Мобільний телефон Apple iPhone 11 64Gb Purple (MHDF3)

Код товару: 979049
Немає в наявності
  • Інформація по Apple MHDF3
  • Виробник: Apple
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: iPhone 11 64Gb Purple
  • Код виробника: MHDF3
  • Вага: 0.4 кг.
  • Габарити: 16x9x5 см.
  • Короткий опис:

    6.1", 828 x 1792 pixels, CPU - Apple A13 Bionic, 4 Gb, 64 Gb, 12 + 12 Mpx, Front - 12 Mpx, Bluetooth, WI-FI, NFC, 3110 mAh, пило/вологозахист, гіроскоп, швидке зарядження, бездротове заряджання, пурпурний

Опис Apple iPhone 11 64Gb Purple

IPHONE 11 ТЕХНОЛОГІЇ МАЙБУТНЬОГО ДОСТУПНІ ВЖЕ СЬОГОДНІ 

Елегантний дизайн 

Міцний корпус з цільнолистового скла і алюмінію 

Інноваційна система камер 

Безрамковий дисплей Liquid Retina HD 

Надійний захист від води 

Рекордний час автономної роботи 

Унікальний процесор A13 Bionic 

Новий рівень захисту даних

ІДЕАЛЬНІ ФОТО В БУДЬ-ЯКИХ УМОВАХ 

Інноваційний тандем надширококутної і ширококутної камер дозволяє перетворити практично будь-який кадр в прекрасне фото студійної якості. Не обмежуйте свій творчий потенціал, знімайте при недостатньому освітленні і під різними ракурсами, поміщайте в кадр в 4 рази більше видів і вражень, закарбовуйте масштабні сцени, портрети і безмежні пейзажі.

РЕЖИМ ПОРТРЕТНОЇ ЗЙОМКИ 

Портретний режим з шістьма варіантами освітлення і функцією автокорекції зробить з будь-якого фото чудовий портрет. Новий ефект «Світла тональність - ч/б» дозволить отримати стильне чорно - біле фото, яке нічим не відрізняється від професійної роботи.

ПРОДЕМОНСТРУЙТЕ СВОЮ УНІКАЛЬНІСТЬ ЗА ДОПОМОГОЮ СЛОУФІ 

Камера TrueDepth знімає уповільнене відео з частотою 120 кадрів в секунду, 4К і HD відео, щоб ви могли здивувати знайомих дивовижними слоуфі, які приходять на заміну звичним селфі. Щоб зменшити масштаб і помістити в кадр всю велику компанію, просто поверніть телефон у горизонтальному положенні.

ЗНІМАЙТЕ І РЕДАГУЙТЕ ВІДЕО 

Щоб перейти від режиму фото в режим відео, досить затиснути кнопку затвора на кілька секунд. Для продовження відеозйомки проведіть по екрану вправо, щоб повернутися до фоторежиму, проведіть вліво. iPhone 11 знімає плавні деталізовані відео 4К з частотою 60 кадрів в секунду. Використовуйте великий вибір фільтрів і функцій, обрізайте і повертайте відзнятий матеріал, користуйтеся усіма можливостями, щоб отримати ідеальний ролик.

ЯСКРАВИЙ ДИСПЛЕЙ ДЛЯ ЯСКРАВИХ ВРАЖЕНЬ 

Дисплей Liquid Retina HD має приголомшливу передачу кольору і чудову деталізацію. Будь-яке зображення на дисплеї виглядає живим, насиченим, контрастним. Завдяки високій яскравості ви зможете з комфортом дивитися відео і редагувати фото навіть безхмарним днем. Технологія True Tone налаштовує баланс білого в залежності від освітлення, щоб підвищити комфорт сприйняття зображення.

НЕПЕРЕВЕРШЕНИЙ A13 BIONIC 

Найшвидший процесор iPhone здатний обробляти понад трильйон операцій в секунду, що дозволяє iPhone 11 виконувати найскладніші операції ще швидше. Ядра продуктивності і ефективності працюють більш ефективно, витрачаючи при цьому менше енергії. Графічний процесор має збільшену продуктивність, щоб ви могли користуватися новими технологіями доповненої реальності і грати в будь-які ресурсомісткі сучасні ігри.

ЦІЛИЙ ДЕНЬ БЕЗ ПІДЗАРЯДКИ 

iPhone 11 працює до 17 годин в режимі відтворення відео на одному заряді. Такий рекордний показник став досяжний завдяки вдосконаленню ефективності і продуктивності, а також оригінальній системі управління потужністю від Apple. Швидка зарядка дозволяє зарядити телефон на 50 % всього за 30 хвилин. Набридло возитися з проводами? Використовуйте можливості бездротової зарядки і помістіть ваш iPhone на пристрій стандарту Qi.

НАЙКРАЩИЙ ЗАХИСТ ВІД ВОДИ 

iPhone 11 не злякається таких неприємностей, як дощ або пролита кава. Його корпус надійно герметизований і витримує занурення на глибину до 2 метрів на 30 хвилин без втрати працездатності.

ОСОБИСТА ІНФОРМАЦІЯ ПІД ЗАХИСТОМ 

Технологія Face ID працює на 30 % швидше і розпізнає обличчя навіть під кутом або з віддаленої відстані. Для захисту особистої інформації дані Face ID зберігаються тільки на iPhone і нікуди не копіюються. Піклуючись про збереження конфіденційності, карти нікому не передають інформацію про ваше місцезнаходження, а ваша особиста переписка надійно зашифрована.

Характеристики Apple iPhone 11 64Gb Purple

Особливості без мережевого адаптера
Безпека FaceID
Також шукають топові
Оснащення швидке зарядження
Клас телефону Іміджеві
Форм-фактор моноблок
Кількість SIM-карт 1 SIM + e-sim
Формат SIM-карти Nano
Покоління зв'язку (2G /3G/4G/5G) 4G
Тип дисплея Liquid Retina HD
Діагональ екрану 6.1"
Роздільна здатність екрану 828 x 1792 pixels
Процесор Apple A13 Bionic
Оперативна пам'ять 4 Gb
Вбудована пам'ять 64 Gb
Кількість модулів основної камери 2
Основна камера 12 + 12 Mpx
Кількість модулів фронтальної камери 1
Фронтальна камера 12 Mpx
Функції камери спалах
Операційна система iOS 13
Мультимедіа соціальні мережі
Органайзер телефонна книга
Бездротові підключення NFC
Навігація ГЛОНАСС
Інтерфейси і підключення lightning
Ємність акумулятора 3110 mAh
Вбудовані датчики цифровий компас
Матеріал корпуса скло
Розміри (мм) 150.9 x 75.7 x 8.3 мм
Вага 194 г
Колір пурпурний