Смартфон Samsung Galaxy Note20 SM-N980 Dual Sim Gray (SM-N980FZAGSEK)_UA Note20 SM-N980 Gray

Код товару: 1129957
Немає в наявності
  • Інформація по Samsung Note20 SM-N980 Gray
  • Виробник: Samsung
  • Гарантія: 12 міс.
  • Код виробника: Note20 SM-N980 Gray

Опис Смартфон Samsung Galaxy Note20 SM-N980 Dual Sim Gray (SM-N980FZAGSEK)_UA Note20 SM-N980 Gray

IMEI відрепортований. Репортити в звіт по Samsung не можна.

Поєднавши перо і телефон, Note вмістить цілий новий світ у вашій кишені. Оскільки ми живемо в новій реальності, життя потребує пристрою нового виду. Це не смартфон, яким ви його собі уявляли. Це повноцінний комп"ютер у вашій кишені. Це ігри нового рівня на мобільному пристрої. Це камера професійного рівня із 8K відео та з набором засобів для редагування.
Це суперсмартфон, що назавжди змінить вашу роботу та дозвілля.

Захоплюючий спектр містичних відтінків, що змінять роботу та дозвілля
Мінімалістичний дизайн: металевий корпус, підкреслений вишуканими деталями і переливчастими кольорами, поєднаний із Corning Gorilla Glass Victus, найміцнішим склом, яке було в смартфоні. Кожен Galaxy Note20 і Note20 Ultra доповнюється пером S Pen такого ж кольору.

Два розміри: великий і ще більший
Обидві моделі створені з витонченістю, що буде навдивовижу зручною у вашій долоні. Оберіть Galaxy Note20 із дисплеєм 6,7" або ж Galaxy Note20 Ultra із дисплеєм 6,9". Обидва нададуть вам широкий простір для роботи і величезний екран для ігор.

Від письма поспіхом до охайного тексту одним дотиком
За дотиком до вашого S Pen написане саме скоригується, якщо ви пишете з нахилом, забезпечуючи розбірливість та організованість тексту. Також можливе перетворення письма на текст, придатний для копіювання та вставляння. Після чого його можна експортувати як файл PPT або Word для легкого поширення.

Ваші телефон і ПК поєднуються одне з одним
Відтепер ваш Samsung Notes синхронізується з Outlook та OneNote на вашому ПК
Ця надзвичайно корисна функція дасть вам змогу робити ще більше. Усе, що ви запишете в Samsung Notes, автоматично завантажиться до OneNote на ПК.

Запускайте свої мобільні застосунки на ПК
Володійте кожним екраном. Відкривайте кілька застосунків прямо на ПК через меню «Пуск» або панель завдань. Переглядайте стрічки у своїх соцмережах, спілкуйтеся з друзями, замовляйте собі обід — усе вмить разом із потрібними застосунками.

Надшвидке передавання даних і продуктивність йому пасує
Потужний інтелектуальний процесор усередині Galaxy Note20 і Note20 Ultra забезпечить таку швидкість ваших завантажень і трансляцій, яка тільки можлива з 5G. А як поряд є точка доступу, Wi-Fi 6 забезпечить швидке й безпечне з"єднання, а Wi-Fi Optimizer — низькі затримки для безперервної гри і відеовикликів навіть у людних місцях.

Усі найкращі інструменти професійного фотографа, відеооператора, редактора
Досі найбільша роздільність запису відео, доступна на смартфоні.
Відео 8K дає вам чітку картинку з приголомшливою деталізацією, а професійні засоби керування посилять ваші творчі можливості, даючи змогу редагувати прямо в камері. Зніміть суперплавний рух із частотою 120 кадрів/сек, виокремлюйте голоси за допомогою Bluetooth-мікрофона. А тоді додайте фінішні штрихи, відредагувавши відео прямо на своєму телефоні.

Дивіться тут, грайте там — усе й одразу
Samsung DeX було оновлено для бездротового з"єднання з другим екраном, що дасть вам більше можливостей завдяки роботі на більшому екрані. З"єднайтеся з монітором чи телевізором, щоб дивитися відео та відкривати галерею з телефона через спеціальний інтерфейс DeX UI і все ще мати змогу користуватися телефоном.

Повного заряду зранку вистачить до глибокої ночі
Galaxy Note20 і Note20 Ultra мають інтелектуальний акумулятор ємністю 4300 і 4500 мА·год (типове значення) відповідно з таким ефективним використанням заряду, що протримаються весь робочий день, ще й на нічні розваги вистачить. Відтепер у ваших руках не лише передові технології, а ще й енергія для тривалого користування ними.

Сила близькості
Удосконалена технологія просторової обізнаності забезпечує підвищену точність і більш інтуїтивну взаємодію, даючи змогу обмінюватися фото й відео з друзями простіше та швидше. Функція «Поділитися» (Point to Share) дає змогу просто навести телефон на телефон друга для передавання файлів.

Найкольоровіший і найяскравіший дисплей у смартфоні
Infinity-O дисплей із технологією Dynamic AMOLED 2X у Galaxy Note20 Ultra має яскравість 1500 ніт для створення барвистої картинки без відблисків навіть у сонячний день. А ще він випромінює значно менше синього світла для зменшення напруження на зір.

Подвійна частота оновлення для дивовижно плавного перегляду
Дисплей 120 Гц забезпечує невимушено плавне прокручування і неперевершено чутливий відгук на дотик. А ще при користуванні пером S Pen він створює відчуття, наче ви пишете справжньою ручкою. До того ж він самостійно визначає, що ви робите й автоматично підлаштовує частоту оновлення, заощаджуючи заряд акумулятора і даючи вам більше часу на дозвілля.

Найшвидший процесор серед Galaxy
Модернізований процесор має ще більше продуктивності у своїх мікросхемах. Він дасть вам змогу отримати всі переваги швидкостей 5G та хмарних ігор без жодних буферизацій, затримок і раптових появ надокучливого індикатора завантаження.

Знімайте світ довкола вас на смартфон із найвищою роздільною здатністю
Роздільна здатність вища в чотири рази за 4K UHD, що означає значно більше деталей і вищу чіткість запису, тож відтепер ви можете знімати відео професійного рівня у форматі 8K з рівнем контролю, гідним режисера. Режим «Відео Pro» (Pro Video) дає змогу повністю контролювати параметри зйомки, наприклад, значення ISO, швидкість затвора, ручний фокус, і використовувати багато інших опцій. Крім того, ви можете знімати з частотою 24 кадри на секунду та обирати співвідношення сторін 16:9 або 21:9, щоб посилити враження кінематографічності.

Станьте режисером одним дотиком пальця
Режим «Відео Pro» (Pro) надає вам неймовірні можливості для контролю над зйомкою у форматі 8K. Контролюйте швидкість масштабування: використовуйте повільне наближення для драматичних великих планів або швидке віддалення для величної демонстрації сцени загалом.

Перемикайтеся між джерелами звуку, щоб підняти якість зйомки на новий рівень
Підключіть свій телефон до мікрофона з Bluetooth (наприклад, до будь-яких навушників Galaxy), щоб повністю контролювати гучність аудіо та ізолювати голос вашого об"єкта.

Характеристики Смартфон Samsung Galaxy Note20 SM-N980 Dual Sim Gray (SM-N980FZAGSEK)_UA Note20 SM-N980 Gray

Основные характеристики
Предустановленная ОС Android 10.0 (Q)
Дисплей
Диагональ экрана (диапазон) более 6
Разрешение 2400x1080
Тип матрицы Super AMOLED Plus
Оснащение
Количество SIM-карт 2
Тип SIM-карты Nano-SIM
Объем оперативной памяти 8 ГБ
Объем встроенной памяти 256 ГБ
Поддержка SD-карты нет
Комбинированный слот нет
Количество ядер 8
Камера
Количество основных камер 3
Основная камера 64+12+12 Мп
Вспышка основной камеры светодиодная
Фронтальная камера 10 Мп
Фронтальная вспышка нет
Коммуникации
Стандарт связи 5G
Wi-Fi 802.11ax
Bluetooth Bluetooth 5.1
Навигация GPS, A-GPS, GLONASS, Beidou, Galileo
NFC есть
Аудиоразъем USB Type-C
Интерфейсный разъем USB Type-C
Безопасность
Сканер отпечатков пальцев на корпусе нет
Сканер отпечатков пальцев в экране есть
Сканер лица есть
Сканер сетчатки глаза нет
Особенности
Беспроводная зарядка есть
Быстрая зарядка есть
Корпус
Защита от пыли и влаги IP68
Материал корпуса алюминий, пластик
Цвет серый