Блендер KitchenAid 5KSB4026EER

Код товару: 1325659
Під замовлення
16990 Грн
  • Інформація по KitchenAid 5KSB4026EER
  • Виробник: KitchenAid
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: 5KSB4026EER
  • Короткий опис:

    стаціонарний, 1200 Вт, з подрібнювачем, Ємність великого подрібнювача - 1400 мл, 16000 об/хв, кількість швидкостей - 5, 40.1 х 19.3 х 22.9 см, 6.62 кг, червоний

Опис KitchenAid 5KSB4026EER

Побутова техніка KitchenAid виділяється на тлі інших пристроїв спеціальним стилем. Але головна її перевага - це неперевершена якість, власником якої може стати тільки та людина, яка цінує досконалість і особливо відноситься до обладнання кухні.

Стаціонарний блендер K400 створений для швидкого та ефективного подрібнення продуктів, дозволяючи готувати крем-суп, дитяче харчування, горіхову пасту, соус, пюре чи смузі за лічені секунди! Блендер оснащений трискладовою системою, яка працює в повній гармонії - це унікальний асиметричний ніж з нержавіючої сталі, чаша з ребристою поверхнею для постійного контакту з лезами, а також мотор Intelli-Speed ​​потужністю 1,5 л. с., який розпізнає вміст чаші та підтримує оптимальну швидкість змішування.

Металічний корпус

Цей прилад призначений для щоденного використання, тому його корпус та інші деталі виготовлені з металу

Більше можливостей

Аксесуари для блендера K400 зроблять його ще зручнішим: дорожній стакан нагоді в дорозі або щоб зберегти свіже пюре в холодильнику, мала чаша для невеликих порцій продуктів та вишуканих соусів.

Ідеальне подрібнення

Система змішування складається із 3-х елементів, розроблена експертами KitchenAid

Просте управління

Регулятор з 5 швидкостями, режим пульсації, 3 запрограмовані функції та цикли самоочищення. Простий важіль управління дозволяє легко використовувати блендер. Вибирайте швидкість, імпульсний режим або одну з трьох попередньо встановлених програм - дроблення льоду, напої з льодом, смузі. Вибрана програма автоматично забезпечує належне змішування інгредієнтів до однорідної маси. Стаціонарний блендер K400 має зручний цикл самоочищення, який підготує прилад до наступної кулінарної задачі.

Легко та приємно використовувати

М'який старт перешкоджає появі зайвих бризок, вам буде простіше контролювати процес змішування та легше керувати ним у процесі роботи. З функцією самоочищення можна швидко помити глечик, достатньо налити в нього води, додати миючий засіб і запустіть цикл.

На кожен день

Використовуйте блендером по максимуму. Його двигун Intelli-Speed ​​потужністю 1.5 л.с. служитиме вам довгі роки.

Характеристики KitchenAid 5KSB4026EER

Ємність мірної склянки 1.4 л
Режими роботи подрібнення
Подрібнювач з подрібнювачем
Ємність великого подрібнювача 1400 мл
Насадки та ножі ніж для подрібнення
Матеріал корпусу скло+метал
Тип стаціонарний
Функції колка льоду
Потужність 1200 Вт
Особливості леза з нержавіючої сталі
Кількість оборотів в хвилину 16000 об/хв
Колір червоний
Кількість швидкостей 5
Матеріал ніжки блендера метал
Габарити 40.1 х 19.3 х 22.9 см
Вага 6.62 кг
Також шукають потужні