Блендер Electrolux E4TB1-6ST

Код товару: 1188389
Під замовлення
2343 Грн
  • Інформація по ELECTROLUX E4TB1-6ST
  • Виробник: ELECTROLUX
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: E4TB1-6ST
  • Вага: 3.995 кг.
  • Габарити: 35x27x20 см.
  • Короткий опис:

    стаціонарний, 800 Вт, з подрібнювачем, Ємність великого подрібнювача - 1500 мл, кількість швидкостей - 5, 395 х 196 х 195 мм, 2.9 кг, нержавіюча сталь

Опис ELECTROLUX E4TB1-6ST

Вдосконалений настільний блендер
Настільний пристрій для подрібнення і змішування – це блендер Electrolux E4TB1-6ST. Сріблясто-чорний корпус виглядає солідно і викликає асоціації з професійною технікою. Варто сказати, що такі думки – не безпідставні. Підвищена потужність двигуна, особлива технологія подрібнення, а також гнучкість управління допоможуть вам отримати бажаний результат з мінімумом зусиль.
Потужний двигун
Модель Electrolux E4TB1-6ST обладнана сучасним двигуном з потужністю 800 Вт. Це дуже високий показник для домашньої техніки. Тому ви можете без особливих труднощів подрібнювати будь-які інгредієнти. Блендер впорається з супами-пюре, смузі, соусами, коктейлями. Ви можете сміливо використовувати заморожені інгредієнти, морозиво, і навіть просто подрібнювати лід. Запасу потужності буде достатньо, а спеціальні леза допоможуть зробити процес швидким.
Особлива форма лез
Блендер Electrolux E4TB1-6ST оснащується фірмовою розробкою компанії – ножем з 4 ріжучими поверхнями. Особлива форма ножів називається TruFlow. Як стає зрозуміло з назви, вони призначені для того, щоб продукти немов літали. Інгредієнти піднімаються над денцем ємності і ефективно подрібнюються гострими лезами.
Зручність у використанні
Блендер Electrolux E4TB1-6ST - це практичний пристрій, яким дуже просто управляти. Бічний поворотний регулятор призначений для вибору швидкості подрібнення. Передбачено 5 режимів обертів двигуна. Ви можете вибрати режим виходячи з типу продуктів. Є імпульсний режим для короткочасних включень на максимальних обертах. Це може бути корисно на фінальній стадії доведення консистенції до ідеалу.

Характеристики ELECTROLUX E4TB1-6ST

Ємність великого подрібнювача 1500 мл
Також шукають для коктейлів
Тип стаціонарний
Ємність мірної склянки 1.5 л
Режими роботи режим смузи
Потужність 800 Вт
Подрібнювач з подрібнювачем
Насадки та ножі ніж для подрібнення
Кількість швидкостей 5
Матеріал корпусу пластик + сталь
Функції колка льоду
Особливості леза з нержавіючої сталі
Габарити 395 х 196 х 195 мм
Вага 2.9 кг
Колір нержавіюча сталь