Мобільний телефон Samsung SM-G998B (Galaxy S21 Ultra 12/128GB) Phantom Black (SM-G998BZKDSEK)

Код товару: 1125791
Немає в наявності
  • Інформація по Samsung SM-G998BZKDSEK
  • Виробник: Samsung
  • Країна-виробник: В'єтнам
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: SM-G998B (Galaxy S21 Ultra 12/128GB) Phantom Black
  • Код виробника: SM-G998BZKDSEK
  • Вага: 0.35 кг.
  • Габарити: 18x9x4 см.
  • Короткий опис:

    6.8", 1440 х 3200, CPU - Exynos 2100, 12 Gb, 128 Gb, 108 х 12 х 10 х 10 Mpx, Front - 40 Mpx, Bluetooth, WI-FI, NFC, 5000 mAh, режим "Powerbank", підтримка OTG, пило/вологозахист, гіроскоп, швидке зарядження, бездротове заряджання, чорний

Опис Samsung SM-G998B (Galaxy S21 Ultra 12/128GB) Phantom Black

Легендарний. З усякого погляду
Представляємо смартфон Galaxy S21 Ultra 5G. Унікальні камери — це революція в галузі фотографії, за допомогою яких ви зможете знімати 8К відео кінематографічної якості та перетворювати кожен кадр на епічні фотознімки — і все це можна робити просто "на ходу". А поєднання надшвидкого 5-нм процесора Galaxy, міцного скляного корпусу, батареї на цілий день роботи та підтримка мереж 5G повністю виправдовує його назву — Ultra.

Революційний дизайн
Представляємо новий сміливий дизайн модуля камер. Цей компактний модуль містить чотири світлосильні об'єктиви з унікальними оптичними характеристиками.

Dynamic AMOLED 2X
Це найбільш барвистий і яскравий екран в історії Galaxy смартфонів. Galaxy S21 Ultra 5G обладнаний нашим найяскравішим екраном (1500 ніт), який має 100% колірний обсяг, що забезпечує реалістичне кольоропередавання навіть за яскравого сонячного світла.

Захист зору від синього випромінювання
У смартфоні Galaxy S21 Ultra 5G використовується технологія істотного зменшення інтенсивності шкідливого для очей випромінювання синього світла, що викликає напругу та втому очей у разі тривалого перегляду зображення. Отже, ви можете спокійно дивитися фільми й не відчувати проблем під час засинання

Надплавний екран 120 Гц
Екран з найплавнішим прокручуванням зреагує на будь-які ваші дії під час перегляду контенту. Надзвичайно чутливий екран забезпечить плавний серфінг сторінками інтернету, швидко реагуючи на найменші дотики й оптимізує частоту оновлення залежно від того, що ви переглядаєте, заощаджуючи заряд батареї для того, що ви любите.

Найміцніше скло
Створене, щоб менше дряпатися й захищати смартфон із лицьової та зворотної сторони. Це найміцніше скло Gorilla Glass, яке використовується в смартфоні.

Робіть портрети професійної якості з кадрів 8К відео
8K Відео — це відео найвищої роздільної здатності, доступне для смартфона. В одному кадрі 8K відео учетверо більше пікселів, ніж у кадрі 4K відео. Записуйте відео у форматі 8K з частотою 24 кадри за секунду та отримуйте відеоматеріал, що має кращий вигляд, ніж у кіно, а потім завантажуйте і дивіться його на YouTube.

А за допомогою функції Фото з відео 8к ви можете витягувати окремі кадри з відео 8K і перетворювати їх на чудові світлини. У такий спосіб вам не доведеться вибирати, як краще зобразити цікавий сюжет — у режимі фото- або відеозапису.

Плавність і стабільність — все, що потрібно для знімання "екшн"
Увімкніть режим Super Steady і Galaxy S21 Ultra 5G зніматиме, як екшн-камера. Стабілізація з використанням технології штучного інтелекту компенсує тремтіння рук, забезпечуючи плавність знімання в русі не гірше, ніж у разі знімання з використанням стабілізатора.

Функція Super Smooth 60fps Video забезпечує динамічне керування частотою кадрів для суперплавного відео навіть за низької освітленості. Ця функція автоматично регулює частоту кадру, тож якість вашого відео залишиться високим у разі знімання від світанку до заходу сонця.

Кадруємо, кадруємо і знову кадруємо
108-мегапіксельна камера фіксує так багато деталей, що ви можете "витягнути" з одного кадру кілька окремих знімків. Якість знімків, зроблених цією камерою, вирізняється багатою палітрою кольорів, відтінки якої не втрачаються навіть у разі перегляду під яскравим сонячним промінням.

Гігантське збільшення в одне торкання екрана
Революційна система Dual Zoom дає змогу тепер збільшувати зображення швидше, плавніше, ніж в інших смартфонах серії Galaxy. А в поєднанні з абсолютно новою функцією Zoom Lock знімки стають чіткішими, ніж будь-коли.

Dual Zoom
Galaxy S21 Ultra 5G обладнаний об'єктивами з 3x і 10x оптичним збільшенням, які послідовно перемикаються у разі зміни кратності збільшення. Потім, використовуючи революційну технологію об'єктива зі "зламаною" оптичною віссю й поліпшену технологію надвисокої роздільної здатності з використанням штучного інтелекту, ви зможете зняти великий план об'єкта, не сходячи з місця.

Блокування зуму
Забезпечує отримання чіткого знімка навіть без використання штатива. Коли ви збільшуєте зображення у 20 або більше разів, телефон фіксує брак істотної зміни положення камери упродовж 2-3 секунд і блокує зум, забезпечуючи автоматичну стабілізацію зображення.

Портрети згладжують текстуру обличчя. Портретний режим для знімків студійної якості тепер покращений за допомогою використання технології штучного інтелекту, що забезпечує ідеальне освітлення завдяки аналізу тону облич, урахування напрямку освітлення й оптимізації глибини різкості.

Нічні сюжети у всій пишноті
Датчик Bright Night — це найбільше досягнення у фотографії в умовах низької освітленості. Він дає змогу в нічних умовах отримувати яскраві та чіткі знімки з яскравими кольорами. Тепер ви можете швидко робити яскраві знімки з низьким рівнем шумів і керувати часом експозиції.

Найшвидший процесор, який використовується в серії Galaxy
Перший в історіїGalaxy 5-нм процесор, у якому є висока потужність і швидкодія. Це видатне досягнення означає ширше використання штучного інтелекту в роботі всіх підсистем і режимів роботи смартфона Galaxy S21 Ultra 5G.

Закрийте
Galaxy S21 Ultra 5G гарантує дуже високий рівень сертифікованої безпеки завдяки вбудованій платформі Samsung Knox, що захищає ваш телефон на апаратному і програмному рівнях Knox Vault з використанням шифрування ваших біометричних даних. А ультразвуковий датчик відбитка пальця збільшеного розміру швидше і точніше реагує на дотик сухого пальця під час розблокування телефона.

Заряду вистачить на цілий день
Розумний акумулятор Galaxy S21 Ultra 5G тримає заряд цілий день — навіть у мережі 5G. Завдяки батареї ємністю 5000 мА·год, новому енергоефективному екрану й економному процесору, телефон може зберегти працездатність і поза межами ліміту 24 робочі години

Гра на рівні профі
Завдяки екрану з частотою оновлення 120 Гц, вам забезпечена швидка реакція на дотик і плавність переміщення об'єктів в ігровому сеансі. У поєднанні з підтримкою 5G і Wi-Fi 6E, ви зможете легко грати в реальному часі та підняти рівень своєї гри на нову висоту.

Ігровий прискорювач Game Booster
Новий пріоритетний режим Game Booster дає вам зосередитися на грі, блокуючи дзвінки та повідомлення, а також збільшуючи продуктивність Galaxy S21 Ultra 5G. Оптимізована для двигунця Unity Engine поліпшена технологія штучного інтелекту (ШІ) відстежує використання вашого пристрою та автоматично підстроює ваші параметри для оптимальної взаємодії, регулюючи температуру, заряд акумулятора та пам'ять під час гри.

Big Screen Chat з Google Duo це новий спосіб спілкування з друзями й близькими. Сумісність із різними пристроями дає змогу легко залишатися поруч із дорогими людьми одним дотиком.

Motion Mirror дає змогу проєктувати контент із вашого телефона на екран телевізора і ви зможете виконувати вправи разом з інструктором. Виконуючи вправи синхронно з інструктором, ви зможете контролювати на екрані правильність виконання цих вправ.

Застосунки з вашого телефона на вашому ПК
Випробуйте всю міць мобільних застосунків прямо зі свого ПК з Windows 10. Закріпіть застосунки в меню «Пуск» або на панелі завдань для швидкого доступу та відразу беріться до роботи — все починається, коли ви під'єднуєте свій телефон Galaxy до Your Phone Apps.

Що вам необхідно для відчуття атмосфери здійснення мрій
Почніть 2021 легко. У ньому є те, що вам потрібно, — нічого не буде даремно захаращувати ваші шухляди.

Характеристики Samsung SM-G998B (Galaxy S21 Ultra 12/128GB) Phantom Black

Тип
Тип пристрою смартфон
Тип корпусу моноблок
Ввід данних екранне введення
Основні
Операційна система Android 11
ОЗУ 12 ГБ
Вбудована пам'ять 128 ГБ
Модель відеоприскорювача Mali-G78 MP14
Стандарти зв'язку GSM
Кількість SIM-карт 2 SIM
Тип SIM-карти nano-SIM and/or eSIM, dual stand-by
Процесор
Модель процесора Exynos 2100
Ядро Cortex A55
Кількість ядер процесора 8 ядер 1x2.9 GHz Cortex-X1 & 3x2.80 GHz Cortex-A78 & 4x2.2 GHz Cortex-A55
Основний дисплей
Тип дисплея Сенсорний
Тип матриці Dynamic AMOLED 2Х 120Hz, HDR10+, 1500 nits (peak)
Діагональ 6.8 "
Розподільна здатність дисплея 3200x1440
Цифрова камера
Основна камера 108 Мп , 10 Мп, 10 Мп, 12 Мп (LED flash, auto-HDR, panorama)
Фронтальна камера 40 Мп (f/2.2, 26mm (wide), 1/2.8", 0.7µm, PDAF, Dual video call, Auto-HDR)
Навігація
aGPS
Підтримка ГЛОНАСС
GPS-модуль
GALILEO
BDS
Комунікації Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac
Порти підключення USB Type-C 3.2
Живлення
Ємність аккумулятору 5000 мАг non-removable
Особливості
Додатково Акселерометр
Захист IP68 водо- і пилонепроникний
Фізичні
Матеріал Скло Glass front (Gorilla Glass Victus), glass back (Gorilla Glass Victus)
Колір чорний
Вага 227 г
Висота 165.1 мм
Ширина 75.6 мм
Товщина 8.9 мм