Міксер MPM MMR-23

Код товару: 1589708
Під замовлення
1259 Грн
  • Інформація по MPM MMR-23
  • Виробник: MPM
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: MMR-23
  • Вага: 1.436 кг.
  • Габарити: 22x21x10 см.
  • Короткий опис:

    Тип - ручний, потужність - 900 Вт, кількість швидкостей - 6, кнопка від'єднання насадок - так, Функціонал - турборежим, захист від випадкового випадання насадок, додаткові функції - зберігання насадок на корпусі

Опис MPM MMR-23

Творите смачні дива
Хочете збити жорстку, пишну і бархатисту піну з яєчного білка для торта безе? Чи, можливо, ви готуєте на вечерю піцу, яку мріють ваші діти? Ознайомтеся з міксером ММР-23 потужністю 900 Вт, який допоможе вам щодня творити кулінарні дива. Міксери ідеально підходять для збивання делікатних інгредієнтів, а гачкові міксери замісять навіть найтвердіше тісто. Завдяки їм вам ніколи не доведеться витрачати час та сили на те, щоб робити це вручну. Забудьте про безлад на кухні - міксери нестандартної довжини - до 21 см - чудово замісять будь-яку масу і мінімізують розбризкування на поверхні.

Ефективна та приємна робота
При приготуванні страв, тортів та десертів ви можете використовувати інгредієнти різного ступеня твердості, не побоюючись, що прилад з ними не впорається. Змішувач ММР-23 потужністю 900 Вт подолає будь-яке завдання, яке чекає його на домашній кухні. За його допомогою ви заощадите багато часу.

Швидкість, адаптована до ваших потреб
6-ступінчаста шкала регулювання швидкості міксера дозволяє підлаштувати його роботу під блюдо, що готується. Один рух пальця, і ви можете збільшити або зменшити швидкість пристрою. Якщо вам необхідно змішати тверді продукти або швидко приготувати щось смачненьке, наприклад, через несподіваний візит друзів, скористайтеся функцією ТУРБО. Ваша страва або десерт буде готова всього за кілька хвилин!

Зручність використання
Забудьте про безлад на кухні! Довгі міксери: віночок і гак довжиною до 21 см мінімізують розбризкування, оскільки дозволяють змішувати інгредієнти, не піднімаючи їх надто вгору. Більш того, довгі міксери ідеальні при змішуванні інгредієнтів у глибоких посудах, так як вони дістануться найглибших кутів чаші і рівномірно перемішають всі грудочки. Міксери-віночки ідеальні для збивання інгредієнтів, а гачкові міксери замісять навіть найтвердіше тісто.

Зручність зберігання
Більше не потрібно шукати втрачені мішалки. Спеціальний тримач для кріплення та зберігання допоможе надійно закріпити міксер на змішувачі та підтримувати порядок у ящиках. Весь набір для особливих завдань завжди під рукою.

Характеристики MPM MMR-23

Тип ручний
Потужність 900 Вт
Кількість швидкостей 6
Насадки гаки для замішування тіста
Кнопка від'єднання насадок так
Призначення для збивання
Функціонал турборежим
Додаткові функції зберігання насадок на корпусі
Матеріал корпуса пластик
Габарити пристрою 20.5 х 20 х 10 см
Вага 0.96 кг
Колір чорний
Також шукають потужні