Мінімийка Cecotec HidroBoost 1400 EasyMove CCTC-05401

Код товару: 1260945
Немає в наявності
  • Інформація по Cecotec CCTC-05401
  • Виробник: Cecotec
  • Гарантія: 12 міс.
  • Код виробника: CCTC-05401
  • Короткий опис:

    Минимойка Cecotec HidroBoost 1400 EasyMove CCTC-05401

Опис Мінімийка Cecotec HidroBoost 1400 EasyMove CCTC-05401

Життя за містом, поруч з природою може бути схоже на казку, а може на низку постійних клопотів. Все залежить від того, якими помічниками ви себе оточуєте. Для того щоб на вашій ділянці завжди було чисто, але при цьому ви не витрачали на прибирання багато часу, придивіться до мінімійки HidroBoost 1400 EasyMove від СЕСОТЕС. Цей професійний девайс здатний усувати навіть дуже стійкі і старі забруднення. Очищайте басейн, терасу, веранду, майданчик або авто! Це може бути як сезонна чистка, так і, наприклад, після ремонтних робіт. Під сильним напором води бруд буде розчинятися. Щоб вам було легше користуватися мінімійкою, виробник зробив її конструкцію досить ергономічною, а також забезпечив коліщатками і ручкою для зручного транспортування.
Застарілий бруд, сліди від фарби, засохлі липкі плями - тепер вони не проблема. Максимальний рівень тиску, якого може досягти мінімійка - 105 бар. Під таким натиском вода проникає в структуру матеріалу і усуває різний бруд.
Порівняно з насосами з композитних матеріалів алюмінієвий насос H^ Pump набагато надійніший, міцніший і стійкий. Він легкий і придатний для користування в різних температурних умовах.
Справляйтеся з найскладнішими забрудненнями за допомогою насадки 3DTurboFlip, яка створює тугий, цілеспрямований струмінь води. Під потужним натиском ви зможете видалити навіть старі, найгірші плями.
Окремої уваги заслуговує конструкція HidroBoost 1400 EasyMove. Сам пістолет розроблений так, щоб вашій руці було комфортно тримати його. Якщо ви хочете зробити паузу, то пістолет можна встановити помилку, в такому ж вигляді пристрій можна і зберігати. По інший бік в мінімійці розташований намотчик шнура, щоб дроти не заважалися під ногами, коли це не потрібно.
Кабель довжиною 5 м і радіус дії - 11 м відкривають перед вами простір для дій і пересувань. З ними ви зможете очистити будь-який об’єкт, незалежно від його розташування.