Блендер Panasonic MX-KM5060STQ

Код товару: 923083
Немає в наявності
  • Інформація по PANASONIC MX-KM5060STQ
  • Виробник: PANASONIC
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: MX-KM5060STQ
  • Вага: 4.85 кг.
  • Габарити: 21x32x38 см.
  • Короткий опис:

    стаціонарний, 800 Вт, Ємність склянки - 1.5 л, без подрібнювача, кількість швидкостей - 4, імпульсний режим - так, 416 х 210 х 188 мм, 3.65 кг, чорний, нержавіюча сталь

Опис PANASONIC MX-KM5060STQ

Кращий помічник. Стаціонарний блендер Panasonic MX-KM5060STQ - один з найбільш затребуваних кухонних помічників для подрібнення, перемішування або збивання різних продуктів. З ним легко і просто приготувати соуси, коктейлі, пюре з овочів, муси. А ще, ніхто краще нього не измельчит горіхи, насіння, сухофрукти і кавові зерна. Також він незамінний для колки льоду. І найголовніше, прилад не потрібно тримати в руках, можна задати потрібну швидкість подрібнення і поки готується смузі для дітей, налити собі каву або зробити бутерброд.

Оснащеність і керованість. Потужний Panasonic MX-KM5060STQ зі зручною панеллю керування, двома швидкісними і імпульсним режимами істотно полегшить і спростить приготування улюблених ласощів, при цьому заощадить час і сили домашнього кухаря. Унікальною конфігурації ножі з нержавіючої сталі, легко справляються з компонентами різної твердості. Знімна скляна млин-кавомолка розширює кулінарні можливості, дозволяючи подрібнювати сухі і вологі інгредієнти. Модель оснащена глечиком з термостійкого скла, ємності якого досить для приготування кількох порцій коктейлю.

Комфорт і безпеку. Надійне з'єднання підстави і чаші забезпечує вбудований фіксатор, а кришка з чотирма ущільнювальними обідками, виключаючи розбризкування частинок оброблюваних продуктів, гарантує чистоту на робочому місці. Конструкцією Panasonic MX-KM5060STQ в кришці глечика передбачено отвір для можливості додавання продуктів при виконанні тієї чи іншої операції, а також для проштовхування компонентів спеціальною лопаткою, що створює додаткову безпеку для рук.

Характеристики PANASONIC MX-KM5060STQ

Також шукають для коктейлів
Тип стаціонарний
Потужність 800 Вт
Ємність склянки 1.5 л
Подрібнювач без подрібнювача
Насадки та ножі ніж для подрібнення
Склянки і інші ємності чоппер
Кількість швидкостей 4
Імпульсний режим так
Матеріал корпусу пластик
Функції подрібнення
Особливості леза з нержавіючої сталі
Колка льоду так
Габарити 416 х 210 х 188 мм
Вага 3.65 кг
Колір чорний