Блендер Braun MQ 7035 X BK

Код товару: 1023746
Під замовлення
3340 Грн
  • Інформація по BRAUN MQ 7035 X BK
  • Виробник: BRAUN
  • Країна-виробник: Румунія
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: MQ 7035 X BK
  • Вага: 2 кг.
  • Габарити: 28x26x19 см.
  • Короткий опис:

    занурювальний, 850 Вт, з подрібнювачем, Ємність міні-подрібнювача - 600 мл, кількість швидкостей - плавне регулювання, чорний

Опис BRAUN MQ 7035 X BK

Простий і зручний
Готування практично завжди передбачає повторення декількох обов’язкових дій – подрібнення, змішування або збивання інгредієнтів. Це можна зробити як вручну, так і з використанням сучасної побутової техніки. Навряд чи ви станете задіяти всю міць кухонного комбайна або кухонної машини для того, щоб збити всього пару-трійку яєць для омлету. Для подібних рутинних завдань буде краще купити блендер Braun MQ 7035 X. Він розроблений спеціально, щоб стати вашим головним помічником у повсякденних кулінарних клопотах, бути завжди в готовності до роботи відразу, як тільки це буде потрібно.
Максимум ефективності
Потужність приладу досягає 850 Ватів і дозволить вам майже без обмежень обробляти більшість видів продуктів. Унікальна фірмова система контролю швидкості обертання насадки забезпечує дивовижну точність і легкість рухів. Швидкість обертання насадки не встановлюється суворо, з допомогою регулятора або кнопки. В даній моделі реалізований зовсім інший принцип: чим сильніше ви стискаєте рукоятку, в яку вмонтований перемикач, тим швидше обертається насадка. Рішення може здатися незвичним і вимагає деякої вправності. Але тільки на перших порах.
Комплектація
Нічого зайвого, тільки найнеобхідніше. Замість металевої ноги блендера можна підключити віночок або насадку малий подрібнювач. Перший застосовується для змішування продуктів у відкритому посуді. Малий подрібнювач являє собою пластикову ємність 0,5 л об’єму. У ній дуже зручно перемішувати, наприклад, невеликі порції овочевих салатів, а також готувати поживні суміші для дітей. В принципі, всі насадки є досить універсальними, а також підключаються і від’єднуються від моторного блоку одним рухом, за рахунок системи EasyClick Plus.

Характеристики BRAUN MQ 7035 X BK

Також шукають для коктейлів
Тип занурювальний
Потужність 850 Вт
Ємність склянки 0.5 л
Подрібнювач з подрібнювачем
Ємність міні-подрібнювача 600 мл
Насадки та ножі насадка-вінчик
Склянки і інші ємності мірний стакан
Кількість швидкостей плавне регулювання
Матеріал ніжки блендера метал
Матеріал корпусу пластик
Функції режим лід
Колір чорний