Кухонний комбайн KitchenAid 5KFCB519EBM

Код товару: 1429184
Під замовлення
6206 Грн
  • Інформація по KitchenAid 5KFCB519EBM
  • Виробник: KitchenAid
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: 5KFCB519EBM
  • Короткий опис:

    Тип - кухонний комбайн, потужність - 240 Вт, об'єм основної чаші - 1.2 л, об'єм чаші блендера - 1.2 л, функції - блендер, подрібнювач, габарити - 26.4 х 16.8 х 14 см, Колір - чорний

Опис KitchenAid 5KFCB519EBM

Коли потрібно збити або перемішати невелику кількість інгредієнтів, навіть наявність багатофункціональної кухонної машини не завжди виправдовує себе. Такі системи відмінно проявляють себе при обробці великих обсягів, а ось для простих випадків розумнішою буде покупка акумуляторного мінікомбайна KitchenAid 5KFCB519EBM. Не відзначаючись широким функціоналом або ж вражаючими показниками потужності, цей прилад виграє у конкурентів за рахунок компактності, швидкості та простоти використання.

Характеристики, функціонал та особливості

Комбайн має легкий двигун, що працює від вбудованого в корпус ефективного літій-іонного акумулятора. Відповідно, не потребує постійного мережного живлення і позбавлений мережного шнура. Заряджається від зарядного пристрою, що у комплекті. Двигун працює в 2-х швидкісних режимах, забезпечуючи швидкість обертання насадок від 2600 до 3500 оборотів на хвилину. Також є режим імпульсного змішування, коли комбайн періодично зупиняється на секунду, дозволяючи вмісту осісти зі стінок ближче до лез. Чаша пластикова, вміщує до 2,1 л, в залежності від температури та щільності продуктів, які ви обробляєте. Мірні шкали для точного визначення пропорцій відповідно до рецептури. Ручка та носик дозволяють відразу переливати готову суміш в інші ємності, що особливо зручно при створенні прохолодних напоїв або смузі. При цьому власна вага приладу не перевищує 1,3 кг. У комплекті універсальний ніж для подрібнення та спеціальна насадка для приготування кремів.

Ви можете вже зараз замовити онлайн та купити кухонний мінікомбайн KitchenAid 5KFCB519EBM (акумуляторний) на нашому сайті з офіційною гарантією якості від виробника.

Характеристики KitchenAid 5KFCB519EBM

Тип кухонний комбайн
Потужність 240 Вт
Об'єм основної чаші 1.2 л
Об'єм чаші блендера 1.2 л
Кількість швидкостей 2
Функції подрібнювач
Насадки ніж для подрібнення
Габарити 26.4 х 16.8 х 14 см
Вага 1.3 кг
Колір чорний