Блендер Cecotec PowerGear 1500 XL Mash Pro (CCTC-04127)

Код товару: 1097746
Немає в наявності
  • Інформація по Cecotec CCTC-04127
  • Виробник: Cecotec
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: PowerGear 1500 XL Mash Pro
  • Код виробника: CCTC-04127
  • Вага: 1.2 кг.
  • Короткий опис:

    занурювальний, 1500 Вт, Ємність склянки - 0.8 л, з подрібнювачем, Ємність міні-подрібнювача - 600 мл, кількість швидкостей - 21, турборежим - так, сріблястий, чорний

Опис Cecotec PowerGear 1500 XL Mash Pro

Втілюйте в життя найсміливіші кулінарні ідеї. Готуйте смузі, подрібнюйте горіхи для десертів або тісто для випічки завдяки потужності 1500Вт. Титанове лезо впорається з інгредієнтами будь-якої твердості.

Висока потужність 1500 вт
CECOTEC подбали про якість техніки для реалізації ідеальних рецептів. Потужність 1500Вт приємно здивує любителів якісно і швидко подрібнювати продукти. Міцна конструкція впорається не тільки з овочами середньої твердості, але і з горіхами або льодом. Втілюйте будь-які ідеї з легкістю!

Безмежна продуктивність та ергономіка
Вам важлива продуктивність блендера? Зверніть увагу на CECOTEC Power Gear 1500 Pro. Завдяки складній системі металевих шестерень, прилад прослужить вам довше. Деталі щільно з'єднуються з основою мотора і забезпечують менш гучну роботу трансмісії. З покриттям Soft Touch блендер приємний на дотик і зручно розташовується в руці.

Унікальна технологія ножа з 4 лез X-BLADES
Цілісна конструкція ножа складається з 4 лез з титановим покриттям. Зробіть свій раціон смузі з льодом або горіховими пастами. Блендер PowerGear 1500 XL Mash Pro впорається з будь-яким завданням швидко і надійно.

Підвищений комфорт з подовженим рукавом блендера
Користуватися блендером стає комфортніше завдяки практичним розробкам CECOTEC. Готуйте для всієї родини з екстра довгим рукавом XL. Він допоможе подрібнити продукти в глибоких ємностях і використати блендер продукти навіть на дні чаші. Завдяки довжині рукава продукти не будуть розбризкується на кухонні поверхні.

Подрібнюйте лід зі спеціальною насадкою
Ягідні щербети, коктейлі з льодом або слаш легко готуються зі спеціальною насадкою для подрібнення льоду. Насолоджуйтесь прохолодними свіжими напоями та десертами в компанії близьких або з друзями на домашній вечірці. Додаткова насадка допоможе вам швидко і рівномірно подрібнити овочі або м'ясо. Текстура будь-якої страви тепер на професійному рівні!

Спеціальний дизайн проти бризок
CECOTEC подбали про чистоту вашої кухні. Подрібнюйте будь-які продукти з антибризковим дизайном рукава блендера. А чаша 800 мл дозволить збивати кілька порцій одночасно. Зберігайте готові продукти в холодильнику, вони не втратять свіжість зі спеціальною кришкою в комплекті до блендера.

Немає труднощів у складанні з FIX PLUS
Вам не знадобиться багато часу на складання заглибного блендера. Система FIX PLUS розроблена для надійного закріплення насадки всього одним поворотом аксесуара. Безпека роботи PowerGear 1500 XL Mash Pro і легкість його збірки здивують навіть досвідченого кулінара.

Насолоджуйтеся пюре ідеальної текстури
Віддаєте перевагу здоровий раціон? Спробуйте урізноманітнити його пюре з брокколі, гарбуза або селери. У вас вже є улюблений рецепт пюре? Скористайтеся спеціальною насадкою для його приготування. Вона справиться з будь-якими видами овочів і фруктів.

Регулюйте швидкість під різні рецепти
Блендер CECOTEC PowerGear 1500 XL Mash Pro оснащений 21 швидкістю. Такий діапазон порадує тих, кому важливий не тільки процес роботи, а й результат. Збивайте ніжний крем для торта на низьких швидкостях, подрібнюйте овочі за допомогою середніх або м'ясо за допомогою високих. Додатковий турбо-режим допоможе заощадити більше часу і досягти ідеальної консистенції.

Характеристики Cecotec PowerGear 1500 XL Mash Pro

Тип занурювальний
Потужність 1500 Вт
Ємність склянки 0.8 л
Подрібнювач з подрібнювачем
Ємність міні-подрібнювача 600 мл
Насадки та ножі насадка-вінчик
Кількість швидкостей 21
Турборежим так
Матеріал ніжки блендера метал
Функції приготування пюре
Колка льоду так
Колір чорний
Також шукають потужні