Смартфон Samsung Galaxy M11 SM-M115 Dual Sim Black (SM-M115FZKNSEK)_UA SM-M115 Black

Код товару: 1097125
Немає в наявності
  • Інформація по Samsung SM-M115 Black
  • Виробник: Samsung
  • Гарантія: 12 міс.
  • Код виробника: SM-M115 Black

Опис Смартфон Samsung Galaxy M11 SM-M115 Dual Sim Black (SM-M115FZKNSEK)_UA SM-M115 Black

IMEI відрепортований. Репортити в звіт по Samsung не можна.

Екран без кордонів, що притягує погляд
Відкрий для себе світ розваг. Galaxy M11 оснащений приголомшливим 6.4-дюймовим безмежним екраном з роздільною здатністю HD +. Відчуй максимальний ефект занурення при перегляді і насолоджуйся улюбленими іграми і відеоконтентом.

Лаконічний дизайн в яскравих кольорах
Galaxy M11 виглядає просто, але зі смаком. Яскраві відтінки Чорного, Бірюзовий і Фіолетового кольору доповнюють елегантну форму, а плавно загнуті краї створюють дивовижну ергономіку пристрою, завдяки якій смартфон комфортно відчувається в руці.

Потрійна камера для ваших історій
Потрійна камера Galaxy M11 виводить знімки на новий рівень. Основна камера 13 Мп дозволяє робити яскраві і чіткі фото вдень і вночі. Разом з 5 Мп надширококутною камерою ти зможеш зняти ідеальний міський пейзаж, а 2 Мп камера з датчиком глибини допоможе зробити відмінний портрет з красивим ефектом розмиття заднього фону.

Весь світ під широким кутом
За допомогою надширококутної камери ти зможеш зберегти набагато більше. Кути огляду 77° і 115° допоможуть тобі передати фотографію не сходячи з місця так, як ти бачиш цей світ своїми очима. Зробити ідеальну міську панораму або пейзаж стало ще простіше.

Налаштуй свою глибину
2 Мп камера з датчиком глибини дозволяє налаштувати рівень розмиття фону як до, так і після зйомки. Режим "Живий Фокус" допоможе знизити рівень шумів на фотографії, завдяки чому знімки буде виглядати більш професійно.

Дивись на себе в новому світлі
Відкрий себе з нової сторони. 8 Мп фронтальна камера допоможе зробити відмінний кадр, а за допомогою режиму "Живий Фокус", який м"яко розмиває фон, увага буде тільки на тобі. У парку або кафе, будинки або з друзями - ідеальне селфі тобі гарантовано.

Потужна начинка на всі випадки життя
Galaxy M11 оснащений потужним восьмиядерна процесором і 3 Гб ОЗУ, завдяки чому смартфон легко впорається зі складними іграми і прямими трансляціями з високою роздільною здатністю. А 32 Гб вбудованої пам"яті з можливістю розширення до 512 Гб за допомогою microSD карти дозволить тобі зберігати більше улюбленого контенту і швидко ділитися ним з друзями.

Завжди в твоєму ритмі
Щоб постійно бути на зв"язку, потрібен смартфон, на який можна покластися. Потужний акумулятор Galaxy M11 ємністю 5000 мАг дозволить тобі довше займатися улюбленими справами, а підтримка швидкої зарядки 15 Вт допоможе швидко поповнити заряд смартфона і ще більше часу присвятити собі.

Сканер відбитка пальця
Спрости доступ до своїх даних за допомогою захисту, якій можна довіряти. Сканер відбитка пальця на задній панелі Galaxy M11 дозволяє легко і швидко розблокувати телефон і входити в додатки з підтримкою використання біометрії.

Розпізнавання обличчя
Тепер ти можеш розблокувати смартфон просто піднісши його до обличчя. Технологія розпізнавання обличчя Galaxy M11 гарантує доступ до даних тільки його власнику, завдяки чому твої особисті дані ніколи не попадуть в чужі руки.

Ми підкажемо, як зберегти твій пристрій у відмінному стані
Насолоджуйся швидкою і оптимізованою роботою смартфона разом з нашим додатком Samsung Members. Інтерактивна діагностика та оптимізація програми дозволяє легко налаштувати продуктивність пристрою.

Характеристики Смартфон Samsung Galaxy M11 SM-M115 Dual Sim Black (SM-M115FZKNSEK)_UA SM-M115 Black

Основные характеристики
Предустановленная ОС Android 10.0 (Q)
Дисплей
Диагональ экрана (диапазон) более 6
Разрешение 1560х720
Тип матрицы TFT
Оснащение
Количество SIM-карт 2
Тип SIM-карты Nano-SIM
Объем оперативной памяти 3 ГБ
Объем встроенной памяти 32 ГБ
Поддержка SD-карты до 512 ГБ
Комбинированный слот нет
Количество ядер 8
Камера
Количество основных камер 3
Основная камера 13+5+2 Мп
Вспышка основной камеры светодиодная
Фронтальная камера 8 Мп
Фронтальная вспышка нет
Коммуникации
Стандарт связи 4G (LTE)
Wi-Fi 802.11b/g/n
Bluetooth Bluetooth 4.2
Навигация GPS, A-GPS, GLONASS, Beidou, Galileo
NFC есть
Аудиоразъем 3.5 mm
Интерфейсный разъем USB Type-C
Безопасность
Сканер отпечатков пальцев на корпусе есть
Сканер отпечатков пальцев в экране нет
Сканер лица есть
Сканер сетчатки глаза нет
Особенности
Беспроводная зарядка нет
Быстрая зарядка есть
Корпус
Защита от пыли и влаги нет
Материал корпуса пластик
Цвет черный