Блендер Ninja BN495EU

Код товару: 1149847
Під замовлення
5207 Грн
  • Інформація по Ninja BN495EU
  • Виробник: Ninja
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 25 міс.
  • Модель: BN495EU
  • Вага: 3 кг.
  • Габарити: 29x28x22 см.
  • Короткий опис:

    фітнес-блендер, 1000 Вт, з подрібнювачем, Ємність міні-подрібнювача - 700 мл, 21000 об/хв, кількість швидкостей - 1, 385 х 160 х 170 мм, 2.97 кг, сірий, чорний

Опис Ninja BN495EU

Практичний блендер Ninja з технологією Auto-iQ
З допомогою міксера Ninja нового покоління ви можете легко створювати чудові смузі і крижані напої зі свіжих або заморожених інгредієнтів - від корисних фруктових коктейлів до чудових молочних коктейлів і крижаних делікатесів до соусів і заправок. Просто наповніть 700 мл глечик блендера з міцного тритана без бісфенолу А необхідними інгредієнтами, вставте унікальні леза і змішайте свій улюблений напій натисненням кнопки. Надійно закрийте кухоль відповідної кришкою і насолоджуйтесь своїм творінням відразу або в дорозі. 

Простий в обігу
За допомогою простих елементів управління ви можете отримати доступ до автоматичних програм або самостійно виконати свої власні налаштування - для отримання ідеальних результатів у відповідності з вашим смаком. Технологія Auto-iQ Все під контролем завдяки технології Auto-iQ. Ця технологія є ексклюзивною для Ninja. З допомогою інтелектуальних програм мікшування ви можете добитися бажаних результатів одним натисненням кнопки. 2 унікальні функції пульсації, паузи і мікшування роблять велику частину роботи за вас. При бажанні ви також можете виконати відповідні налаштування вручну. 

Технологія леза Ninja
Високоточні леза Ninja, виготовлені з особливо міцної і високоякісної нержавіючої сталі, принесуть вам задоволення протягом багатьох років - перевірені і протестовані з використанням 1000 сумішей для подрібнення льоду. Потужний двигун потужністю 1000 Вт в поєднанні з лезами Extractor Pro Blades забезпечує бархатисто-м'які результати і легко змішує цілі фрукти, овочі, горіхи, насіння і навіть морозиво. Завдяки деталям, які можна мити в посудомийній машині, чистка стає дитячою грою.

Характеристики Ninja BN495EU

Ємність мірної склянки 0.7 л
Додаткові ємності кришка з носиком 2 шт
Режими роботи подрібнення
Також шукають для коктейлів
Тип фітнес-блендер
Потужність 1000 Вт
Подрібнювач з подрібнювачем
Ємність міні-подрібнювача 700 мл
Насадки та ножі ніж для подрібнення
Кількість оборотів в хвилину 21000 об/хв
Кількість швидкостей 1
Матеріал корпусу пластик
Функції колка льоду
Особливості технологія Auto-iQ
Габарити 385 х 160 х 170 мм
Вага 2.97 кг
Колір чорний