Мобільний телефон Nokia 106 DS New Grey (16NEBD01A02)

Код товару: 930874
Немає в наявності
  • Інформація по Nokia 16NEBD01A02
  • Виробник: Nokia
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: 106 DS New Grey
  • Код виробника: 16NEBD01A02
  • Вага: 0.15 кг.
  • Габарити: 14x14x4 см.
  • Короткий опис:

    1.8", 120x160, CPU - MediaTek MT6261D, 4 Mb, 4 Mb, 800 mAh, FM-радіо, ліхтарик, сірий

Опис Nokia 106 DS New Grey

Мобільний телефон Nokia Nokia 106 DS New Grey (16NEBD01A02)

Nokia 106 - бюджетна новинка, яка підійде тим, хто цінує зручність використання і надійність. Різнобарвний телефон. Життя не повинна бути чорно-білою. Додайте фарб. Nokia 106 виділяється яскравими змінними панелями і кольоровим дисплеєм з діагоналлю 1.8 дюйма. Спілкуйтеся зі смаком.

35 днів без зарядки. Нехай ваші плани не залежать від необхідності заряджати телефон. Після повної зарядки Nokia 106 може пропрацювати місяць завдяки тривалому часу роботи в режимі очікування - до 35 днів. Захист. Клавіатура із захистом від пилу і бризок, якою оснащений телефон Nokia 106, витримає всі випробування сучасного життя. І неважливо, наскільки активно ви користуєтеся телефоном, - символи на клавішах довго залишаться яскравими і чіткими.

На даний момент асортимент мобільних пристроїв настільки широкий, що виробники вдаються до різних хитрощів, прагнучи подолати конкуренцію. Однак потенційний покупець не завжди розбирається в особливостях дизайну того чи іншого апарату - наприклад, абсолютно не знає, що таке телефон моноблок.

Слово «моноблок» означає особливий вид корпусу, який не містить рухомих деталей. Саме такий пристрій вважається найбільш надійним і довговічним. Настільки класичний спосіб виконання популярний завжди. Такий пристрій використовувати дуже просто і комфортно. Один з перших подібних апаратів був випущений Motorola в 1973 році. Протягом двох наступних 10-ти річчя практично всі мобільні пристрої продовжували розроблятися з одним і тим же форм-фактором. Найперші були вельми громіздкими, а тому отримали в народі різні прізвиська (на кшталт «цеглина»). Сьогодні це високотехнологічні, витончені і стильні пристрої.

Подібні пристрої немудрі і досить прості, що робить їх виробництво не надто дорогим. Зазвичай бюджетні моделі, в тому числі так звані сірі телефони, випускаються саме в формі класичного моноблока. Більшість користувачів також вибирають звичні рішення - з огляду на, що, згідно зі статистикою, багатьох лякають нові технології, або їм просто не до того, щоб з ними розбиратися.

 Моноблоки надійні і зручні в експлуатації. Додамо, що, незважаючи на всю консервативність подібного форм-фактора, багато моноблочні конструкції можуть мати вельми оригінальний дизайн. На даний момент також дуже популярні сенсорні моноблоки. Подібні моделі випускають Lenovo, Sony, Samsung, LG, HTC та інші компанії. Якщо ми цінуємо зручність і міцність, найкраще вибирати саме моноблок. Сьогодні такі апарати можна знайти як серед недорогих моделей, так і серед флагманів найбільших виробників. Незалежно від заробітку, дозволити собі пристрій з моноблочною конструкцією може кожен. Також немає обмежень по частині платформ.

Характеристики Nokia 106 DS New Grey

Оснащення ліхтарик
Формат SIM-карти Mini
Процесор MediaTek MT6261D
Клас телефону Multi SIM
Форм-фактор моноблок
Кількість SIM-карт 2 SIM
Покоління зв'язку (2G /3G/4G/5G) 2G
Тип дисплея TFT
Діагональ екрану 1.8"
Роздільна здатність екрану 120x160
Оперативна пам'ять 4 Mb
Вбудована пам'ять 4 Mb
Операційна система no OS
Органайзер телефонна книга
Інтерфейси і підключення microUSB
Ємність акумулятора 800 mAh
Також шукають маленькі
Матеріал корпуса пластик
Розміри (мм) 111,15 x 49,5 x 14,4 мм
Вага 70 грам
Колір сірий