Мобільний телефон Tecno Camon 30 8/256Gb Basaltic Dark (4894947020469)

Код товару: 1585840
Є в наявності
9138 Грн
  • Доставка
  • Самовивіз м.Київ вул.Стрийська 3
  • Відправка Новою поштою
  • Відправка Укрпоштою
  • Умови оплати
  • Для фіз.осіб: готівковий розрахунок, оплата на картку, накладений платіж
  • Безготівковий для юр.осіб: 9138грн.
  • Гарантія
  • Гарантійний термін: 13 міс.
  • Повернення товару протягом 14 днів. Детальніше
  • Інформація по Tecno 4894947020469
  • Виробник: Tecno
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 13 міс.
  • Модель: Camon 30 8/256Gb Basaltic Dark
  • Код виробника: 4894947020469
  • Вага: 0.53 кг.
  • Габарити: 20x10x6 см.
  • Короткий опис:

    6.78", 1080 x 2436 pixels, 120 Гц, CPU - MediaTek Helio G99 Ultimate, 8 Gb, 256 Gb, 50 + 2 Mpx, Стабілізація - цифровий, Front - 50 Mpx, Infrared port, Bluetooth, WI-FI, NFC, 5000 mAh, гіроскоп, швидке зарядження, чорний

Опис Tecno Camon 30 8/256Gb Basaltic Dark

Стабільне нічне портретне знімання з матрицею OIS 50 Мп

Зафіксуйте красу ночі в межах вашої досяжності. Завдяки надвеликій діафрагмі фотографувати вночі стало ще зручніше. Величезна потужність великого датчика різко підвищує чутливість, дозволяючи знімати неперевершені нічні сцени. Найсучасніша технологія оптичної стабілізації позбавляє вас турбот, пов'язаних із тремтінням рук, залишаючи після себе чіткі нічні знімки без жодного сліду розмиття. Зробіть свої ночі такими ж яскравими, як і дні. Розпочніть свою нічну фотографічну подорож просто зараз.

Фронтальна камера з автофокусом і функцією відстеження очей на 50 Мп

Переосмисливши легенду селфі, камера CAMON отримала нове покоління, яке веде вас у світ надвисокої роздільної здатності! Оснащений безпрецедентною 50-мегапіксельною надчіткою фронтальною камерою, CAMON виділяється серед своїх аналогів, перетворюючи кожне селфі на візуальне свято. Завдяки вдосконаленій технології відстеження руху людських очей він фіксує вашу чарівність у кожній миті — красу деталей, готових до розкриття. Незалежно від того, чи це щоденне спонтанне покращення краси, чи професійна пряма трансляція та створення відеоблогів, CAMON - це ваш особистий консультант зі стилю. З CAMON ви будете в авангарді трендів, висвітлюючи свій соціальний атлас, стаючи сліпучим центром уваги та дозволяючи світові побачити вас надзвичайною!

Універсальний тон

Використовуючи багаторічні портретні дані TECNO та співпрацюючи з провідними дослідницькими інститутами кольору, ми розробили передову технологію налаштування відтінку шкіри. Наша місія полягає в тому, щоб підкреслити справжню сутність краси, даючи можливість кожному розкрити своє справжнє "я" перед камерою. Незалежно від вашого місцезнаходження або кольору шкіри, CAMON завжди поруч, щоб зафіксувати кожну сліпучу мить.

Соціальний додаток Turbo

Попрощайтеся з незручними моментами відеодзвінків, CAMON дарує революційний досвід відеозв'язку! Більше не потрібно турбуватися про безлад у кімнаті, не потрібно хвилюватися про те, як ви виглядаєте перед камерою, CAMON робить все простим і красивим. Функція оптимізації відео, розроблена спеціально для популярних додатків, створює безтурботне середовище для відеодзвінків саме для вас. CAMON дозволяє вам сяяти впевненістю в кожній розмові зі світом!

Дизайн камери з бічною віссю

Прагніть до професіоналізму, досягайте досконалості. Якщо ви теж мрієте стати майстром зображень, то ретельно розроблені мобільні рішення для покращення якості зображень від CAMON - це те, що ви не можете собі дозволити пропустити. TECNO геніально вклали душу класичної камери з далекоміром у сучасний дизайн смартфона, створивши шедевр, який є одночасно легким і тонким, але при цьому якість зображення залишається приголомшливою. Щоразу, коли ви спритно витягнете телефон з кишені, він неодмінно викличе хвилю заздрісних зітхань!

Класичний дизайн кільця зуму

З класичним кільцем зуму CAMON повертає вас до самої суті фотографії. TECNO геніально інтегрували цей культовий дизайн у телефон, додавши неповторного шарму вашому світу в долоні. Він не лише естетично привабливий, але його ретельно продумана структура також сприяє розсіюванню тепла, забезпечуючи плавну та ефективну роботу пристрою. Кожен дюйм дизайну, кожна деталь — це данина відданості CAMON майстерності.

Розумний "дихаючий" індикатор

Почали! З цього моменту починається велич. Душа класичної камери тепер вкладена в розумний пристрій у вашій руці. Це не просто світловий індикатор, це маяк трендів. Візьміть свій телефон і відкрийте еру портативного кінематографа. Будьте першими та зробіть кожну мить надзвичайною.

MediaTek Helio G99 Ultimate

Розкриваючи максимальний потенціал обробки зображень та ігор, CAMON об'єднався з флагманським техпроцесом TSMC, щоб створити цей безпрецедентний суперрозумний чіп. Він не лише піднімає обробку зображень на нові висоти, але й покращує ігровий досвід до межі, роблячи кожен кадр захопливим. Оснащений великим обсягом пам'яті на рівні ПК, CAMON залишає в минулому проблему недостатнього простору.

20-шарове охолодження ігрового рівня

Як можна зіпсувати задоволення від гри через затримки екрана та збої програмного забезпечення? З абсолютно новим оновленням з'явилась найпотужніша комбінація охолодження в історії CAMON, всебічна тривимірна технологія розсіювання тепла, завдяки якій ви відчуєте безпрецедентно швидкий ігровий досвід! Кожне натискання кнопки, кожне протистояння - CAMON тут, щоб допомогти вам.

6.78 120 Гц AMOLED із захистом очей

Пориньте у безмежний простір, насолоджуйтеся безмежною плавністю! CAMON пропонує вам неймовірні враження від перегляду на великому екрані з надвузькими рамками, що піднімає досвід перегляду контенту на нові висоти. Відчуйте безпрецедентно високу частоту оновлення, яка навіть у високошвидкісних іграх зберігає делікатність і плавність зображення на екрані. Екран CAMON 30 - ваш вибір для ексклюзивного аудіо та відео.

Подвійні стереодинаміки Dolby Atmos

Не всі кінотеатри підтримують технологію Atmos, не всі аудіосертифікації підтримують Dolby Atmos. Стереодинаміки CAMON 30 відтворюють звук з усіх боків в іграх та відео. Насолоджуйтеся захоплюючими аудіовізуальними враженнями з Dolby Atmos.

Ультразарядка 70 Вт

Більше ніяких турбот про батарею з великим акумулятором CAMON ємністю 5000 мАг, що відкриває вам новий рівень витривалості. Завдяки швидкій зарядці ваш телефон повністю відновлюється, поки ви насолоджуєтеся чашкою кави. Завдяки найдовшому часу автономної роботи ви можете занурюватися в захопливі ігри, насолоджуватися телесеріалами або фіксувати прекрасні моменти життя, не турбуючись про підзарядку акумулятора. Насолоджуйтесь кожною миттю, яку може запропонувати життя.

Характеристики Tecno Camon 30 8/256Gb Basaltic Dark

Тип
Тип пристрою смартфон
Тип корпусу моноблок
Основні
ОЗУ 8 ГБ
Слот для карт пам'яті ✔ до 512 ГБ
Відеоприскорювач
Модель відеоприскорювача Mali-G57
Стандарти зв'язку E-GSM900/DCS1800/WCDMA 1/WCDMA 8/LTE 3/LTE 5/LTE 7/LTE 8/LTE 20/GNSS/FM
LTE
Тип SIM-карти nano-SIM
Виробник Helio
Модель процесора Helio G99
Кількість ядер процесора 8 ядер
Процесор детально 2x2.2 ГГц + 6x2.0 ГГц
Основний дисплей
Тип матриці AMOLED
Діагональ 6.78 "
Розподільна здатність дисплея 2436x1080
Щільність пікселів 393 ppi
Цифрова камера
Автофокус
Cпалах
GPS-модуль
Комунікації NFC-чіп
Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac
Bluetooth 5.3
Порти підключення Навушники (3.5 мм)
USB Type-C
Живлення
Ємність аккумулятору 5000 мАг
Особливості
Додатково Акселерометр
Гіроскоп
Датчик наближення
Датчик освітлення
Сканер відбитків пальців
Фізичні
Висота 165.27 мм
Ширина 75.33 мм
Товщина 7.7 мм
Комплектація Зарядний пристрій
Гарантійний талон
Захисний чохол
Інструкція
USB Type-C кабель
Смартфон
Кількість SIM-карт 2 SIM
Тип дисплея Кольоровий
Частота оновлення екрану 120 Гц
Процесор
Частота процесора 120 ГГц
Вбудована пам'ять 256 ГБ
Основна камера 50 Мп + 2 Мп
Фронтальна камера 50 Мп
Операційна система Android 14
Навігація
Вага 194 г
Колір чорний