Чехол для сматф. MELKCO LG Leon Poly Jacket TPU Черный LGLEONTULT2BKMT

Код товару: 667945
Немає в наявності
  • Інформація по Чехол для сматф. MELKCO LG Leon Poly Jacket TPU Черный LGLEONTULT2BKMT
  • Виробник:
  • Код виробника: LGLEONTULT2BKMT
  • Короткий опис:

    Чехол для LG Leon, Материал: термопластический полиуретан, Форм-фактор: накладка, Комплектация: пленка + салфетка из микрофибры

Опис Чехол для сматф. MELKCO LG Leon Poly Jacket TPU Черный LGLEONTULT2BKMT

MELKCO Poly Jacket TPU - чохол з термопластичного поліуретану, матеріалу, який відрізняється високою пластичністю, морозостійкістю, гнучкістю, ударопоглинаючими властивостями, стійкістю до жирів і, звичайно ж, високою міцністю. MELKCO Poly Jacket TPU дуже довговічний і зносостійкий, він не вицвітає і не деформується із часом.


При падінні поліуретан прекрасно амортизує і розсіює вібрацію, забезпечуючи тим самим надійний захист мобільного телефону. Поверхня чохла покрита спеціальним полімером, що володіє пиловідштовхуючими властивостями, завдяки якому, телефон легше діставати з кишені та класти назад.


При цьому, чохол має відмінну жорсткість і не ковзає в руках або на поверхні. Чохол легко фіксується на корпусі смартфона, а наявність необхідних вирізів забезпечує швидкий доступ до всіх функціональних клавіш. Чохол MELKCO Poly Jacket TPU дуже стильний і витончений, забезпечує не тільки надійний захист, але і є прекрасним доповненням до смартфона.


Чохол дарує справжню візуальну насолоду. Поверхня має нековзне, зносостійке покриття. Ідеально захищає телефон від подряпин.


Спеціальні отвори під мікрофон і динамік зручні при відповіді на телефонні дзвінки. 

Характеристики Чехол для сматф. MELKCO LG Leon Poly Jacket TPU Черный LGLEONTULT2BKMT

Тип Накладка
Колір Чорний
Серія LG Leon
Артикул LGLEONTULT2BKMT