Блендер Gorenje HBX 884 QE (HBX884QE)

Код товару: 743479
Немає в наявності
  • Інформація по Gorenje HBX884QE
  • Виробник: Gorenje
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: HBX 884 QE
  • Код виробника: HBX884QE
  • Вага: 2.35 кг.
  • Габарити: 19x27x31 см.
  • Короткий опис:

    занурювальний, 800 Вт, Ємність склянки - 0.8 л, з подрібнювачем, Ємність міні-подрібнювача - 800 мл, кількість швидкостей - 6, імпульсний режим - так, турборежим - так, чорний, нержавіюча сталь

Опис Gorenje HBX 884 QE

Блендер Gorenje HBX 884 QE (HBX884QE)
Блендерний набір від GORENJE стане незамінним помічником на Вашій кухні. У комплекті з моделлю GORENJE HBX 884 QE йде набір насадок, який значно полегшить Ваше життя і звільнить вас від зайвих клопотів. Вінчик допоможе збити яйця або тісто.

Для дбайливого зберігання є підставка для насадок Quad blade. Дана модель порадує Вас стильним дизайном, який буде радувати око і дарувати естетичне задоволення. Ножі й погружная частина блендера виготовлені з нержавіючої сталі, а корпус і чаші - з високоякісного пластику. Дані матеріали не вибагливі у догляді, тому у вас не виникне проблем з очищенням блендера. Чаша-подрібнювач з чотирилопатевий лезом измельчит цибулю, овочі, фрукти або ягоди.  А занурювальна насадка може бути використана для приготування соусів, а також фруктових або овочевих пюре.

Блендер - електроприлад, призначений для подрібнення їжі, приготування емульсій, пюре, збивання напоїв, мусів і т. п., А також колки льоду. Існує два варіанти блендера: стаціонарний. Зазвичай являє собою розташований на стійкій основі корпус, всередині якого розташований електродвигун (УКД) - привід блендера, на який зверху надівається спеціальна вузька і висока чаша з кришкою, всередині якої розташований лопатевої ніж. Високошвидкісний погружной міксер, оснащений замість віночків для збивання однієї лопатевої насадкою-ножем.

Характеристики Gorenje HBX 884 QE

Основні
Тип пристрою занурюваний блендер
Потужність 800 Вт
Кількість швидкостей 6
Об'єм чаші 0.8 л для змішування; Об'єм подрібнювача 0.8 л
Оснащеність
Функції збивання
подрібнення
Насадки ніжка-блендер
віничок для збивання
подрібнювач
Додатково
Відсік / підставка для зберігання насадок
Імпульсний режим
Можливість кріплення на стіну
Фізичні
Матеріал чаші блендера пластик
Матеріал ніжки блендера метал
Живлення мережа
Колір чорний зі сріблястим
Вага 1.4 кг