Sigma mobile X-treme ST68 Dual Sim Black/Yellow X-treme ST68 Black/Yellow

Код товару: 940019
Немає в наявності
  • Інформація по Sigma mobile X-treme ST68 Black/Yellow
  • Виробник: Sigma mobile
  • Гарантія: 12 міс.
  • Код виробника: X-treme ST68 Black/Yellow

Опис Sigma mobile X-treme ST68 Dual Sim Black/Yellow X-treme ST68 Black/Yellow

Захищений телефон з великим екраном, потужною батареєю та кнопкою екстрених викликів
Sigma mobile X-treme ST68 - це універсальне поєднання захисту по стандарту IP68, зручності у користуванні та надійності в екстрених випадках.
Дощ? Нехай! Падіння в бруд чи воду? Теж не проблема! Стійкість та захист по стандарту IP68 означає, що X-treme ST68 абсолютно пилонепроникний та прекрасно себе почуває на глибині до 1,5 метрів протягом 30 хвилин.
Функціонал
X-treme ST68 розроблений та адаптований для людей, що віддають перевагу простоті та зручності саме мобільного телефона. Підтримка двох SIM-карт, для кожної з яких передбачена індивідуальна кнопка виклику, великий кольоровий дисплей діагоналлю 2.8", потужна батарея номіналом 2600 мА*г, заряду якої вистачаєна 24 години безперервних (!) розмов – все це (і не тільки) робить даний телефон дуже цікавим та привабливим рішенням для поціновувачів простих та надійних гаджетів.
В меню цієї моделі є все для комфортного спілкування та щоденного використання – календар, калькулятор, Bluetooth, аудіо- та відеоплеєр, читання електронних книжок, телефонна книга на 500 контактів, камера для фото та відеозйомки, ліхтарикта FM-радіо, що може працювати без під"єднання навушників.
Турбота про близьких
X-treme ST68 цікавий не тільки як захищений телефон, але і як телефон для літніх людей, що часом потребують екстреної допомоги. Наявність клавіші SOS, розташованої на задній панелі телефону, дозволяє робити почергові виклики та надсилати СМС-повідомлення чотирьом заздалегідь запрограмованим абонентам у разі надзвичайної ситуації. Така функція вкрай необхідна самотнім літнім людям, що можуть потребувати сторонньої допомоги.
Окрім цієї функції в X-treme ST68 врахована потреба в гучному динаміку, та у можливості збільшувати екранний шрифт, щоб підвищити зручність використання для людей з послабленим зором. Наявність окремої кнопки для активації ліхтарика також підкреслює важливість швидкого доступу до необхідних функцій.
Ще одна особливість даної моделі – наявність роз"єму для заряджання типу USB Type C. Така форма роз"єму дозволяє не турбуватись про те, правильною стороною чи неправильною вставлений кабель для зарядного пристрою, тепер будь-яке положення роз"єму буде правильним.

Характеристики Sigma mobile X-treme ST68 Dual Sim Black/Yellow X-treme ST68 Black/Yellow

Основные характеристики
Количество SIM-карт 2
Дисплей
Диагональ дисплея 2.8"
Разрешение дисплея 320х240
Тип дисплея TN
Оснащение
Объем оперативной памяти нет данных
Объём встроенной памяти нет данных
Поддержка SD-карты microSD до 32 ГБ
Емкость аккумулятора 2600 мАч
Защита от влаги и пыли IP68
Камера
Основная камера 0.3 Мп
Фронтальная камера нет
Коммуникации
Стандарты связи 2G (GSM)
Wi-Fi нет
Bluetooth 3.0
Навигация нет
IrDA нет данных
Физические характеристики
Габариты 145х70х23 мм
Вес 179 г
Цвет черно-желтый