Смартфон Samsung Galaxy A51 SM-A515 128GB Dual Sim Metallic Silver (SM-A515FMSWSEK)_UA SM-A515 128GB Silver

Код товару: 1106446
Немає в наявності
  • Інформація по Samsung SM-A515 128GB Silver
  • Виробник: Samsung
  • Гарантія: 12 міс.
  • Код виробника: SM-A515 128GB Silver

Опис Смартфон Samsung Galaxy A51 SM-A515 128GB Dual Sim Metallic Silver (SM-A515FMSWSEK)_UA SM-A515 128GB Silver

IMEI відрепортований. Репортити в звіт по Samsung не можна.

Весь світ на твоєму безмежному екрані
Безмежний екран Galaxy A51 оптимізує візуальну симетрію. Тепер ти можеш грати, дивитися фільми, бродити по мережі і працювати в багатозадачному режимі без перерви на яскравому 6.5-дюймовому sAMOLED екрані з FHD+ роздільною здатністю. Поринь в контент з головою завдяки тонкій рамці дисплея і максимальної площі корисного простору.

Гармонія вишуканого стилю і комфорту
Ритмічний візерунок на екранної темі Galaxy A51 гармонійно поєднується з елегантними пастельними тінями Чорного, Білого або Блакитного кольору. Преміальний блиск задньої панелі доповнює загальну стилістику смартфона, ідеальна ергономіка якого дозволяє комфортно тримати його в руці.

Чотири камери для знімків з глибокою перспективою
Основна камера 48МП створена для яскравих і чітких знімків надвисокої роздільної здатності вдень і вночі. Надширококутна камера 12МП з кутом огляду 123° дозволить тобі зняти чудові пейзажі і зробити групові знімки. Для наближення найдрібніших деталей скористайся камерою для макрозйомки 5МП, а для створення красивих портретів з ефектом розмиття фону переключись на камеру 5МП з датчиком глибини і підтримкою режиму "Живий фокус".

Одна камера - різні можливості
Захопи світ цілком за допомогою надширококутної камери з надшироким кутом огляду. А завдяки Основній Камері 48МП твої знімки будуть яскравими і чіткими в будь-який час дня і ночі.

Макро-камера для зйомки найдрібніших деталей
5 МП камера для Макрозйомки (F = 40 мм) дозволяє робити чіткі знімки крупним планом, фіксуючи дрібні деталі об"єктів. Використовуй ефект "Боке" і регулюй ступінь розмиття фону для того, щоб виділити основний об"єкт зйомки і посилити рівень візуального впливу.

Чіткі фото і відео на рівні екшн-камери
Надширококутна камера Galaxy A51 і інтелектуальне ПЗ дозволять тобі записувати відео професійного рівня як це роблять екшн-камери. Створюй яскраві і живі відео навіть під час самих запаморочливих пригод завдяки Системі Супер Стабілізації.

Твій об"єкт в центрі уваги
5МП Камера з датчиком глибини дозволяє регулювати рівень різкості як до, так і після зйомки. Покращена конструкція 5МП Камери з датчиком глибини допоможе усунути небажані фонові шуми з твоїх знімків, щоб вони виглядали більш професійними.

Приголомшливі селфі - простіше простого!
Ти мрієш про класне селфі? Будь в центрі уваги завдяки фронтальній камері 32МП, яка гарантує чіткі знімки з високою роздільною здатністю. М"яке розмиття фону в режимі "Селфі-фокус" не залишить тебе непоміченим на фотографії.

Заряджений на повну
Потужний акумулятор ємністю 4000 мАг (типове значення)* дозволить тобі грати, виходити в прямий ефір і обмінюватися файлами протягом цілого дня. А Швидка Зарядка 15 Вт допоможе не випасти з динамічного ритму твоєму житті.

Більше свободи для ігор і розваг
Galaxy A51 оснащений швидким процесором і містким сховищем. Покращений 8-ядерний процесор і оперативна пам"ять до 6 ГБ забезпечать плавну і ефективну роботу будь-яких додатків. Завантажуй більше і удаляй менше завдяки 64 ГБ і 128 ГБ вбудованої пам"яті. А за допомогою microSD карти до 512 ГБ ти зможеш зберігати ще більше контенту.

Додаток Game Booster - будь на крок попереду
Максимізуй продуктивність свого смартфона в іграх за допомогою програми Game Booster. Зручний інтерфейс програми дозволяє легко контролювати весь ігровий процес. Game Booster забезпечує плавність графіки і більш природні рухи об"єктів в іграх. А за допомогою аналізу твоїх дій додаток оптимізує витрати акумулятора і прискорює завантаження ігор, щоб ти міг довше насолоджуватися ігровим процесом.

Надійна система захисту тепер доступна кожному
Вбудована в смартфон на апаратному та програмному рівнях платформа Samsung Knox захистить твій пристрій з моменту його включення. Ця багаторівнева система безпеки забезпечує захист від вірусів і шкідливих атак.

Відбиток пальця - надійний захист твого смартфона
Galaxy A51 оснащений високотехнологічною біометричною системою ідентифікації користувача. Екранний сканер відбитків розпізнає твій унікальний відбиток пальця. Розблокуй смартфон всього одним рухом і не переживай за збереження своєї інформації. Доступ до контенту отримаєш тільки ти.

Bixby: Менше слів, Більше справ
Сценарії Bixby
Galaxy A51 адаптується до твого життя, наприклад, знижуючи рівень випромінювання синього світла і перемикаючись в Нічний режим, щоб ти міг комфортно готуватися до сну. При іншому сценарії, коли ти сідаєш в автомобіль, смартфон залишається в розблокованому стані і не зупиняє відтворення музики. Ці та інші сценарії ти зможеш налаштувати за допомогою програми My Routine.

Камера Bixby
Отримуй потрібну тобі інформацію швидше за допомогою інтелектуального асистента Камера Bixby нового покоління. Камера Bixby вбудована в додаток, що управляє камерою, що дуже зручно. З його допомогою ти легко перекладеш ресторанне меню і знайдеш меблевий гарнітур, який сподобався тобі на вечірці у друзів, просто відсканувавши його.

Зосередься на важливому
Інтерфейс "One UI" допоможе тобі сконцентруватися на тому, що дійсно важливо. Апаратне та програмне забезпечення працюють настільки злагоджено, що ти отримуєш доступ до всіх функцій і контенту швидше, ніж раніше. Використовуй Нічний режим для більш комфортної роботи в темний час доби, а інтуїтивно зрозумілий інтерфейс зробить твій смартфон продовженням тебе.

Ми підкажемо, як зберегти твій пристрій у відмінному стані
Насолоджуйся рівнем комфорту після придбання смартфона Galaxy. Інтерактивна діагностика несправностей та оптимізація роботи твого смартфона за допомогою програми Samsung Members app дозволяють підтримувати високий ступінь його працездатності і при необхідності швидко отримувати сервісну підтримку.

Автоматична перевірка
Інтерактивне управління
Автоматичне очищення зайвих файлів
Оптимізація налаштувань

Познайомся з новою лінійкою Galaxy A, щоб вибрати найбільш підходящий для тебе смартфон
Представляємо лінійку смартфонів, яка відкриває сьогоднішньому поколінню можливості, недоступні для інших. Зустрічайте новий телефон серії Galaxy A. Створено для епохи "Era of Live".

Характеристики Смартфон Samsung Galaxy A51 SM-A515 128GB Dual Sim Metallic Silver (SM-A515FMSWSEK)_UA SM-A515 128GB Silver

Основные характеристики
Предустановленная ОС Android 10.0 (Q)
Дисплей
Диагональ экрана (диапазон) более 6
Разрешение 2400x1080
Тип матрицы Super AMOLED
Оснащение
Количество SIM-карт 2
Тип SIM-карты Nano-SIM
Объем оперативной памяти 6 ГБ
Объем встроенной памяти 128 ГБ
Поддержка SD-карты до 512 ГБ
Комбинированный слот нет
Количество ядер 8
Камера
Количество основных камер 4
Основная камера 48+12+5+5 Мп
Вспышка основной камеры светодиодная
Фронтальная камера 32 Мп
Фронтальная вспышка нет
Коммуникации
Стандарт связи 4G (LTE)
Wi-Fi 802.11ac
Bluetooth Bluetooth 5.0
Навигация GPS, A-GPS, GLONASS, Beidou, Galileo
NFC есть
Аудиоразъем 3.5 mm
Интерфейсный разъем USB Type-C
Безопасность
Сканер отпечатков пальцев на корпусе нет
Сканер отпечатков пальцев в экране есть
Сканер лица есть
Сканер сетчатки глаза нет
Особенности
Беспроводная зарядка нет
Быстрая зарядка есть
Корпус
Защита от пыли и влаги нет
Материал корпуса пластик
Цвет серебристый