Мийка високого тиску Makita HW111

Код товару: 874889
Немає в наявності
  • Інформація по Makita HW111
  • Виробник: Makita
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: HW111
  • Вага: 12.58 кг.
  • Габарити: 63x43x39 см.
  • Короткий опис:

    Потужний універсальний колекторний двигун; Аксіальнотрипоршневий насос з матеріалу INOX; Армований сталлю пневмопістолет; Армований сталлю гумовий шланг із захистом від вигинів та поворотне з'єднання пневмопістолета; TSS, дистанційне керування для повного відключення інструменту; Вбудований інжектор миючих засобів із трубкою; Поршні з нержавіючої сталі; Кришка насоса виготовлена з анодованого алюмінію; Легка установка додаткового приладдя та шлангу; Вбудований шланговий барабан із фіксатором; Прозорий зовнішній фільтр води; Вбудований тримач додаткового приладдя

Опис Makita HW111

Мийка високого тиску Makita HW111
Універсальна і практична мінімийка на коліщатках відрізняється своїм ергономічним дизайном в вертикальному виконанні, що обумовлює її мобільність і транспортабельність. Модель оснащена електродвигуном потужністю 1.7 кВт, що призводить в дію аксіально-кулачковий водяний насос з похилим диском, здатним прокачувати 370 л на годину, забезпечуючи робочий тиск 100 бар.

Регульоване сопло має перемикач тиску струменя і виду розпилення. На вході Makita HW111 встановлений прозорий водяний фільтр, що перешкоджає проникненню всередину агрегату твердих часток, що викликають перебої в роботі і швидкий знос деталей. Для зручного переміщення мийки на колесах в її корпус інтегрована спеціальна ручка, а зручна вбудована котушка для шланга полегшує перевезення і зберігання.
Агрегат високого тиску укомплектований пневмопістолетом і гумовим шлангом, армованими сталлю, TSS, пультом дистанційного керування для повного відключення, вбудованим інжектором, поршнями з нержавіючої сталі, насосом з кришкою, виготовленою з анодованого алюмінію і вбудованим утримувачем аксесуарів.

Характеристики Makita HW111

Основні
Потужність 1700 Вт
Максимальний тиск 110 бар
Продуктивність 370 л/год
Максимальна температура води 50 °C
Тип насоса аксіальний трьохпоршневий
Особливості дистанційне керування
вбудований інжектор миючих засобів
легка установка додаткових аксесуарів
вбудований шланговий барабан з фіксатором
прозорий зовнішній фільтр вхідної води
тримач додаткових аксесуарів
Додатково
Довжина шланга для води 5.5 м
Матеріали насоса метал
Рівень потужності звуку 87 дБ
Комплектація регульована трубка-розпилювач, що обертається
шланг високого тиску
подовжувач
турбоштанга обприскувача
насадка
насадка для миючих засобів
щітка
Вага 9.8 кг