Мобильный телефон Huawei P30 Pro 6/128G Aurora 51093TFV

Код товару: 943716
Немає в наявності
  • Інформація по Мобильный телефон Huawei P30 Pro 6/128G Aurora 51093TFV
  • Виробник:
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: P30 Pro 6/128G Aurora
  • Код виробника: 51093TFV
  • Короткий опис:

    Количество SIM-карт - 2 SIM, тип дисплея - OLED, диагональ экрана - 6.47", разрешение экрана - 1080 x 2340 pixels, процессор - HiSilicon Kirin 980, количество ядер - 8 core, оперативная память - 6 Gb, встроенная память - 128 Gb, основная камера - 40 + 20 + 8 Mpx + TOF, фронтальная камера - 32 Mpx, емкость аккумулятора - 4200 mAh, Fingerprint - есть, синий

Опис Мобильный телефон Huawei P30 Pro 6/128G Aurora 51093TFV

Huawei P30 Pro

 Новий рівень фотомайстерності
Huawei P30 Pro допоможе вам відчути себе професійним фотохудожником. Оцініть безкомпромісну якість фотографій, отриманих за допомогою смартфона. Просто знайдіть вдалий ракурс, Huawei сконцентрує увагу на деталях і штрихах, щоб будь-яке фото стало ідеальним.

Градієнтний тренд
Huawei P30 Pro укладений у тонкий і елегантний корпус з округленими гранями і м'якими лініями. Градієнтні кольори тильної панелі змінюють відтінки, насиченість і глибину залежно від кута огляду. Смартфон оживає і переливається у ваших руках. Градієнтне колірне рішення задає нові стандарти стилю та елегантності.
 Безмежні можливості
Фіксуйте всі найяскравіші моменти вашого життя разом із Huawei P30 Pro. Унікальна камера Leica об'єднує потужність чотирьох об'єктивів, щоб світ на фотографіях заграв усіма барвами і відтінками. Використовуйте можливості телеоб'єктива, суперчутливого об'єктива на 40 Мп, ультраширококутного об'єктива на 20 Мп і TOF-об'єктива і відкрийте в собі фотохудожника.

Далеке стає близьким
10 - кратний гібридний зум і технології штучного інтелекту, що відповідають за корекцію і стабілізацію зображення, дозволять отримати чітку і контрастну фотографію наближених об'єктів, якби вони знаходилися зовсім поруч. Перископічний телеоб'єктив і основний модуль на 40 Мп підтримують найвищу якість відображення кожної деталі в кадрі.

Більше кольору
Huawei P30 Pro виводить яскравість зображення на новий рівень завдяки зміні колірної гами зі стандартної RGB на більш насичену RYB. Унікальний спектральний датчик Huawei в тандемі з потужним процесором Kirin 980 змінюють алгоритми фотографії, щоб у кожному кадрі було ще більше кольору, ще більше емоцій, ще більше незабутніх вражень.

 Вибирайте кращий ракурс
Розкажіть свою історію про яскраві і важливі події, не упускаючи деталей: основна камера задіює відразу два об'єктиви, щоб відобразити історію в усіх подробицях. Подивіться на подію під різними кутами з функцією перегляду з двох ракурсів.

Стати режисером свого життя
Редагування відео на базі штучного інтелекту, установленого на Huawei P30 Pro, допоможе вам створювати дивовижні відеорепортажі. Користуйтеся фільтрами для передачі настрою, доповнюйте відзняте відео атмосферною фоновою музикою і написами, переглядайте ролик із різною швидкістю відтворення, щоб освіжити емоції і враження від подій.
Досконалість стилю
Ув'язнений у тонкий корпус з металу і скла, Huawei P30 Pro заворожує витонченістю ліній і м'якістю форм. Великий OLED 6,47 дюймовий дисплей із загнутими з боків краями розширює межі візуального сприйняття. Задня панель із 3D скла виконана в градієнтному кольорі, це робить смартфон яскравим, впізнаваним, феноменальним.
Комфорт і безпека перш за все
Huawei P30 Pro має зручні габарити і зручно розташовані елементи управління, щоб ви могли з комфортом користуватися смартфоном навіть однією рукою. За захист пристрою від несанкціонованих вторгнень відповідає високоточний швидкісний дактилоскопічний сканер, розміщений під екраном.

 

Інновації звуку
У Huawei P30 Pro не передбачений розмовний динамік. Унікальні технології акустичного екрана транслюють звук прямо через фронтальну поверхню смартфона. Вібрації екрана спрямовані прямо у вухо, завдяки чому звук під час розмови стає більш чітким, гучним, зручним для сприйняття.

 

Негода не перешкода
Пристрій надійно захищений від попадання пилу і вологи за стандартом IP68. Смартфон не боїться складних погодних умов, він витримає навіть занурення у воду. Не обмежуйте своє спілкування, ведіть активний спосіб життя, вирушайте назустріч пригодам із Huawei P30 Pro.

Заряджайся і заряджай без дротів
Швидко поповнити заряд Huawei P30 Pro допоможе бездротовий зарядний пристрій потужністю 15 Вт з функцією швидкої зарядки Wireless Quick Charge, сертифікований за стандартом TÜV. Якщо ж вам потрібно зарядити навушники або інший гаджет, який підтримує бездротову зарядку, просто покладіть розряжений пристрій на смартфон і скористайтеся функцією бездротової зворотної зарядки, щоб поділитися ресурсом батареї.

 

Характеристики Мобильный телефон Huawei P30 Pro 6/128G Aurora 51093TFV

Діагональ, дюйм 6.47
Глибина кольору 16.7 млн
Щільність пікселів, ppi 422
Дизайн екрану Безрамочний
Матеріал екрану Corning Gorilla Glass 5
Кількість SIM-карт 2
Розмір SIM-карти Nano-Sim
Стандарти зв'язку 4G (LTE), 3G (WCDMA/UMTS), 2G (EDGE), GSM
Процесор Hisilicon
Кількість ядер 8
Частота процесора, ГГц 4 x 1.8 + 2 x 1.92 + 2 x 2.6
Графічне ядро Mali G76
Обсяг оперативної пам'яті 6 ГБ
Обсяг вбудованої пам'яті 128 ГБ
Слот для карт пам`яті NanoSD
Спалах Є
Автофокус Є
Стабілізація Є
Додатково Підтримка автофокусу (лазерний, фазовий і контрастний фокус) та інтелектуальної технології стабілізації зображення HUAWEI
Роздільна здатність 2340 x 1080
Діафрагма f/2.0
NFC Є
Wi-Fi 802.11 ac
Bluetooth 5.0
Система навігації GPS, A-GPS, ГЛОНАСС, Beidou
Порти і роз'єми USB Type-C
Операційна система Android 9.х
Безпека Сканер відбитків пальців, Сканер обличчя
Датчики Акселерометр, Гіроскоп, Освітлення, Наближення, Датчик Холла
Ємність, мА*г 4200.00
Швидка зарядка Є
Бездротова зарядка Є
Знімний акумулятор Немає
Матеріал корпусу Алюміній, Скло
Ступені захисту IP68
Розміри, мм 158 x 73.4 x 8.41
Вага, г 192
Основний колір Синій
Частота процессора, ГГц 2.60
Фронтальная камера, Мп 32.00
Основная камера, Мп 40.00
Особливості камери Чотири основних камер
Артикул 51093TFV