Блендер Tefal BL811D38

Код товару: 953649
Немає в наявності
  • Інформація по TEFAL BL811D38
  • Виробник: TEFAL
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: BL811D38
  • Вага: 5.05 кг.
  • Габарити: 38x30x22 см.
  • Короткий опис:

    стаціонарний, 1200 Вт, Ємність склянки - 2 л, без подрібнювача, кількість швидкостей - 3, сірий, нержавіюча сталь

Опис TEFAL BL811D38

Висока ефективність

Збивайте, подрібнюйте, перемішуйте з новим блендером BL811D38 від компанії Tefal. Його основною перевагою є висока потужність 1200Вт, завдяки якій блендер легко справляється з будь-якими продуктами та навіть здатний подрібнювати лід. Використовуючи блендер, ви можете вибирати потрібну вам швидкість роботи, виходячи з особистих вподобань або очікуваного результату.


Досягніть максимуму

Особливістю блендера Tefal BL811D38 є імпульсивний режим, який забезпечує максимальну швидкість обертання ножів на короткий час. Такий спосіб відмінно підходить для твердих продуктів, таких як горіх або арахіс, а технологія ножів Powelix тільки додасть ефективності.


Фізичні характеристики блендера Tefal BL811D38

Усі деталі блендера надійно захищені міцним корпусом з металу та пластику, який разом з простою конструкцією надають апарату довговічності та надійності. Продуманий дизайн не тільки надає привабливого зовнішнього вигляду, але і забезпечує максимальний комфорт під час використання. До того ж блендер відмінно поєднується з будь-яким інтер'єром. Компактні розмір і невелика вага, роблять його прекрасним помічником на кухні, який не тільки подрібнить продукти, а й заощадить простір.


Переваги

Блендер Tefal BL811D38 - це зручний, практичний і комфортний апарат, який не потребує особливого догляду або знань. Він володіє простим і зрозумілим управлінням, завдяки якому ви можете плавно регулювати швидкість, не боячись зіпсувати страву. Купуючи апарат ви відразу ж економите гроші, адже дешевшого товару просто не існує. 

Характеристики TEFAL BL811D38

Основні
Тип пристрою фітнес-блендер
Потужність 1200 Вт
Кількість швидкостей 3
Об'єм чаші 2 л , 1.75 л корисна ємність чаші
Оснащеність
Насадки SPATULA
Додатково
Відсік для шнура
Фізичні
Матеріал чаші блендера скло
Матеріал ніжки блендера прогумовані ніжки
Колір нержавіючої сталі
сірий