Смартфон Sigma mobile X-treme PQ38 Dual Sim Black PQ38 Black

Код товару: 1133373
Є в наявності
5061 Грн
  • Доставка
  • Самовивіз м.Київ вул.Стрийська 3
  • Відправка Новою поштою
  • Відправка Укрпоштою
  • Умови оплати
  • Для фіз.осіб: готівковий розрахунок, оплата на картку, накладений платіж
  • Безготівковий для юр.осіб: 5061грн.
  • Гарантія
  • Гарантійний термін: 18 міс.
  • Повернення товару протягом 14 днів. Детальніше
  • Інформація по Sigma mobile PQ38 Black
  • Виробник: Sigma mobile
  • Гарантія: 18 міс.
  • Код виробника: PQ38 Black
  • Вага: 0.378 кг.
  • Короткий опис:

    Смартфон Sigma mobile X-treme PQ38 Dual Sim Black; 5.45" (1440x720) IPS / MediaTek Helio A20 / ОЗП 4 ГБ / 32 ГБ вбудованої + microSD до 128 ГБ / камера 13+0.3 Мп + 5 Мп / 4G (LTE) / Bluetooth, Wi-Fi / GPS, A-GPS, GLONASS, Beidou, Galileo / ОС Android 10.0 (Q) / 168х86х15.9 мм, 330 г / 8000 мАг / чорний

Опис Смартфон Sigma mobile X-treme PQ38 Dual Sim Black PQ38 Black

Потужний захищений смартфон із надзвичайно продуктивною начинкою в елегантному корпусі

Потужний та енергоефективний Helio P23

Смартфон наділений колосальною продуктивністю, яку забезпечує 8-ядерний процесор MediaTek Helio P23 (MT6763) з тактовою частотою 2 ГГц разом із графічним відеоприскорювачем Mali-G71. Блискавична швидкість роботи й заощадження енергії до 30% у поєднанні з оптимізованим програмним забезпеченням дозволяють X-TREME PQ37 працювати в декількох додатках водночас, не сповільнюючись. Порівняно з попередніми моделями захищених смартфонів цей – просто монстр.

Захист і міцність

Унікальна конструкція корпусу гарантує працездатність X-TREME PQ37 у будь-якому середовищі, навіть за температур від -20°С до +45°С. Стандарт захисту IP68 дозволяє використовувати смартфон в екстремальних умовах: він може протягом 30 хв бути зануреним у воду на глибину до 1,5 м чи бути в надзвичайно забрудненому середовищі, не втрачаючи працездатність. Всередині корпусу встановлена демпфуюча титанова пластина, до якої прикріплені всі внутрішні компоненти – вона підсилює конструкцію та є додатковим захисним фактором у випадку падінь та ударів.

Мегапам"ять

Завдяки 4 Гб оперативної та 64 Гб вбудованої пам"яті ви зможете дозволити собі більше, ніж уявляєте. Музика, документи, презентації, світлини, ігри, месенджери й інші улюблені додатки – завантажуйте на X-TREME PQ37 все, що вам потрібно, і смартфон збереже ваші файли в безпеці.

Камера, що дарує задоволення

Основна камера з роздільною здатністю матриці 13 МП із сенсором Sony IMX135 зафіксує будь-яку мить вашого життя й подарує вам фотографії та відео з високою чутливістю та низьким рівнем шуму. Кадри з широким кольоровим діапазоном і природною передачею кольорів навіть під час зйомки на фоні яскравого джерела світла вразять своєю реалістичністю.

Полюбляєте селфі? Робіть яскраві фото на концерті улюбленого виконавця чи групові селфі на вечірці з друзями, постіть фото з подорожей в Instagram і на Facebook. Завдяки фронтальній камері Samsung 4H8 з роздільною здатністю матриці 8 МП зі спалахом та 86-градусним кутом огляду ви отримаєте гарні й насичені селфі та зможете насолоджуватися навіть відеоконференціями з колегами.

Більше кольорів, більше яскравості, більше простору

X-TREME PQ37 оснащений IPS-екраном діагоналлю 5,5” формату HD зі співвідношенням сторін 18:9, тому смартфоном дуже легко керувати навіть однією рукою. Чіткі зображення та реалістичні насичені кольори подарують задоволення від перегляду фільмів і фотографій, створять атмосферу повного занурення у ваші улюблені ігри. Крім того дисплей покритий стійким до подряпин і незначних ударів склом Gorilla Glass 3.

Дизайн та ергономіка

X-TREME PQ37 має класичний дизайн, і виготовлений він із високоякісних матеріалів. Завдяки встановленому по периметру гумовому паску вам не потрібно купляти чохол, адже цей елемент корпусу додатково захищає смартфон від ударів. Але це не заважає пристрою бути тонким та елегантним – товщина X-TREME PQ37 становить лише 11,5 мм.

На правій боковій грані розміщені клавіша живлення та клавіша регулювання гучності, на лівій боковій грані – клавіша активації камери. А під гумовими заглушками на верхній і нижній гранях “сховалися” роз’єм micro-USB для сполучення з зарядним пристроєм та стандартний аудіо-роз’єм.

Швидкий і сучасний контакт

X-TREME PQ37 дозволяє вільно контактувати з безліччю мобільних сервісів завдяки наявності функції NFC. Налаштуйте цю функцію один раз – і ви без зайвих клопотів будете оплачувати покупки без використання картки, здійснювати миттєві мобільні платежі, безконтактно розраховуватися за проїзд у громадському транспорті будь-де у світі та обмінюватися фотографіями й відеофайлами з іншими пристроями поблизу.

Безпека та захист індивідуальних даних

Функція «Цифровий відбиток» дозволяє захистити особисту інформацію та блокувати доступ до телефону стороннім особам, а також підтримує сенсорні функції відповіді на виклики, фото- та відеозйомки, відтворення музики й відео.

Програмне забезпечення та інтернет

X-TREME PQ37 працює на базі операційної системи Android 8.1 Oreo. Чистий Android та сертифікація Google Mobile Services дозволяють користувачам бути впевненими, що ця система та смартфон були підготовані відповідно до рекомендацій Google.

Смартфон підтримує роботу в мобільних мережах 3G та 4G LTE, а також дозволяє розширити користувацьку пам’ять завдяки комбінованому лотку для 2 SIM-карток стандарту microSIM і nanoSIM або однієї SIM-картки та однієї картки пам’яті microSD (ємністю до 128 ГБ). Вбудований модуль WiFi працює на частотах 2,4 ГГц стандартів IEEE 802.11 a/b/g/n, а функція WiFi Hotspot дозволяє ділитися інтернетом з іншими пристроями.

Навігація та датчики

Для визначення точного геоположення та користування різними навігаційними програмами в нагоді стане вбудований GPS-модуль, що дозволяє використовувати системи супутникового позиціонування GPS та GLONASS. Подорожуйте без обмежень – X-TREME PQ37 завжди покаже точний шлях до місця призначення.

А для більш продуктивної роботи та приємних розваг налаштовуйте й користуйтеся датчиками освітленості, наближення, обертання, гравітації, геомагнітним датчиком, акселерометром, магнітометром і гіроскопом.

Характеристики Смартфон Sigma mobile X-treme PQ38 Dual Sim Black PQ38 Black

Частота обновления экрана 60 Гц
Отдельный слот для карты памяти отсутствует
Мощность зарядки нет данных
Разрешение дисплея 1440x720
Оперативная память 4 ГБ
Сканер отпечатков пальцев на экране нет
Разблокировка по лицу есть
Объем встроенной памяти 32 ГБ
Диагональ экрана 5.45"
Безрамочный дисплей нет
Формат SIM-карты Nano-SIM
Процессор MediaTek Helio A20
Частота процессора 1.3 ГГц
Емкость аккумулятора 8000 мА/ч
Габариты (ВхШхГ) 168х86х15.9 мм
Вес 330 г
Наличие зарядного устройства / кабеля зарядное устройство + кабель
Наличие чехла / защитного стекла нет
Наличие наушников нет
Разъем USB Type-C
Серия Sigma mobile X-treme PQ38
Наличие NFC без NFC
Поддержка SD/TF-карты до 128 ГБ
Предустановленная ОС Android 10.0 (Q)
Тип матрицы IPS
Количество SIM-карт 2
Комбинированный слот есть
Количество ядер 8
Количество основных камер 1
Основная камера 13+0.3 Мп
Вспышка основной камеры светодиодная
Фронтальная камера 5 Мп
Фронтальная вспышка нет
Стандарт связи 4G (LTE)
Wi-Fi Wi-Fi 4 (802.11n)
Bluetooth Bluetooth 5.0
Навигация GPS, A-GPS, GLONASS, Beidou, Galileo
Аудиоразъем 3.5 mm
Сканер отпечатков пальцев на корпусе есть
Сканер сетчатки глаза нет
Беспроводная зарядка нет
Быстрая зарядка есть
Защита от пыли и влаги IP68
Материал корпуса пластик, резина
Цвет черный