Мобільний телефон Huawei Nova 5T 6/128GB Black (51094MEU/51094PTV)

Код товару: 995961
Немає в наявності
  • Інформація по Huawei 51094MEU/51094PTV
  • Виробник: Huawei
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Nova 5T 6/128GB Black
  • Код виробника: 51094MEU/51094PTV
  • Короткий опис:

    6.26", 1080 x 2312 pixels, CPU - HiSilicon Kirin 980, 6 Gb, 128 Gb, 48 + 16 + 2 + 2 Mpx, Front - 32 Mpx, Bluetooth, WI-FI, NFC, 3750 mAh, чорний

Опис Huawei Nova 5T 6/128GB Black

Huawei Nova 5T

Сяйво інновацій

П'ять камер зі штучним інтелектом.


Незвичайні забарвлення

Яскраві кольори, дивовижні текстури та незвичайний дизайн смартфона Huawei Nova 5T створюють відчуття нескінченності простору. За рахунок контрасту світла та тіні гладка поверхня задньої панелі з унікальною текстурою створює фантастичний 3D-ефект.


Розблокування в один дотик

Сканер відбитків пальців, розташований на бічній грані смартфона, є незамінним елементом дизайну Huawei Nova 5T і забезпечує швидке та зручне розблокування пристрою одним дотиком. Завдяки йому ви ніколи не пропустите нічого важливого.


Прагнення до безмежності

Huawei Nova 5T представляє вам екран з максимально високим коефіцієнтом корисної площі. Фронтальна камера, прихована під екраном, робить безрамковий екран Huawei Nova 5T лаконічнішим і забезпечує унікальний користувацький досвід.


Професійна фотокамера у вас у кишені

Основна камера смартфона Huawei Nova 5T з підтримкою штучного інтелекту складається з чотирьох об'єктивів. Основний об'єктив дозволяє створювати яскраві фотографії з високою роздільною здатністю, ультраширококутний об'єктив допомагає вмістити в кадр більше простору, макрооб'єктив відмінно підходить для зйомки невеликих деталей, а об'єктив для створення ефекту боке дозволить відобразити дивовижні портрети з розмитим фоном. Відеозйомка також не залишається осторонь: смартфон Huawei Nova 5T здатнен знімати яскраві відео високої чіткості в будь-яких умовах. Потужні алгоритми обробки фото та відео допоможуть отримати якісне та деталізоване зображення завжди та всюди.


Розширюючи горизонти свідомості

Ширококутові фотографії якнайкраще передають велич грандіозних архітектурних споруд і надають драматизму портретам. Для створення таких фото використовуйте ультраширококутний об'єктив смартфона Huawei Nova 5T з діафрагмою f/2.2. Розширюйте горизонти свідомості.


Вікно в новий світ

Відкрийте вікно в нові світи, які доступні не кожному. Макрооб'єктив смартфона Huawei Nova 5T дозволяє знімати невеликі об'єкти з відстані всього 4 сантиметри та досліджувати дивовижний світ навколо вас.


Професійні портрети з ефектом боке

Завдяки цифровому процесору обробки зображень, вбудованому в центральний процесор Kirin 980, смартфон Huawei Nova 5T дозволяє знімати портрети професійної якості. Камера смартфона створює ефект боке, щоб виділити об'єкт зйомки на тлі та зосередити на ньому увагу глядачів.


Будьте на висоті

Краса є в кожному з нас. Щоб підкреслити її, знімайте яскраві селфі на фронтальну камеру смартфона Huawei Nova 5T, яка тепер розташована у верхньому кутку екрана. Завдяки роздільній здатності 32 Мп і штучному інтелекту камера підкреслить унікальні достоїнства вашого обличчя і представить вас у кращому світлі. Технологія об'єднання 4 пікселів в 1 забезпечує неперевершену яскравість і чіткість селфі, а штучний інтелект налаштовує витримку, компенсує контрове освітлення і оптимізує фонове зображення.


Блискавична робота системи

Huawei Nova 5T оснащений провідним у галузі 7-нм процесором Kirin 980, який гарантує швидку та безперебійну роботу системи. Подвійний модуль нейромережевої обробки забезпечує роботу функцій на базі штучного інтелекту, робить смартфон високопродуктивним, ефективним і зручним для користувачів.


Безкомпромісна продуктивність

Ми зберігаємо на смартфонах велику кількість файлів - фотографій, відеозаписів, додатків, - які уповільнюють роботу системи. Huawei Nova 5T з 6 ГБ RAM прискорює виконання операцій і дозволяє запускати безліч додатків одночасно. А завдяки великому обсягу внутрішньої пам'яті (до 128 ГБ) всі ваші улюблені музичні композиції, фільми та додатки без проблем помістяться в смартфоні. Високі технології дозволять вам забути про компроміси.


Швидка зарядка

Для людей, що живуть у ритмі великого міста, повільна зарядка смартфона просто недопустима. Huawei Nova 5T оснащений батареєю ємністю 3750 мА*год і підтримує функцію швидкої зарядки Huawei SuperCharge 22.5 Вт. Усього за 30 хвилин ви зможете зарядити смартфон на 50%. 

Характеристики Huawei Nova 5T 6/128GB Black

Діагональ, дюйм 6.26
Тип матриці IPS
Дизайн екрану Безрамочний, 2.5D
Матеріал екрану Скло
Кількість SIM-карт 2
Розмір SIM-карти Nano-Sim
Стандарти зв'язку 3G (WCDMA/UMTS), 2G (EDGE), 4G (LTE)
Процесор Hisilicon
Кількість ядер 8
Частота процесора, ГГц 2.6 + 1.92 + 1.8
Графічне ядро ARM Mali-G76 MP10
Обсяг оперативної пам'яті 6 ГБ
Обсяг вбудованої пам'яті 128 ГБ
Стабілізація Є
Додатково 48 Мп (діафрагма f/1.8, автофокус) + 16 Мп (діафрагма f/2.2, фіксований фокус) + 2 Мп (діафрагма f/2.4, фіксований фокус) + 2 Мп (діафрагма f/2.4, фіксований фокус), підтримка автофокусу (фазового та контрастного).
Роздільна здатність 2340 x 1080
Діафрагма F/2.0
Спалах Є, Немає
Автофокус Немає
Запис відео Full HD / 1920х1080 / стереозвук
NFC Є
IrDA Немає
Wi-Fi 802.11 b/g/n/ac
Bluetooth 5.0
Система навігації GPS, A-GPS, ГЛОНАСС, Beidou
Порти і роз'єми USB Type-C
Операційна система Android 9.х
Безпека Сканер відбитків пальців
Датчики Акселерометр, Гіроскоп, Освітлення, Наближення, Датчик Холла
Ємність, мА*г 3750.00
Швидка зарядка Є
Бездротова зарядка Немає
Знімний акумулятор Немає
Матеріал корпусу Скло, Алюміній
Розміри, мм 154.25 х 73.97 х 7.87
Вага, г 174
Основний колір Чорний
Фронтальная камера, Мп 32.00
Основная камера, Мп 48.00
Частота процессора, ГГц 2.60
Особливості камери Чотири основних камер
Артикул 51094MEU