Смартфон Nokia G20 4/64GB Dual Sim Blue Nokia G20 4/64GB Blue

Код товару: 1164582
Немає в наявності
  • Інформація по Nokia Nokia G20 4/64GB Blue
  • Виробник: Nokia
  • Гарантія: 12 міс.
  • Код виробника: Nokia G20 4/64GB Blue
  • Вага: 0.376 кг.

Опис Смартфон Nokia G20 4/64GB Dual Sim Blue Nokia G20 4/64GB Blue

Знімайте свої неповторні відео з функцією запису просторового звуку та акумулятором, часу роботи якого вистачає до 3-х днів

Беріть від життя найкраще, проживіть його сповна і поділіться найкращими моментами з найважливішими для вас людьми. Зі смартфоном Nokia G20 зробити це ще простіше. З квадрокамерою 48 МП, інтелектуальними режимами зйомки та технологію OZO Audio зафіксувати все, що ви бачите та чуєте, тепер ще легше. І все це завдяки акумулятору, заряду якого вистачає до 3-х днів?. Ми також підвищили рівень безпеки з функцією розблокування через розпізнавання обличчя та відбитків пальців і 2 рокам оновленню програмного забезпечення до останніх версій Android. Загалом, це телефон, якому ви можете довірити збереження всієї вашої роботи у цілковитій безпеці.

Nokia G20 робить чіткі фото камерою 48 МП у ширококутному або макро- режимах. Також ви можете знімати відео з об’ємним просторовим звуком та використовувати високоякісні студійні інструменти, що дозволять зробити кожну вашу історію ще неповторнішою.

Завдяки 3 рокам щомісячних оновлень системи безпеки ваші файли, відео, фотографії та дані завжди надійно захищені.

Хочете встигати відповідати в усіх чатах? З Android 11 ви можете переглядати свої розмови, керувати ними та відповідати на повідомлення відразу з декількох месенджерів — і це все в одному місці. А завдяки оновленню програмного забезпечення наступні 2 роки у вас гарантовано будуть найновіші функції. Це як отримати смартфон із майбутнього вже сьогодні.

Акумулятор з найтривалішим зарядом. Назавжди.
Ваше життя ні для кого не зупиняється, саме тому телефон, що дозволить вам закінчити усі розпочаті справи, є таким необхідним. Ось чому заряду нашого найтривалішого акумулятора вистачає до 3-х днів.

Вишуканий скандинавський дизайн із зрозумілою навігацією, а також сучасними технологіями, у легкому, тонкому, але міцному корпусі. Корпус випускається у двох унікальних кольорах, натхненних скандинавським вечірнім небом та фіордами.

Великий дисплей просто необхідний, коли ви переглядаєте документи, вносите зміни в останню хвилину або редагуєте щось у дорозі. Nokia G20 має великий дисплей з підвищеною яскравістю, тому ви не пропустите жодної дрібниці навіть при інтенсивному сонячному світлі. Разом із вами та стилем життя, що вам до вподоби.

Характеристики Смартфон Nokia G20 4/64GB Dual Sim Blue Nokia G20 4/64GB Blue

Предустановленная ОС Android 11.0
Диагональ экрана (диапазон) более 6
Разрешение 1600х720
Тип матрицы IPS
Количество SIM-карт 2
Тип SIM-карты Nano-SIM
Объем оперативной памяти 4 ГБ
Объем встроенной памяти 64 ГБ
Поддержка SD-карты до 512 ГБ
Комбинированный слот нет
Количество ядер 8
Количество основных камер 4
Основная камера 48+5+2+2 Мп
Вспышка основной камеры светодиодная
Фронтальная камера 8 Мп
Фронтальная вспышка нет
Стандарт связи 4G (LTE)
Wi-Fi 802.11b/g/n
Bluetooth Bluetooth 5.0
Навигация GPS, A-GPS, GLONASS, Beidou
NFC есть
Аудиоразъем 3.5 mm
Интерфейсный разъем USB Type-C
Сканер отпечатков пальцев на корпусе есть
Сканер отпечатков пальцев в экране нет
Сканер лица есть
Сканер сетчатки глаза нет
Беспроводная зарядка нет
Быстрая зарядка есть
Защита от пыли и влаги нет
Материал корпуса пластик
Цвет синий