Блендер Braun MQ 9138 XI

Код товару: 1094707
Немає в наявності
  • Інформація по BRAUN MQ 9138 XI
  • Виробник: BRAUN
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: MQ 9138 XI
  • Вага: 1.8 кг.
  • Короткий опис:

    занурювальний, 1200 Вт, Ємність склянки - 0.6 л, з подрібнювачем, Ємність міні-подрібнювача - 350 мл, Ємність великого подрібнювача - 500 мл, кількість швидкостей - плавне регулювання, імпульсний режим - так, 410 х 68 х 68 мм, 2.8 кг, чорний

Опис BRAUN MQ 9138 XI

Активний двигун
Як це? Насправді це лише чергова технічна новинка від Braun. Двигун високої потужності (до 1200 Ватт) знижує необхідні зусилля, які вам доведеться докладати для обробки продуктів. Це особливо важливо при використанні заглибного блендера типу, який весь час потрібно тримати в одній руці. Швидкість обертання насадок можна швидко відрегулювати за допомогою оригінального перемикача SmartSpeed ​​(Type: 4200) на рукоятці: що сильніше ви її стискаєте, то вища швидкість. Якщо це навіть незвично спочатку, освоївшись, ви зможете з ідеальною точністю змішувати і збивати різні суміші.

Доступний арсенал насадок
Крім основного блоку з ножами ActiveBlade для подрібнення, виконаного за технологіями PowerBell Plus та SplashControl, до блендерної ноги можна приєднати насадку-подрібнювач місткістю 0,5 л. (З власним ножем для колки льоду); млинок для перемелювання невеликих порцій кави або спецій; широкий віночок для збивання та перемішування. Всі назви підключаються через зручну фірмову систему EasyClick Plus. Один рух до несильного натискання та клацання. Крім того, блендер поставляється з мірним пластиковим стаканчиком, що містить 600 мл.

Фірмові технології
Інновації є унікальними для Braun, т.к. частина чи навіть усі вже зустрічаються у блендерах інших серій. PowerBell Plus – особлива форма нижньої частини ноги, завдяки якій утворюється ефект, що втягує, що підвищує ефективність лез. SplashControl – невеликий купол, що прикриває леза та знижує розбризкування, розліт дрібних частинок при подрібненні інгредієнтів. Це буде особливо добре помітно при обробці у відкритому посуді.

Характеристики BRAUN MQ 9138 XI

Тип занурювальний
Потужність 1200 Вт
Ємність склянки 0.6 л
Подрібнювач з подрібнювачем
Ємність міні-подрібнювача 350 мл
Ємність великого подрібнювача 500 мл
Насадки та ножі терка
Склянки і інші ємності чоппер
Кількість швидкостей плавне регулювання
Імпульсний режим так
Матеріал ніжки блендера метал
Матеріал корпусу пластик
Функції терка
Особливості плавная регулировка скорости
Колка льоду так
Габарити 410 х 68 х 68 мм
Вага 2.8 кг
Колір чорний
Також шукають потужні