Мобільний телефон Sigma mobile X-treme PT68 Dual Sim Black

Код товару: 901301
Немає в наявності
  • Інформація по Sigma mobile X-treme PT68
  • Виробник: Sigma mobile
  • Гарантія: 12 міс.
  • Код виробника: X-treme PT68
  • Вага: 0.29 кг.
  • Короткий опис:

    Мобильный телефон Sigma mobile X-treme PT68 Dual Sim Black; 2.4" (320х240) TN / кнопочный моноблок / Spreadtrum 6531E / microSD до 32 ГБ / камера 0.3 Мп / 2G (GSM) / Bluetooth / 139х63.5х27.9 мм, 206 г / 4400 мАч / черный

Опис Мобільний телефон Sigma mobile X-treme PT68 Dual Sim Black

Захищений телефон для тривалої роботи в будь-яких умовах
X-treme PT68 - це надійний захищений функціональний телефон, який вирізняється незвичним дизайном. Бічні металеві вставки на корпусі надають особливий шарм пристрою, підкреслюють індивідуальність і стиль свого власника.
Корпус телефону захищений від потрапляння пилу і води за міжнародним стандартом IP68, пристрій може перебувати під водою тривалий час на глибині до 3 метрів. Всі деталі корпусу надійно зафіксовані, тому скрипи і зайві звуки зсередини виключені. Для ще більшої надійності кришка батарейного відсіку закріплена чотирма болтами. Відкрутити їх можна за допомогою спеціальної викрутки, яка присутня в комплекті поставки.
Характерною відмінною від інших моделей рисою даного телефону є надзвичайно ємна батарея-4400 мАг. Такого заряду вистачить до 45 днів автономної роботи в режимі очікування, а при активному спілкуванні – до 76 годин безперервних розмов. Батарею X-treme PT68 можна використовувати в якості Powerbank для заряджання інших пристроїв, під"єднуючи іх до стандартногоUSB роз"єму, що розташований на нижньому торці корпусу під заглушкою, і обираючи в налаштуваннях цю функцію.
X-treme PT68 має оптимальний функціонал для щоденного використання.
Телефон оснащений великим контрастним QVGA-дисплеєм діагоналлю 2,4" роздільною здатністю 320х240 пікселів. На набірних клавішах відображені одразу три алфавіти: український, англійський та російський.
Для мобільного зв"язку передбачені два слоти для SIM-карт формату mini. Під кожну SIM-картку наявна своя кнопка виклику, що значно скорочує час вибору потрібного оператора .
В «Меню» телефону користувач отримає доступ до розділів: контакти,мультимедіа, виклики, налаштування, повідомлення, профілі, ігри, інструменти.
Пам"ять телефону розрахована для зберігання 500 контактів.Для завантаження своїх мелодій, обміну файлами, зйомки фото або відео знадобиться додаткова картка пам"яті об"ємом до 32 ГБ, яку потрібно встановитивпередбачений слот microSD. Передачу та обмін файлами підтримує вбудований модуль Bluetooth v3.0, що активується в налаштуваннях телефону.
В меню «Мультимедіа» зібрані медіа-функції пристрою: відеокамера, галерея, аудіоплеєр, відеоплеєр, FM радіо, диктофон. Завдячуючи вбудованій антені, для прослуховування FM-радіо можна не використовувати гарнітуру.
X-treme PT68 має яскравий ліхтарик, який підтримує два режими світіння: звичайний та блимаючий.
Апарат може похизуватися додатковими корисними налаштуваннями: блокування SIM карток, блокування телефону, автоматичне блокування клавіш та блокування окремих функцій телефону, функції «Чорний список» та «Білий список», функція Анти злодій.

Характеристики Мобільний телефон Sigma mobile X-treme PT68 Dual Sim Black

Количество SIM-карт 2
Диагональ дисплея 2.4"
Разрешение дисплея 320х240
Тип дисплея TN
Объем оперативной памяти нет данных
Объём встроенной памяти нет данных
Поддержка SD-карты microSD до 32 ГБ
Основная камера 0.3 Мп
Фронтальная камера нет
Стандарты связи 2G (GSM)
Wi-Fi нет
Bluetooth 3.0
Навигация нет
IrDA нет данных
Емкость аккумулятора 4400 мАч
Защита от влаги и пыли IP68
Габариты 139х63.5х27.9 мм
Вес 206 г
Цвет черный