Смартфон Samsung Galaxy S21+ 8/256GB Dual Sim Phantom Black UA S21+ 8/256GB Black

Код товару: 1163587
Немає в наявності
  • Інформація по Samsung S21+ 8/256GB Black
  • Виробник: Samsung
  • Гарантія: 12 міс.
  • Код виробника: S21+ 8/256GB Black
  • Вага: 0.33 кг.

Опис Смартфон Samsung Galaxy S21+ 8/256GB Dual Sim Phantom Black UA S21+ 8/256GB Black

IMEI відрепортований. Репортити в звіт по Samsung не можна.

Бездоганний в усьому
Samsung Galaxy S21+ 5G створений, щоб бути в центрі подій і уваги. Знімайте приголомшливі фото і відео 8К, а також робіть неймовірно чіткі фотографії в роздільній здатності 33 МП прямо з відзнятого відео. Революційна камера 64 МП зі ШІ аналізує будь-який кадр, щоб автоматично зробити його ідеальним. Найшвидший процесор і потужна батарея з зарядом на цілий день дозволять вам відчувати себе вільно в будь-якій ситуації.

Новий рівень занурення
Відчуйте події на екрані так, наче ви вживу знаходитесь в їх епіцентрі. Оцініть всі переваги технології Dynamic AMOLED 2Х на суперплавному 120 Гц 6.7-дюймовому екрані з приголомшливою передачею кольору і чіткістю навіть на яскравому сонці. Оптимізована частота оновлення в залежності від контенту забезпечує максимум емоцій, зниження шкідливого впливу синього світла зменшує напругу очей і дозволяє насолоджуватися переглядом як завгодно довго.

Вишуканий дизайн. Надійний захист
Samsung Galaxy S21+ задає нові стандарти дизайну і безпеки: оцініть вишуканий стиль і неймовірний комфорт. Gorilla Glass Victus зі всіх сторін захищає смартфон від подряпин і пошкоджень.

Інноваційне відео 8К
Знімайте приголомшливі відео 8К, такі ж яскраві і реальні, як в житті. Записуйте ролики, завантажуйте їх на YouTube і ставайте зіркою відеоблогів - адже ви це можете. З функцією Знімок кадра з 8К перетворюйте будь-який кадр з відео в дивовижно чітке фото в роздільній зданості 33 МП.

Три камери - втричі більше можливостей
У вашому розпорядженні телефото камера 64 МП, ширококутна камера 12 МП і ультраширококутна камера 12 МП. Зберігайте на фото все до найдрібніших деталей.

Коли важлива кожна деталь
Не упускайте жодної мікродеталі, створюйте приголомшливі фотошедеври в роздільній здатності 64 МП, які можна порівняти з професійними роботами.

Ідеальний портрет без редагування
Створюйте чарівно природні портрети, які відразу готові до розміщення в Instagram. ШІ аналізує кадр, освітлення і обличчя, щоб об’єкт зйомки виглядав чудово і був в центрі уваги.

Ще трохи ближче
30-кратний цифровий зум дасть можливість отримати чіткий знімок навіть дуже віддалених об’єктів. Функція Зафіксований зумм не дозволить випадковому тремтінню руки зіпсувати кадр.

Захист на всіх рівнях
Вбудована в процесор Samsung Galaxy S21+ технологія Samsung Knox забезпечує надійне шифрування ваших даних і захист від шкідливих програм і зломів на апаратному рівні. Ультразвуковий датчик відбитків зі збільшеною робочою площею миттєво розблокує пристрій. Galaxy не боїться зовнішніх впливів завдяки високому рівню захисту корпусу за стандартом IP68.

Гіпершвидкість 5G
З 5G вам знадобиться всього кілька хвилин, щоб завантажити повністю весь сезон улюбленого серіалу. Адаптований під 5G процесор дозволяє залишатися на зв’язку під час завантаження. Потужний Wi-Fi забезпечує надійне підключення, де б ви не знаходилися.

Характеристики Смартфон Samsung Galaxy S21+ 8/256GB Dual Sim Phantom Black UA S21+ 8/256GB Black

Предустановленная ОС Android 11.0
Диагональ экрана (диапазон) более 6
Разрешение 2400x1080
Тип матрицы Dynamic AMOLED 2X
Количество SIM-карт 2
Тип SIM-карты Nano-SIM
Объем оперативной памяти 8 ГБ
Объем встроенной памяти 256 ГБ
Поддержка SD-карты нет
Комбинированный слот нет
Количество ядер 8
Количество основных камер 3
Основная камера 64+12+12 Мп
Вспышка основной камеры светодиодная
Фронтальная камера 10 Мп
Фронтальная вспышка нет
Стандарт связи 5G
Wi-Fi 802.11ac
Bluetooth Bluetooth 5.0
Навигация GPS, A-GPS, GLONASS, Beidou, Galileo
NFC есть
Аудиоразъем USB Type-C
Интерфейсный разъем USB Type-C
Сканер отпечатков пальцев на корпусе нет
Сканер отпечатков пальцев в экране есть
Сканер лица есть
Сканер сетчатки глаза нет
Беспроводная зарядка есть
Быстрая зарядка есть
Защита от пыли и влаги IP68
Материал корпуса алюминий, стекло
Цвет черный