Смартфон Sigma mobile X-treme PQ37 Dual Sim Black PQ37 Black

Код товару: 991709
Немає в наявності
  • Інформація по Sigma mobile PQ37 Black
  • Виробник: Sigma mobile
  • Гарантія: 18 міс.
  • Код виробника: PQ37 Black

Опис Смартфон Sigma mobile X-treme PQ37 Dual Sim Black PQ37 Black

Новий потужний захищений смартфон Sigma mobile з 5,5-дюймовим IPS-екраном з співвідношенням сторін 18:9 і надзвичайно продуктивною «начинкою» в елегантному тонкому корпусі.
Потужний та енергоефективний Helio P23
Смартфон наділений колосальною продуктивністю, яку забезпечує 8-ядерний процесор MediaTek Helio P23 (MT6763) з тактовою частотою 2 ГГц у кооперації з графічним процесором Mali-G71. Блискавична швидкість роботи і при цьому заощадження енергії до 30% в порівнянні з попередніми моделями захищених смартфонів. В поєднанні з оптимізованим програмним забезпеченням X-treme PQ37 здатен працювати максимально швидко в багатьох додатках одночасно.
Захист та міць
Унікальна конструкція корпусу гарантує працездатність смартфону у будь-якому середовищі, навіть при температурах від -20°С до +45°С.Найвищий стандарт захисту IP68 дозволяє використовувати його в екстремальних умовах – занурювати у воду на глибину до 1,5 м впродовж 30 хвилин, перебувати у дуже брудному середовищі, і не втрачати при цьому працездатність. Для закріплення компонентів всередині корпусу використовується демпфуюча титанова пластина, що підсилює конструкцію і є додатковим захисним фактором при випадкових падіннях смартфону.
Пам"ять мега-обсягу
Маючи 4 Гб оперативної та 64 Гб вбудованої пам"яті, ви дозволите собі більше, ніж уявляєте. Музика, документи, презентації, фото, ігри, месенджери, улюблені додатки – зберігайте та завантажуйте на X-treme PQ37 все, що вам потрібно щодня.
Камера, що дарує задоволення
Реальна 13-мегапіксельна основна камера з сенсором Sony IMX135 зафіксує будь-яку мить вашого життя з високою швидкістю, високою чутливістю, низьким рівнем шуму. Вражаючі кадри з широким кольоровим діапазоном та природньою кольоровою передачею навіть при зйомці навпроти яскравого джерела світла – вам не потрібні навички фотографа, камера сама знає, що вам потрібно.
Полюбляєте селфі? Робіть яскраві фото на концерті улюбленого виконавця або групові селфі на вечірці з друзями, постіть фото для Instagram та Facebook з подорожі екзотичною країною – це абсолютно проста задача для 8-мегапіксельної фронтальної камери Samsung 4H8 зі спалахом та 86-градусним кутом огляду.
Більше кольорів, більше яскравості, більше простору
X-treme PQ37 отримав 5,5-дюймовый HD-екран зі співвідношенням сторін18:9, що робить його зручним у керуванні однією рукою. Яскраві реалістичні насичені кольори IPS-матриці забезпечують задоволення від перегляду фотографій, фільмів, ігрових додатків. Для захисту від подряпин та незначних ударів екран вкритий склом Gorilla Glass 3.
Дизайн та ергономіка
Класичний стриманий дизайн з використанням високоякісних матеріалів наділяє корпус X-treme PQ37 відчуттям гармонійності та виваженої ефектності. По периметру корпус смартфона оздоблений гумовим паском, що додатково захищає його від ударів і завдяки якому немає потреби у використанні чохла. При товщині усього 11,5 мм смартфон буде однаково привабливо виглядати як у жіночих, так і у чоловічих руках. На правій боковій грані розташовані класичні клавіші керування гучністю та активації екрану. На лівій боковій грані з"явилася клавіша активації камери. Під гумовими заглушками «сховані» роз"єми для навушників (jack 3,5 mm) та micro-USB для сполучення з зарядним пристроєм або іншими гаджетами.
Контактуй мобільно та швидко
Функція NFC розширює межі вільного контакту з безліччю мобільних сервісів. Налаштуйте цю функцію один раз і відчуйте усі переваги від:
- передачі та обміну фото- та відеофайлами, посиланнями, додатками з іншими пристроями,
- оплати покупок без використання платіжних карт,
- моментальних мобільних платежів,
- використання спеціальних міток з різними налаштуваннями,
- безконтактної оплати проїзду в громадському транспорті.
Витрачайте час на приємні речі, а X-treme PQ37 подбає про комфорт вашої комунікації.
Безпека та захист індивідуальних даних
Функція «Цифрового відбитку» дозволяє захистити особисту інформацію та блокувати доступ до телефону стороннім особам, а також підтримує сенсорні функції для відповідей на виклики, фото- та відео зйомки, відтворення музики та відео.
Програмне забезпечення та інтернет
X-treme PQ37 працює під управлінням чистої операційної системи Android 8.1 Oreo. Чистий Android та сертифікація Google Mobile Services дозволяють користувачам бути впевненими, що дана система і смартфон були підготовлені нами у відповідності з рекомендаціями Google.
Два слота для microSIM та nanoSIM карт підтримують роботу у мобільних мережах 3G та 4G LTE.Слот microSIM можна використовувати для збільшення користувацької пам"яті картками microSD до 128 Гб.Вбудований Wi-Fi модуль працює на частотах 2,4ГГц стандартів IEEE 802.11 a/b/g/n, а функція WiFi Hotspot дозволяє роздавати інтернет іншим користувачам.
Навігація та датчики
Для визначення вашого точного місцеположення та користування різними навігаційними програмами в нагоді стане вбудований GPS-модуль, що дозволяє використовувати системи супутникового позиціонування GPS та GLONASS. Подорожуйте без обмежень – X-treme PQ37 завжди покаже точний шлях додому.
Для більш продуктивної роботи та приємних розваг налаштовуйте та користуйтеся датчиками освітленості, наближення, обертання, гравітації, геомагнітним датчиком, акселерометром, магнітометром та гіроскопом.

Характеристики Смартфон Sigma mobile X-treme PQ37 Dual Sim Black PQ37 Black

Основные характеристики
Предустановленная ОС Android 8.1 (Oreo)
Дисплей
Диагональ экрана (диапазон) 5.1-5.5
Разрешение 1280х640
Тип матрицы IPS
Оснащение
Количество SIM-карт 2
Тип SIM-карты Micro-SIM, Nano-SIM
Объем оперативной памяти 2 ГБ
Объем встроенной памяти 64 ГБ
Поддержка SD-карты до 128 ГБ
Комбинированный слот есть
Количество ядер 8
Камера
Количество основных камер 1
Основная камера 13 Мп
Вспышка основной камеры светодиодная
Фронтальная камера 8 Мп
Фронтальная вспышка нет
Коммуникации
Стандарт связи 4G (LTE)
Wi-Fi 802.11b/g/n
Bluetooth Bluetooth 4.0
Навигация GPS, A-GPS, GLONASS
NFC есть
Аудиоразъем 3.5 mm
Интерфейсный разъем MicroUSB
Безопасность
Сканер отпечатков пальцев на корпусе есть
Сканер отпечатков пальцев в экране нет
Сканер лица нет
Сканер сетчатки глаза нет
Особенности
Беспроводная зарядка нет
Быстрая зарядка есть
Корпус
Защита от пыли и влаги IP68
Материал корпуса пластик, резина
Цвет черный