Мобільний телефон ASUS ROG Phone 8 Pro 16/512Gb Black (90AI00N3-M000R0)

Код товару: 1581507
Є в наявності
60416 Грн
  • Доставка
  • Самовивіз м.Київ вул.Стрийська 3
  • Відправка Новою поштою
  • Відправка Укрпоштою
  • Умови оплати
  • Для фіз.осіб: готівковий розрахунок, оплата на картку, накладений платіж
  • Безготівковий для юр.осіб: 60416грн.
  • Гарантія
  • Гарантійний термін: 12 міс.
  • Повернення товару протягом 14 днів. Детальніше
  • Інформація по ASUS 90AI00N3-M000R0
  • Виробник: ASUS
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: ROG Phone 8 Pro 16/512Gb Black
  • Код виробника: 90AI00N3-M000R0
  • Вага: 1.05 кг.
  • Габарити: 17x15x24 см.
  • Короткий опис:

    6.78", 1080 x 2400 pixels, 165 Гц, CPU - Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, 16 Gb, 512 Gb, 50 + 32 + 13 Mpx, Стабілізація - оптична, Front - 32 Mpx, Bluetooth, WI-FI, NFC, 5500 mAh, пило/вологозахист, гіроскоп, швидке зарядження, стереодинаміки, чорний

Опис ASUS ROG Phone 8 Pro 16/512Gb Black

Більше, ніж просто ігри

Зробіть крок у майбутнє мобільних ігор з революційним смартфоном ROG Phone 8 Pro, який поєднує в собі безпрецедентні ігрові функції й вишукану елегантність пристрою преміумкласу. Він гарантує безпрецедентний рівень продуктивності, за який відповідають мобільна платформа Snapdragon 8 Gen 3 та ексклюзивна система охолодження. Смартфон оснащений чудовим AMOLED-дисплеєм Samsung із технологією LTPO діагоналлю 6,78 дюйма й піковою яскравістю 2500 кд/м2, а для високоякісного знімання він пропонує систему камер з 6-осьовим гібридним стабілізатором, що включає телефотокамеру з 3-кратним масштабуванням. Будьте в тренді з унікальним смартфоном, створеним для ігор і не тільки!

Дизайн майбутнього

ROG Phone 8 зазнав найбільш суттєвих змін за всю історію існування лінійки. З чисто ігрового смартфона він перетворився на футуристичний пристрій преміумкласу з тонким і легким корпусом, тонкою екранною рамкою та дизайном, що сподобається не лише геймерам.

AniMe Vision

AniMe Vision – це програмована система підсвічування, яка складається з 341 мінісвітлодіода. Воно здатне відтворювати стандартні й створені користувачем анімовані зображення, проте за наявності бажання його можна вимкнути.

У дощ і в спеку

ROG Phone 8 Pro має захист від пилу та води відповідно до стандарту IP68, що дозволяє грати де завгодно й коли завгодно без жодних хвилювань.

AirTrigger

Вбудовані тригери AirTrigger дарують неперевершені можливості керування грою кінчиками пальців, як на консолі. Вони підтримують широкий спектр жестів, зокрема подвійну дію, натискання й підняття, а також гіроскопічне прицілювання. Отримуй максимальний контроль з ROG Phone 8 Pro!

Кнопки AeroActive Cooler

Приєднай кулер AeroActive Cooler X, і все! З’явилися дві додаткові апаратні кнопки, які допоможуть у грі.

Мобільний контролер ROG Tessen

Під’єднуваний мобільний контролер ROG Tessen миттєво перетворює ROG Phone 8 Pro на повноцінну портативну ігрову консоль, якою неймовірно зручно користуватися.

Усе для перемоги

ROG Phone 8 Pro має унікальні та потужні програмні функції, які покращують якість гри.

X Sense 2.0

Функція X Sense 2.0 використовує штучний інтелект для розпізнавання образів, щоб не лише визначати основні події, але й автоматично збирати предмети, продовжувати розмову та розширювати можливості для бездоганного керування героєм у сумісних іграх.

X Capture

Застосовуючи штучний інтелект для розпізнавання образів, функція X Capture автоматично записує найкращі моменти гри, наприклад, гравець вибиває кількох ворогів або перемагає у грі.

Фоновий режим

Цей режим працює в іграх з підтримкою автоматичного бою, тож гру можна запустити у фоновому режимі, щоб продовжити квест без втручання і не боячись, що система призупинить або закриє її.

AI Grabber

ШІ розпізнавання образів у сумісних іграх може визначати ключові слова в розмовах або діалогах, тож гравець може легко скопіювати вміст для пошуку в Інтернеті, якщо йому раптом потрібна підказка.

Vibration Mapping

Ця функція дозволяє встановити різні рівні тактильного відгуку для кожної з екранних кнопок, що полегшує їх пошук і використання. Наприклад, можна встановити легку вібрацію для звичайних атак і більш інтенсивну для потужних комбінацій.

Microsoft PhoneLink

Розширте можливості свого смартфона за допомогою комп’ютера! Отримуйте доступ до екрана, галереї та всього вмісту смартфона в реальному часі швидко й легко.

Технологія Qualcomm Seamless

Смартфони серії ROG Phone 8 підтримують технологію Seamless, що працює на основі процесора Snapdragon 8 Gen 3, і дає змогу отримати абсолютно нові можливості синхронізації між пристроями при використанні разом із комп’ютером з процесором Snapdragon X Elite.

GameCool 8

Потужна система охолодження GameCool 8 на основі технології 360 SoC Cooling System Gen 2 ховається у ще тоншому корпусі, ніж у ROG Phone минулого покоління. Вона може похвалитися підвищеною на 22% ефективністю, а кулер AeroActive нової версії додає до цього ще 20%!

Rapid-Cooling Conductor

Інженери ROG знайшли ідеальне рішення для пасивного охолодження. У системі охолодження на основі архітектури 360 SoC Cooling System Gen 2 використовується теплопровідник Rapid-Cooling Conductor, розміщений між SoC і металевою пластиною під задньою кришкою, завдяки якому тепло від усіх теплових шарів розсіюється рівномірно. Після встановлення кулера AeroActive Cooler X місце розташування теплопровідника Rapid-Cooling Conductor точно збігається з місцем, де чип термоелектричного охолодження торкається корпусу пристрою, тож чипсет смартфона охолоджується безпосередньо та з високою ефективністю.

AeroActive Cooler X

Кулер AeroActive Cooler X став ще компактнішим і потужнішим. Він менший і легший, ніж попередня модель, при цьому площа чипа термоелектричного охолодження збільшилася у 2,6 раза, а швидкість обертання вентилятора зросла в 1,1 раза. Як результат, ефективність охолодження зросла у 1,3 раза.

Потужний і портативний

Смартфони ROG Phone завжди задають нові стандарти швидкодії. Цьому сприяє ефективне охолодження і фірмовий ігровий X-режим, що розкриває весь швидкісний потенціал процесора. Мобільна платформа Snapdragon 8 Gen 3 працює на частоті 3,3 ГГц: центральний процесор став швидше на 30%, а графічне ядро – на 25%. ROG Phone 8 Pro також оснащений оперативною пам’яттю LPDDR5X (8533 Мбіт/с) і накопичувачем UFS 4.0.

Камера професійного рівня

ROG Phone 8 Pro оснащено новітньою системою з трьох камер для різних видів зйомки. Вона дає змогу отримувати ультраширокоформатні знімки, наближувати віддалені об’єкти та записувати відео з бездоганною стабілізацією.

Основна камера: IMX890, 50 Мп

Створена на основі новітнього сенсора Sony IMX890 з роздільною здатністю 50 Мп, основна камера з 24-міліметровим об’єктивом відмінно підходить для вуличного фотографування. Режим дворазового збільшення без втрат якості перетворює її на еквівалент камери з 50-міліметровим об’єктивом – для зйомки портретів або кулінарних шедеврів.

6-осьовий стабілізатор Hybrid Gimbal Stabilizer 3.0

Щоб підвищити чіткість під час фото- й відеознімання, основна камера використовує 6-осьовий стабілізатор Hybrid Gimbal Stabilizer 3.0, здатний коригувати рух у діапазоні від –3 до +3 градусів. Стабілізація працює в стандартному й портретному режимах, її можна успішно застосовувати при зйомці в умовах слабкого освітлення. ROG Phone 8 Pro також дає змогу отримувати відеоролики з бездоганною стабілізацією. Апаратна оптична стабілізація та оновлений алгоритм електронної стабілізації (із застосуванням гіроскопа для визначення руху) досягають цього шляхом динамічної зміни кута огляду.

Телефотокамера з 3-кратним збільшенням і оптичною стабілізацією

Уперше в лінійці смартфонів ROG Phone представлено 32-мегапіксельну телефотокамеру, призначену спеціально для зйомки віддалених об’єктів. Вона підтримує трикратне збільшення, а також має вбудовану систему оптичної стабілізації та нічний режим для умов слабкого освітлення. Технологія HyperClarity дає змогу зберегти високу деталізацію зі збільшенням від 10 до 30 завдяки використанню файлів у форматі RAW.

Ультраширокоформатна камера: 0,7x, 13 Мп

Ультраширокоформатна камера ROG Phone 8 Pro з роздільною здатністю 13 Мп ідеально підходить для зйомки пейзажних фотографій або портретних фото в обмеженому просторі. Використовуючи лінзи довільної форми і сучасні алгоритми, що компенсують спотворення лінз, вона видає чудові знімки, що виглядають природно.

Ультраширокоформатна селфі-камера: 32 Мп, RGBW

Фронтальна камера з ультрашироким кутом огляду (90) ідеально підходить для групових селфі. При цьому залежно від ситуації кут можна міняти між стандартним 1х та ультрашироким 0,7х. Завдяки наявності додаткових білих пікселів, RGBW-матриця з роздільною здатністю 32 Мп здатна вловити більше світла, отже знімки при слабкому освітленні будуть якіснішими.

Обчислювальна фотографія професійного рівня

Використовуючи новітні алгоритми та програмні функції обчислювальної фотографії, ROG Phone 8 Pro ще більше підвищує якість зйомки. Це магія сучасних технологій!

AI Object Sense

Функція AI Object Sense виділяє на зображенні декілька ділянок – наприклад, небо, море, пісок – і оптимізує для них контрастність і насиченість окремо, створюючи яскраві й природні на вигляд фотографії.

Лови момент

Щоб не втратити важливий момент, двічі натисніть клавішу гучності: камера вмить зробить три знімки.

Режим Light Trail

У режимі Light Trail використовується багатокадрове накладання зображень за допомогою алгоритмів штучного інтелекту для створення якісних і захопливих фотознімків, попри тривалу витримку.

Семантичний пошук у Галереї

Застосовуючи мультимодальне машинне навчання, ROG Phone 8 Pro дозволяє шукати фотографії за допомогою фраз природною мовою, наприклад «Покажи знімки заходу сонця, які я зробив у Одесі».

OZO Audio

Технологія OZO Audio дає змогу записувати просторовий звук із високою якістю і фільтрацією шуму від вітру.

Дисплей AMOLED LTPO, 165 Гц

У дисплеї ROG Phone 8 Pro використовується гнучка панель AMOLED E6 з діагоналлю 6,78 дюйма, що підтримує адаптивну частоту оновлення з метою зменшення енергоспоживання. Крім того, можна вручну зафіксувати частоту оновлення на будь-якому рівні, до 165 Гц, а щоб смартфон миттєво відгукувався на дії користувача, частота опитування сенсорного інтерфейсу складає 720 Гц. Пікова яскравість складає 2500 кд/м2, тому грати й дивитися фільми можна навіть за яскравого сонячного світла. Параметр точності відтворення кольорів ΔE не перевищує 1. Завдяки витонченій рамці екран займає цілих 94% передньої панелі, а щоб збільшити його міцність, він покритий захисним склом Gorilla Glass Victus2.

Адаптивна частота оновлення

Завдяки технології LTPO дисплей підтримує адаптивну частоту оновлення, що дає змогу заощадити заряд акумулятора. Якщо в налаштуваннях частоти оновлення встановлено значення Auto (Автоматично), вона змінюватиметься в діапазоні від 1 до 120 Гц, залежно від поточного завдання. Наприклад, при запуску ігор вона може підвищуватись до 120 Гц, а при перегляді фільмів – автоматично знижуватись до 30 Гц. Щоб заощадити енергію під час перегляду статичних фотографій частота оновлення екрана зменшується до 10 Гц і нижче.

Просторове звучання

Технологія Dirac Virtuo for Headphone відтворює ефекти просторового звучання в навушниках, що підключаються за будь-яким інтерфейсом, як дротовим (3,5 мм, USB-C), так і Bluetooth. Для підвищення якості голосового зв’язку застосовується новітня версія технології інтелектуального шумозаглушення AI Noise Cancelation. ROG Phone 8 Pro також підтримує кодеки Qualcomm aptX adaptive та aptX Lossless, які забезпечують відтворення аудіосигналу з високою роздільною здатністю й низькою затримкою при використанні інтерфейсу Bluetooth.

Безмежна енергія

ROG Phone 8 Pro оснащений фірмовим акумулятором-монстром і потужним 65-ватним зарядним пристроєм HyperCharge з підтримкою швидкого заряджання (USB PD). Для більшої зручності також підтримується бездротове підзаряджання з потужністю 15 Вт. ROG Phone 8 Pro – ідеальний компаньйон для вимогливих користувачів як у сучасних іграх, так і при перегляді соціальних мереж або відтворенні потокового відео.

Характеристики ASUS ROG Phone 8 Pro 16/512Gb Black

Тип
Тип пристрою смартфон
Тип корпусу моноблок
Основні
Операційна система Android 14
ОЗУ 16 ГБ
Вбудована пам'ять 512 ГБ
Відеоприскорювач ✔ (Qualcomm)
Модель відеоприскорювача Adreno 750
Стандарти зв'язку 3G
4G
2G
5G
Кількість SIM-карт 2 SIM
Тип SIM-карти nano-SIM
Процесор
Модель процесора Snapdragon 8 Gen 3
Частота процесора 3.3 ГГц
Кількість ядер процесора 8 ядер
Основний дисплей
Тип дисплея Кольоровий
Тип матриці AMOLED
Діагональ 6.78 "
Розподільна здатність дисплея 2400x1080
Цифрова камера
Основна камера 50 Мп Sony IMX890
Детально 50MP Sony IMX890 (1/1.54”) main camera with 6 axis Gimbal Stabilizer 3.0
32MP (1/3”) 3X telephoto camera with OIS, up to 30X with HyperClarity technology
0.7X 13MP ultra wide with Freeform Surface Modelling Optical Design
Запис HD-відео 1080P@30fps
1080p@30/60fps
4K@30/60fps
HDR10+
8K@24fps
720pHD@30/60fps
Потрійна
Фронтальна камера 32 Мп RGBW sensor with 89.4°°( ultrawide lens)
Комунікації NFC-чіп
Wi-Fi Direct
802.11 be/ax/ac/a/b/g/n
Bluetooth® 5.4 (HFP + A2DP + AVRCP + HID + PAN + OPP)
Qualcomm aptX Adaptive and aptX Lossless
Порти підключення USB Type-C
Живлення
Ємність аккумулятору 5500 мАг
Бездротова зарядка ✔ Qi 1.3 standard, 15Вт
Особливості
Додатково AirTrigger Pressure sensitive Buttons
Захист IP68 водо- і пилонепроникний
Фізичні
Колір чорний
Вага 225 г
Висота 163.8 мм
Ширина 76.8 мм
Товщина 8.9 мм