Кухонний комбайн KitchenAid 5KSM3311XEFG

Код товару: 1325697
Під замовлення
28319 Грн
  • Інформація по KitchenAid 5KSM3311XEFG
  • Виробник: KitchenAid
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: 5KSM3311XEFG
  • Короткий опис:

    Тип - кухонна машина, потужність - 250 Вт, об'єм основної чаші - 3.3 л, об'єм чаші блендера - відсутня, функції - змішування, замішування тіста, габарити - 31.2 х 31.2 х 19.8 см, Колір - сірий

Опис KitchenAid 5KSM3311XEFG

Міксер KitchenAid Mini Artisan 3,3 л 5KSM3311XEFG - це настільний міксер нового покоління, зменшений на 25% за вагою та на 20% за розміром у порівнянні з класичними настільними міксерами KitchenAid з відкидним блоком. Ідеально підходить для невеликої кухні та забезпечує чудовий результат. Має такий самий елегантний класичний дизайн із округлими формами, як і стандартні міксери KitchenAid. Його зручно використати, легко очищати.

Міксер виконаний із цільного металу з емалевим покриттям, яке розраховане на тривалий термін служби. Він призначений для інтенсивної експлуатації, оскільки спочатку розроблявся професійних підприємств харчування.

Потужність міксера становить 250 Ватт, вона дозволяє десятишвидкісному електродвигуну з прямим приводом стабільно працювати у всіх режимах, від легкого перемішування до високошвидкісного збивання. Апарат працює тихо, надійно та ефективно.

У передній частині приводу міксера є ще одне гніздо для приєднання додаткових насадок. Вони дозволяють виконувати всі види робіт, які має виконувати кухонний комбайн (і навіть більше!). Він може рубати, терти, і різати, може приготувати фарш з м'яса або молоть борошно з зерен, а ще, міксер може перетворитися на машинку для приготування пасти або ковбас, консервний ніж або соковижималку.

Чаша з нержавіючої сталі 3,3 л підходить для обробки до 680 г звичайного борошна та 8 яєчних білків (в середньому).

Стандартна комплектація міксера:

  • Дрітовий віночок. Віночок з 6 з'єднань з нержавіючої сталі (з'єднання) та алюмінію (головки). Використовуйте для приготування "повітряних" сумішей. Не призначений для миття у посудомийній машині.
  • Лопатка для змішування. З алюмінію з антипригарним порошковим покриттям (поліестер). Для нормальних та густих сумішей. Можна мити на верхній решітці посудомийної машини.
  • Насадка гак для замішування тіста. З алюмінію з антипригарним порошковим покриттям (поліестер). Для змішування компонентів та перемішування дріжджового тіста. Можна мити на верхній решітці посудомийної машини.
  • Чаша об'ємом 3,3 л. Чаша із нержавіючої сталі без ручки. Можна мити на верхній решітці посудомийної машини.

Характеристики KitchenAid 5KSM3311XEFG

Тип стаціонарний
Потужність 250Вт
Кількість швидкостей 10
Об'єм чаші 3.3 л
Насадки насадка для змішування
Додаткові функції плавний запуск
Кількість чаш 1
Матеріал чаші нержавіюча сталь
Вага 6.5 кг
Довжина шнура 1,2 м
Матеріал корпуса пластик
Колір сірий
Функціонал чаша, що обертається