Мобильный телефон Huawei P40 Pro 8/256GB Silver Frost 51095CAL

Код товару: 1040581
Немає в наявності
  • Інформація по Мобильный телефон Huawei P40 Pro 8/256GB Silver Frost 51095CAL
  • Виробник:
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: P40 Pro 8/256GB Silver Frost
  • Код виробника: 51095CAL
  • Вага: 0.5 кг.
  • Короткий опис:

    6.58", 1280х2640, CPU - HiSilicon Kirin 990, 8 Gb, 256 Gb, 50 + 40 + 12 Mpx, Front - 32 Mpx + Depth camera, Infrared port, Bluetooth, WI-FI, NFC, 4200 mAh, серебристый

Опис Мобильный телефон Huawei P40 Pro 8/256GB Silver Frost 51095CAL

Дивіться, торкайтесь, відчувайте. Насолоджуйтесь

Висловіть себе за допомогою ультракамери Leica із чотирма об'єктивами. Робіть фото та знімайте відео де завгодно та коли завгодно. Змініть ваші уявлення про швидкість і потужність з новим сучасним процесором Kirin 990 5G. Інноваційний дизайн подарує нові відчуття від використання смартфона. Вивчай теперешнє і майбутнє разом з HUAWEI P40 Pro.

Витвір мистецтва у ваших руках

Натхненний плавністю повільної течії річки, новий екран з обтічними краями буквально виливається за рамки. Випробуйте ефект повного занурення з новою частотою оновлення екрана 90 Гц. Завдяки ергономічному дизайну рамок і заокругленим краям смартфон зручно лежить у руці і дарує незабутній візуальний досвід.

Елегантність у глибоких відтінках

У кольорах дизайну HUAWEI P40 Pro відображена незаймана краса дикої природи. Пориньте в блакить моря і насолоджуйтесь красою зимового лісу з приголомшливими кольорами задньої панелі смартфона: мерехтливий сріблястий і чорний. Матове покриття, що заломлює світло, дарує відчуття глибини поверхні та розкриває елегантність дизайну.

Вивчайте світ, створюйте свою історію

Продовжуйте вивчати світ і створювати свою історію. Ультракамера Leica з чотирма об'єктивами працює як єдиний механізм і завжди готова допомогти вам зробити неповторний знімок у будь-який час і в будь-якому місці. Зафіксуйте те, що бачите, і дозвольте камері висловити ваші почуття.

Високочутливий
основний об'єктив 50 МП

Ультрасенсор 1/1.28 дюйма
Масив колірних фільтрів RYYB
Фазовий автофокус Octa PD
Робіть чіткі, детальні знімки з хорошим освітленням

Телеоб'єктив 12 МП
5-кратний оптичний зум
10-кратний гібридний зум
50-кратний максимальний зум
Між вами більше немає відстаней


Ширококутний Кінооб'єктив 40 МП
Сенсор 1/1.54 дюйма
Відео з роздільною здатністю 4K при слабкому освітленні
Відео на телеоб'єктив
Режим ультрасповільненої зйомки
Відео в прискореному режимі
Кінооб'єктив з безліччю функцій

Об'єктив з 3D-датчиком для вимірювання глибини різкості 3D Depth Sensing Camera
Вимірювання глибини різкості в реальному часі
Створюйте професійні фото з ефектом боке

Увесь день, без меж, з високою роздільною здатністю

Провідний у своїй галузі датчик 1/1.28 дюйма з розміром пікселів 2.44 мкм тепер використовується і в смартфоні. Масив колірних фільтрів RYYB забезпечує велику яскравість, розширений динамічний діапазон і низький рівень шумів. Основний об'єктив 50 МП, що підтримує процес об'єднання пікселів 4 в 1 і фазовий автофокус Octa PD, гарантує чіткі та детальні знімки незалежно від умов освітленості та композиційної складності. Процесор HUAWEI XD Fusion Engine, оснащений оновленим цифровим процесором ISP і нейропроцесори, які прискорюють обробку даних, може швидко обробляти великі обсяги інформації і створювати небувалу чіткість на всіх знімках, були вони зроблені вночі або вдень.

Кожна деталь - це нова історія

Завдяки основному об'єктиву 50 МП на знімках усе виглядає так, як і в реальності, але тепер ви можете розглянути кожну деталь. Збільшіть будь-яку частину знімка, і ви отримаєте новий унікальний чіткий кадр.

Магія світла

Завдяки ультрасенсору Ultra Vision Sensor HUAWEI камера зможе відобразити вашу прекрасну посмішку та чудовий наряд з неймовірною чіткістю навіть уночі без додаткового освітлення.

Побачити все

Дизайн телеоб'єктива спроектований таким чином, що на компактному корпусі поміщається кілька об'єктивів, що збільшують. Тепер ви можете чітко побачити те, що було недоступне для ваших очей. А сенсор RYYB подарує на 40% більше чіткості кадру навіть при слабкому освітленні. Унікальні технології стабілізації зображення AIS і OIS забезпечують неперевершене збільшення до 50-ти раз.

Розгляньте кожну деталь

Чіткий контур і природні кольори гарантовані навіть при збільшенні. Ви зможете побачити під час концерту гітару вашого улюбленого музиканта, текст на попереджувальному знаку на іншому березі річки та навіть сльози щастя на обличчі спортсмена, який переміг у змаганнях. Усе це коштує того,
щоб бути побаченим.

Запорука гарного селфі

Оновлена фронтальна камера 32 МП з автофокусом і об'єктив для вимірювання глибини різкості з інфрачервоним датчиком створює якісні селфі-фото з природним ефектом боке. Завдяки оптимізованим налаштуванням світла, природній передачі кольору шкіри та чіткій деталізації зображення ви полюбите робити селфі.

Ви пишете сценарій - смартфон знімає фільм

Професійний ширококутний Кінооб'єктив 40 МП з інноваційним сенсором RYYB дозволяє розкрити ваш творчий потенціал у створенні відео. Завдяки великій кількості кіноефектів ви можете записувати відео з роздільною здатністю 4K на основну та на фронтальну камери. Зафіксуйте швидкоплинні яскраві миті або довгі сцени зі спокійного життя, використовуйте зум, щоб розповісти історії з різних кутів.

Усі грані ночі

Записуйте відео при будь-якому світлі. Знімаєте ви відео з друзями на вечірці або з дітьми на пляжі під час заходу - кожен кадр буде саме таким, яким ви його бачили в реальності. Навіть при значенні ISO до 51200 ви зможете знімати якісні чіткі ролики.

Максимальна стабілізація зображення

Просто тримайте телефон. Налаштуйте зум. Завдяки технологіям стабілізації зображення HUAWEI AIS і OIS ви можете записати чітке відео навіть при великому збільшенні.

 

Переваги високої продуктивності

Випробуйте швидкості, на яких працює пристрій, завдяки інтегрованому процесору Kirin 990 5G SoC. Технологія 7-нм + EUV і інноваційна архітектура процесора - ось у чому секрет високої ефективності та плавної роботи системи HUAWEI P40 Pro. Можливості графічного процесора Mali-G76 MC16 не залишать вас байдужими: за обробку зображення відповідає оновлений цифровий процесор обробки сигналів і двоядерний нейропроцесор на базі передових можливостей штучного інтелекту.

Повне занурення в ігровий процес

Оновлені технології обробки оптимізують зображення, щоб забезпечити плавну роботу при низькому енергоспоживанні. Відкрийте гру із частотою кадрів 90 fps на екрані 90 Гц - і ви відразу відчуєте різницю. Ще стабільніша та плавніша передача зображення більшу частину часу виконується на високій кадровій частоті. Висока продуктивність могла б викликати перегрів, але у вас немає причин для занепокоєння. Система охолодження на базі графенової 3D-плівки й ультратонкої випарної камери забезпечує ефективний відвід тепла.

Енергія на весь день

Інноваційна архітектура процесора забезпечує високу енергоефективність. Алгоритм на базі штучного інтелекту розподіляє ресурси батареї ємністю 4200 мА*год для досягнення високої продуктивності та продовження часу роботи батареї.

 

Швидка зарядка HUAWEI SuperCharge 40 Вт

Відпочиньте та випийте чашку кави. Коли ваша чашка спорожніє, батарея вашого телефону буде повністю заряджена.

Бездротова швидка зарядка HUAWEI SuperCharge 27 Вт

Скористайтеся швидким, безпечним і простим способом зарядки. Заряджати смартфон стало зручно як ніколи.

Зворотна бездротова зарядка

Станьте ближче, щоб ділитися позитивними емоціями та енергією.

IP68 - ваш пропуск у світ без меж

Сміливо вирушайте назустріч пригодам, адже вашому смартфону не страшні випадкові бризки або краплі дощу, що зовсім недоречно почався. Тепер ніщо не обмежує ваш творчий потенціал.

Він відкриється лише вам

Функція розблокування за допомогою розпізнавання обличчя з високою точністю визначає ваше обличчя і розблокує екран або доступ до додатка з розділу Приватне. При будь-якому освітленні ідентифікація виконується швидко та надійно.

Ідентифікація в один дотик

Коли ви берете ваш смартфон у руку, ви можете легко та зручно розблокувати його за допомогою збільшеного сканера відбитків пальців. Звичні рухи забезпечують точне та швидке розпізнавання.

Характеристики Мобильный телефон Huawei P40 Pro 8/256GB Silver Frost 51095CAL

Діагональ, дюйм 6.58
Глибина кольору 16 мільйонів
Щільність пікселів, ppi 441
Тип матриці OLED
Дизайн екрану Безрамочний, 2.5D
Кількість SIM-карт 2
Розмір SIM-карти Nano-Sim
Стандарти зв'язку 4G (LTE), 5G, 3G (WCDMA/UMTS), 2G (EDGE)
Процесор Hisilicon
Кількість ядер 8
Частота процесора, ГГц 2.86 + 2.36 + 1.95
Графічне ядро ARM Mali-G76 MC16
Обсяг оперативної пам'яті 8 ГБ
Обсяг вбудованої пам'яті 256 ГБ
Діафрагма F/1.9 + F/1.8 + F/3.4
Спалах Є
Автофокус Є
Стабілізація Є
Роздільна здатність 2640 х 1200
Запис відео 4K / 3840x2160 / стереозвук
Додатково F/2.2
NFC Є
Wi-Fi 802.11 ax
Bluetooth 5.1
Система навігації GPS, A-GPS, ГЛОНАСС, Beidou
Порти і роз'єми USB Type-C
Операційна система Android 10.х
Безпека Сканер відбитків пальців, Сканер обличчя
Датчики Гіроскоп, Освітлення, Наближення, Компас, Датчик Холла
Ємність, мА*г 4200.00
Швидка зарядка Є
Бездротова зарядка Є
Знімний акумулятор Немає
Ступені захисту IP68
Розміри, мм 158.2 х 72.6 х 8.95
Вага, г 209
Основний колір Сріблястий
Основная камера, Мп 50.00
Частота процессора, ГГц 2.86
Фронтальная камера, Мп 32.00
Особливості камери Потрійна основна камера
Артикул 51095CAL