Блендер Rotex RTB505-W

Код товару: 935033
Під замовлення
1354 Грн
  • Інформація по Rotex RTB505-W
  • Виробник: Rotex
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: RTB505-W
  • Вага: 1.8 кг.
  • Габарити: 26x24x13 см.
  • Короткий опис:

    занурювальний, 500 Вт, з подрібнювачем, Ємність міні-подрібнювача - 400 мл, кількість швидкостей - 2, білий, фіолетовий

Опис Rotex RTB505-W

Блендер Rotex RTB505-W

Проводьте час за улюбленим готуванням, використовуючи допоміжний прилад - блендер Rotex RTB505-W. Він допоможе подрібнити фрукти, овочі, зелень, приготувати пюре, швидко і красиво нарізати продукти на салат. Практичний і недорогий прилад, який стане незамінним пристроєм на вашій кухні. Він відкриє вам світ кулінарних шедеврів і подарує свободу дії. Виручить в разі несподіваного приходу гостей.

Ручний блендер погружний типу в яскравому біло-фіолетовому стилі. Зручна ергономічна ручка з прогумованими кнопками зберігає і захищає від попадання вологи і утворення іржі. Спеціальна петля дозволяє розмістити пристрій на кухонній території, не займаючи окремого місця в робочому просторі.

Компактний прилад, що володіє невеликою вагою і розмірами, зручний для зберігання, в порівнянні з громіздким кухонним комбайном. Перевагою є швидкість розбору і збору пристрою, а також його легкість миття. Для роботи з блендером ви можете використовувати будь-який посуд з високими бортиками, для виключення розбризкування продуктів.

Для розширення функціоналу в комплект входить віночок для збивання і насадка-міксер з двома віночками. Вони допоможуть приготувати крему для тортів, збити вершки, а також виконати такі трудомісткі операції, як збивання білків, за мінімум часу. Гаки для замісу дозволять частіше готувати вдома випічку і радувати рідних і близьких смачними пирогами та млинцями. Мірний стаканчик об'ємом 0.6 літра ідеальний для дотримання пропорцій при приготуванні страв за рецептами, а подрібнювач ємністю 0.4л дозволить "накришити", нашаткувати продукти в одному посуді, відразу ж змішавши їх.

Характеристики Rotex RTB505-W

Тип занурювальний
Потужність 500 Вт
Подрібнювач з подрібнювачем
Ємність міні-подрібнювача 400 мл
Насадки та ножі насадка-вінчик
Кількість швидкостей 2
Матеріал ніжки блендера метал
Функції турборежим
Особливості леза з нержавіючої сталі
Колір фіолетовий
Ємність мірної склянки 0.6 л
Матеріал корпусу пластик
Режими роботи подрібнення