Мобильный телефон Sigma mobile Comfort 50 Outdoor Dual Sim Black Comfort 50 Outdoor Black

Код товару: 1143958
Немає в наявності
  • Інформація по Sigma mobile Comfort 50 Outdoor Black
  • Виробник: Sigma mobile
  • Гарантія: 12 міс.
  • Код виробника: Comfort 50 Outdoor Black

Опис Мобильный телефон Sigma mobile Comfort 50 Outdoor Dual Sim Black Comfort 50 Outdoor Black

Такого ви ще не бачили: захищений від води й пилу бабусяфон із корисними функціями

Великий дисплей, мегагучний динамік, великі клавіші й крутий дизайн – усе це про новий пристрій у лінійці Comfort 50, Comfort 50 Outdoor. Цей телефон разюче відрізняється від інших бабусяфонів, адже, як і свідчить назва, він призначений для людей, які полюбляють фізичну діяльність на свіжому повітрі. Саме тому Comfort 50 Outdoor має міцний корпус із дизайном, що нагадує телефони серії X-treme, а також захист від води й пилу за стандартом IP68.

Так, ви не переплутали – це перший захищений від води бабусяфон у Sigma mobile. Comfort 50 Outdoor поєднує в собі функції, корисні для людей похилого віку чи людей з погіршеним зором і слухом (великі цифри на клавішах, гучний динамік, великий екран тощо), і надійність справжнього захищеного пристрою, якому не страшні вода, пил та бруд. Стандарт захисту IP68 передбачає, що телефон можна занурювати у воду на глибину 1,5 м до 30 хвилин, та що найменші частинки бруду чи піску не зможуть потрапити всередину корпусу, якщо всі заглушки закриті.

Comfort 50 Outdoor оснащений кольоровим дисплеєм діагоналлю 2,8” з роздільною здатністю 240х320 точок на дюйм. Для зручності користувачів на клавіатурі нанесені три абетки: українська, англійська та російська.

Завдяки підтримці двох SIM-карток формату miniSIM бабусяфон працює в мобільних мережах стандарту GSM, а для розширення користувацької пам"яті можна використати слот для microSD-карток ємністю до 32 ГБ.

Крім цього Comfort 50 Outdoor має всі стандартні функції, що потрібні для повсякденного користування. Його телефонна книга дозволяє зберігати 500 контактів у вбудованій пам"яті пристрою, деяку кількість контактів на SIM-картці (залежно від вашої картки) та ще до 500 контактів на картці пам"яті, що є достатньо незвичною функцією для кнопкового телефона. На кожний із контактів, збережених у пам"яті телефона, можна встановити ім"я, фото й власну мелодію. Крім того є можливість групувати контакти, імпортувати та експортувати їх.

Ви можете встановити 8 номерів для швидкого набору на клавіші 2-9, а ще – 4 номери для надзвичайних ситуацій, які можна буде активувати завдяки функції SOS. Крім того на пристрої можна зберігати до 50 SMS-повідомлень.

Розділ меню “Органайзер”, який робить використання пристрою ще комфортнішим, включає будильник, калькулятор, календар, програму для читання електронних книг та ліхтарик. Завдяки Bluetooth ви можете користуватися стереогарнітурою для прослуховування улюблених аудіозаписів. З мультимедійних можливостей слід виділити аудіо- й відеоплеєри, камеру з роздільною здатністю матриці 0,3 МП, диктофон та FM-радіо. До речі, для прослуховування FM-радіо не обов"язково під"єднувати дротову гарнітуру до пристрою, адже Comfort 50 Outdoor має вбудовану антену.

Comfort 50 Outdoor оснащений потужним акумулятором ємністю 2500 мА*г, заряду якого вистачить на 24 години використання пристрою в режимі безперервних розмов або майже три тижні в режимі коротких викликів.

Однією з особливостей Comfort 50 Outdoor є кредл для підзарядки, який є в комплекті. Він робить заряджання пристрою швидким та зручним: більше не треба плутатися в дротах та шукати правильний роз"єм. Телефони з кредлами – рідкість на ринку, що робить таку круту дрібничку ще ціннішою.

Функція реверсивної зарядки створена для того, щоб ви могли використовувати Comfort 50 Outdoor для підзарядки від нього інших пристроїв. Смартфон вашого друга, робочий телефон чи планшет, на якому діти дивилися мультики – всі електронні девайси потребують поповнення заряду. Ця функція дуже знадобиться, якщо поруч немає павербанка. А перехідник OTG, потрібний для її активації, ви знайдете в комплекті з бабусяфоном.

Функція “Запис виклику” дасть вам змогу записати будь-який виклик, щоб потім переслухати. Це корисно на випадок, якщо ви не розчули абонента, чи якщо вам диктують важливу інформацію, яку можете випадково забути.

Завдяки вушку для шнурка, розміщеному в лівому верхньому куточку корпусу, ви зможете носити телефон на шиї або ж приєднати прикрасу у формі брелока. Це лише незначна деталь дизайну, та іноді саме такі дрібнички змінюють життя.

Не забули ми й про безпеку та ваше психічне здоров"я. Щоб захиститися від дзвінків небажаних абонентів й убезпечити себе від шахраїв, ви можете вносити контакти в “Чорний список”, або ж скористайтеся функцією “Білий список” – тоді до вас не дійдуть дзвінки ні з яких номерів, крім тих, яким ви заздалегідь це дозволите.

Характеристики Мобильный телефон Sigma mobile Comfort 50 Outdoor Dual Sim Black Comfort 50 Outdoor Black

Основные характеристики
Количество SIM-карт 2
Дисплей
Диагональ дисплея 2.8"
Разрешение дисплея 320х240
Тип дисплея TN
Оснащение
Объем оперативной памяти нет данных
Объём встроенной памяти нет данных
Поддержка SD-карты microSD до 32 ГБ
Емкость аккумулятора 2500 мАч
Защита от влаги и пыли IP68
Камера
Основная камера 0.3 Мп
Фронтальная камера нет
Коммуникации
Стандарты связи 2G (GSM)
Wi-Fi нет
Bluetooth есть
Навигация нет
IrDA нет
Физические характеристики
Габариты 145х65х19 мм
Вес 170 г
Цвет черный