Мінімалістичний дизайн приладу має тільки необхідні для роботи деталі, такі як, дві кнопки перемикача швидкостей і регулятор швидкості зверху, що має 21 режим, плюс, особливий режим "турбо". Проте, з потужністю в 1000 Вт, цей «персональний кухонний помічник» впоратися з будь-якою з ваших поставлених завдань.

Функціонал
Рукоятка блендера Braun MQ 5235 WH має ергономічну форму, нековзне покриття приладу, гарантує безпеку роботи та високу якість в кінцевому результаті процесу. Для отримання оптимального змішування, подрібнення або ж збивання, виробник Braun розробив унікальну технологію PowerBell. Ніжка блендера має вбудовані гострі леза з нержавіючої сталі, кожен з яких розташований під різними кутами. Варто відзначити й унікальну форму самої ніжки, завдяки якій, подрібнення продуктів здійснюється максимально швидко, без розбризкування по поверхні, зберігаючи чистоту робочої зони вашої кухні.

Комплектація
Насадки до блендера, як і сам прилад, мають досить компактні габарити, що дозволяють зберігати їх в будь-якому зручному вам місці. У цілісному ж комплекті до приладу ви отримаєте додатково насадку вінчик, подрібнювач на 500 мл і мірний стаканчик на 600 мл, який допоможе вам дотримуватися більш точних пропорцій, у створенні ваших кулінарних шедеврів разом з блендером Braun MQ 5235 WH.

Характеристики BRAUN MQ 5235 WH

Тип занурювальний
Також шукають для коктейлів
Потужність 1000 Вт
Ємність склянки 0.6 л
Подрібнювач з подрібнювачем
Ємність міні-подрібнювача 500 мл
Насадки та ножі насадка-вінчик
Склянки і інші ємності мірний стакан
Кількість швидкостей 21
Імпульсний режим так
Турборежим так
Матеріал ніжки блендера метал
Матеріал корпусу пластик
Функції режим лід
Колір білий