Смартфон Xiaomi Mi 11 Lite 6/128GB Dual Sim Boba Black Mi 11 Lite 6/128GB Black

Код товару: 1150935
Немає в наявності
  • Інформація по Xiaomi Mi 11 Lite 6/128GB Black
  • Виробник: Xiaomi
  • Гарантія: 12 міс.
  • Код виробника: Mi 11 Lite 6/128GB Black

Опис Смартфон Xiaomi Mi 11 Lite 6/128GB Dual Sim Boba Black Mi 11 Lite 6/128GB Black

Кращий навіть в дрібницях
Mi 11 Lite створений, щоб ви завжди залишалися в центрі подій і уваги. Інтелектуальна система камер 64 Мп знімає чудові фото і деталізовані відео 4К. Швидкий процесор Qualcomm Snapdragon 732G і потужна батарея з зарядом на цілий день дозволять вам відчувати себе вільно в будь-якій ситуації. Тонкий легкий корпус дарує новий рівень комфорту при використанні.

Супертонкий. Суперлегкий
Витончений корпус Mi 11 Lite товщиною всього 6.81 мм настільки комфортно поміщається в долоні, що ви зможете керувати ним навіть однією рукою. Смартфон важить всього 157 г, тому ви зовсім не відчуєте його в кишені або рюкзаку.

Великий дисплей в мінімальних рамках
6.55-дюймовий AMOLED дисплей, укладений в однакові з усіх боків надтонкі рамки товщиною всього 1.88 мм, забезпечує більше місця для спілкування та відпочинку.

Витонченість ліній і форм
Супертонкий дизайн з плоским, майже не виступаючим модулем камер, забезпечує Mi 11 Lite преміальний вид. Вбудований в кнопку розблокування сканер відбитків легко інтегрується в концепцію витонченого мінімалізму і дозволяє розблокувати пристрій одним дотиком.

Завжди ідеальний
Противідблискове скло із захистом від відбитків пальців гарантує, що ваш Mi 11 Lite завжди буде мати приголомшливий вигляд. Металеве кільце, що обрамляє камеру, надає загальному дизайну сміливі харизматичні нотки.

Приголомшливе зображення
6.55-дюймовий AMOLED дисплей пропонує безпрецедентну точність передачі кольорів і деталей. Збільшена контрастність і підтримка технології HDR10+ гарантує неймовірну чіткість і глибину в найяскравіших і темних сценах.

Чітке і плавне зображення
Частота оновлення до 90 Гц і частота дискретизації до 240 Гц забезпечують плавне відтворення будь-яких динамічних сцен і надчутливий зворотний зв’язок при торканні.

Мистецтво мобільної фотографії
Система з 3-х камер дозволить зберегти яскраві враження від особливих моментів. Основна камера 64 Мп захоплює максимум світла і отримує чудові знімки з точним опрацюванням всіх деталей. Телемакрокамера 5 Мп забезпечує отримання чітких і насичених фото навіть крихітних об’єктів. Надширококутна камера 8 Мп призначена для панорамних знімків і групових фото.

Ніч під ультрашироким кутом
Нічні фотографії, зроблені на надширококутну камеру, вражають яскравістю фарб, різкістю і чіткістю. Збережіть красу і диво ночі простим натисканням на спуск.

Чарівні селфі
Отримуйте ідеальні селфі, якими так і хочеться поділитися з друзями. Фронтальна камера 16 Мп робить вас центральним об’єктом будь-якого фото і тонко підкреслює вашу природну чарівність.

Зйомка відео 4К
Mi 11 Lite знімає відео 4К з чудовою передачею всіх деталей. Велика кількість фільтрів і налаштувань дозволяє перетворити кожен знятий сюжет в кінематографічний твір для великого екрану. Вибирайте один з восьми кольорів для відео для максимально точного вираження емоцій. Режим покадрової зйомки Pro Time-Lapse Video надає додаткові можливості для творчості.

Характеристики Смартфон Xiaomi Mi 11 Lite 6/128GB Dual Sim Boba Black Mi 11 Lite 6/128GB Black

Основные характеристики
Предустановленная ОС Android 11.0
Дисплей
Диагональ экрана (диапазон) более 6
Разрешение 2400x1080
Тип матрицы AMOLED
Оснащение
Количество SIM-карт 2
Тип SIM-карты Nano-SIM
Объем оперативной памяти 6 ГБ
Объем встроенной памяти 128 ГБ
Поддержка SD-карты до 128 ГБ
Комбинированный слот есть
Количество ядер 8
Камера
Количество основных камер 3
Основная камера 64+8+5 Мп
Вспышка основной камеры есть
Фронтальная камера 16 Мп
Фронтальная вспышка нет
Коммуникации
Стандарт связи 4G (LTE)
Wi-Fi 802.11ac
Bluetooth Bluetooth 5.1
Навигация GPS, A-GPS, GLONASS, Beidou, Galileo, QZSS
NFC есть
Аудиоразъем USB Type-C
Интерфейсный разъем USB Type-C
Безопасность
Сканер отпечатков пальцев на корпусе есть
Сканер отпечатков пальцев в экране нет
Сканер лица есть
Сканер сетчатки глаза есть
Особенности
Беспроводная зарядка нет
Быстрая зарядка есть
Корпус
Защита от пыли и влаги нет
Материал корпуса пластик, стекло
Цвет черный